Venlakaisa Pursiainen

175 cm / kg
Syntynyt 1984


Uutisia henkilöstä Venlakaisa Pursiainen

7.10.2015 Pääjuttu

Naisten divisioona käyntiin torstaina

Koripallon naisten ykkösdivisioona pyörähtää käyntiin torstaina 8.10. Divarissa on mukana kaksi viime kaudella Naisten Korisliigaa pelannutta joukkuetta Torpan Pojat ja Turun Riento. Mukana on myös kaksi kakkosdivisioonasta noussutta nippua, Raholan Pyrkivä ja Kouvottaret. Viime kauden joukkueista divarissa jatkavat BC Nokia, Helmi Basket HBA, Helmi Capitals, Helsingin NMKY, Joensuun Kataja ja Puhuttaret.

Venlakaisa Pursiainen ja Vilja Kesänen vahvistavat ToPoa

Naisten I-divisioonassa pelaava ToPo on solminut pelaajasopimukset viime kaudella ToPon Naisten Korisliiga -joukkueessa pelanneiden Venlakaisa Pursiaisen, 31, ja Vilja Kesäsen, 24, kanssa.

9.4.2015 Pääjuttu

Catz yhdeksänsiin perättäisiin finaaleihin, ToPo venytti toisen välierän ratkaisua

Naiskoripalloa Suomessa viimeisen vajaan vuosikymmenen hallinnut Lappeenrannan Catz selvitti torstaina tiensä jo yhdeksänsiin perättäisiin Korisliigan finaaleihin. Puhtaasti välieräsarjansa selvittänyt lappeenrantalaisryhmä saa odottaa finaalivastusta vielä hetken, ToPon venytettyä toisen välieräsarjan Huimaa vastaan ainakin neljänteen otteluun.

6.4.2015 Pääjuttu

Huima ja Catz voiton päässä Naisten Korisliigan finaaleista

Naisten Korisliigan välierät ovat katkolla torstaina, kun Äänekosken Huima ja Lappeenrannan Catz ottivat maanantaina toiset kiinnitykset finaalipaikkoihin. Molemmat joukkueet voittivat vierasottelunsa tyylillä, Huiman hakiessa 86-61 (44-29) vierasvoiton ToPosta, ja Catzin voittaessa Peli-Karhut lukemin 80-60 (41-31).

15.2.2015 Pääjuttu

Huima trillerin voittoon Kenya Robinsonin korilla, Korisliigassa neljän pelin ilta

Äänekosken Huima oli päivän kärkikamppailussa Peli-Karhuja vastaan kahdeksan pisteen tappioasemassa päätösneljännekselle lähdettäessä. Vahva hyökkäyspeli toi joukkueen iskuetäisyydelle, ja loppusekunneilla Kenya Robinson sinetöi kotijoukkueen huiman kirin lukemiin 75-74 (31-44). Muualla Alku otti komean kotivoiton, Ponteva haki sarjapisteet Turusta ja ToPo jatkoi voittoputkeaan.

11.1.2015 Pääjuttu

Mestari Catz viiden ottelun voittoputkessa, Korisliigassa vierasvoittojen sävyttämä kierros

Naisten Korisliigan sunnuntain kierroksella olivat vierasjoukkueet vahvoilla, kun viidellä pelipaikkakunnalla ainoastaan Vimpelissä onnistui kotijoukkue kääntämään ottelun voitoksi. Äänekosken Huimalle sunnuntain voitto oli jo neljäs perättäinen, mestari Catzin voittoputki taas kasvoi jo viiden ottelun mittaiseksi.

6.8.2014 Pääjuttu

Venlakaisa Pursiainen jatkaa ToPossa

ToPo Naiset kiinnitti jälleen yhden pronssikautensa avainpelaajista, kun helsinkiläisjoukkue ja Venlakaisa Pursiainen (os. Hölttä) ovat solmineet 1+1-mallisen jatkosopimuksen. Viime kaudella Pursiainen tehtaili ToPolle 10,4 pistettä ja 4,8 levypalloa ottelua kohden.