Syntynyt 1998

Uutisia henkilöstä Teemu Jarhio

2.4.2019 21:32 Miesten I divisioona B

Raiders ja Honka Divari B:n loppuotteluihin

Miesten I divisioona B:n loppuottelupari selkiintyi tiistai-iltana, kun Raiders Basket ja Tapiolan Honka jylläsivät molemmat välieränsä puhtaalla pelillä 3-0. Joukkueet kohtaavat täten Divari B:n loppuotteluissa panoksenaan nousu Divari A:han.

Bisons, HyPo, MuKi ja Karkkila avausvoittoihin Divari-B:n pudotuspeleissä

Miesten I divisioona B:n pudotuspelit käynnistettiin keskiviikkona täydellä neljän ottelun kierroksella. Avauskiinnitykset välieräpaikkoihin ottivat LoKoKo Bisons kaatamalla Raholan Pyrkivän 98–58, Hyvinkään Ponteva 81–73-voitolla HNMKY:stä, Munkkiniemen Kisapojat kaatamalla JyWen 101–94 ja Karkkila niukalla 72–68 -voitolla PeU:sta.

27.4.2014 Pääjuttu

WB/Capitalsille A-tyttöjen Suomen mestaruus, Pyrintö tasoitti B-poikien finaalisarjan

A-tyttöjen kauden 2013/2014 Suomen mestaruuden voitti WB/Capitals I, joka voitti lappeenrantalaisen Catzin suoraan otteluvoitoin 2-0. B-poikien SM-sarjassa Tampereen Pyrintö tasoitti loppuottelusarjan Helsingin NMKY:tä vastaan tilanteeseen 1-1.

16.4.2014 Pääjuttu

Hongan B-tytöt voittivat Suomen mestaruuden

Tapiolan Honka I voitti HNMKY/KaPon 52-69 (42-34) ja on täten B-tyttöjen Suomen mestari otteluvoitoin 1-2. B-pojissa Pyrintö meni SM-finaaleihin voitettuaan Ura Basketin.

13.4.2014 Pääjuttu

Kouvoille ensimmäinen A-poikien SM-kulta seurahistoriassa

Kouvolan Kouvot voittivat kaarinalaisen Ura Basketin kahdesti viikonloppuna ja voittivat näin seurahistoriansa ensimmäisen SM-kullan A-pojissa. B-tyttöjen SM-finaaleissa taas Tapiolan Honka I ja HNMKY/KaPo voittivat kotiottelunsa ja SM-kulta ratkeaa tiistaina Helmi-Centerissä.

24.7.2013 21:45 Maaottelu

18-vuotiaat pojat masensivat Saksan jatkoajalla

Shawn Hopkins aloitti kolmosillaan Suomen kirin, kun 18-vuotiaat pojat nujersivat EM-jatkosarjan avausottelussa Saksan jatkoajalla 85–82 (42–44, 77–77). Myös 16-vuotiaat pojat ja 15-vuotiaat tytöt pääsivät keskiviikkona maaotteluiden makuun.

29.6.2013 Maaottelu

15-vuotiaat pojat taipuivat Virolle

Suomen 15-vuotiaiden poikien maajoukkue päätti viikon mittaisen Tallinnan leirityksellä kohtaamalla lauantain maaottelussa isäntämaa Viron. Suomi pysyi Viron kannoilla kolmannelle jaksolle, mutta Viro haki lopulta avainpelaajiensa yksilösuorituksilla 69–90 (38–40) -voiton.