Syntynyt 1998

Uutisia henkilöstä Aleksi Juutinen

26.4.2014 Pääjuttu

WB/Capitalsin A-tytöt ja HNMKY:n B-pojat avausvoittoihin finaaleissa

A-tyttöjen ja B-poikien mitalipelit käynnistyivät lauantaina Helsingissä. WB/Capitals I vei A-tyttöjen SM-sarjan finaaliavauksessa lappeenrantalaista Catziä 61-43 (27-18). B-pojissa puolestaan Helsingin NMKY oli Tampereen Pyrintöä vahvempi lopputuloksella 96-75 (45-35).

16.4.2014 Pääjuttu

Hongan B-tytöt voittivat Suomen mestaruuden

Tapiolan Honka I voitti HNMKY/KaPon 52-69 (42-34) ja on täten B-tyttöjen Suomen mestari otteluvoitoin 1-2. B-pojissa Pyrintö meni SM-finaaleihin voitettuaan Ura Basketin.

13.4.2014 Pääjuttu

Kouvoille ensimmäinen A-poikien SM-kulta seurahistoriassa

Kouvolan Kouvot voittivat kaarinalaisen Ura Basketin kahdesti viikonloppuna ja voittivat näin seurahistoriansa ensimmäisen SM-kullan A-pojissa. B-tyttöjen SM-finaaleissa taas Tapiolan Honka I ja HNMKY/KaPo voittivat kotiottelunsa ja SM-kulta ratkeaa tiistaina Helmi-Centerissä.