Syntynyt 1995

Uutisia henkilöstä Paula Tattari

10.7.2013 Pääjuttu

Keravan Energia Team julkaisi kokoonpanonsa, Adzasu jatkaa

Keravan Energia Teamin kokoonpano naisten SM-sarjakaudelle 2013/14 pysyy pitkälti viime kauden kaltaisena. Viime kauden tehopelaaja Rosetta Adzasu aloittaa syksyllä toisen kautensa keravalaisjoukkueen kokoonpanossa, ja viime kauden kotimaisesta rungosta mm. Rosa Pakarinen jatkaa uraansa Keravalla. Kokemusta ryhmään tuo ToPosta siirtyvä Alli Arppe.

19.9.2012 Naisten Korisliiga

Keravan Energia Team valmis naisten SM-sarjakauteen

Uudistunut Keravan Energia Team on valmis lokakuussa alkavaan naisten SM-sarjakauteen 2012/13. Joukkueen uutena päävalmentajana debytoi Esa Mäki-Tulokas, 30. Uudet ulkomaalaisvahvistukset Rosetta Adzasu ja Shantale Bramble-Donaldson ovat liittyneet joukkueeseen vastikään.

21.8.2011 Maaottelu

Pitkä Puola päihitti 16-vuotiaat tytöt

Pitkänhuiskean Puolan joukkueen vahva alku oli liikaa Suomen 16-vuotiaille tytöille ikäluokan A-divisioonan EM-kisoissa Italian Cagliarissa lauantaina. Suomi aloitti kirin kolmannella jaksolla, mutta taipui silti Puolalle 59–75 (21–42).

16-vuotiaiden tyttöjen EM-kisat päättyivät Serbia-tappioon

Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen yhdentoista päivän urakka A-divisioonan EM-kisoissa Italian Cagliarissa päättyi sunnuntaina 58–72 (34–35)-tappioon Serbiaa vastaan. Neljän pelaajan poissaolosta huolimatta Suomi kamppaili tasaväkisesti Serbian kanssa päätösjakson alkuun asti.

20.8.2011 Maaottelu

16-vuotiaille tytöille avausvoitto EM-kisoissa

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue ylsi ensimmäiseen voittoonsa ikäluokkansa A-divisioonan EM-kisoissa päihittämällä alemman jatkosarjan ottelussa Kroatian 61–54 (24–31). Voittonsa myötä Suomella on yhä mahdollisuus säilyttää paikkansa Euroopan A-divisioonassa.

17.8.2011 Maaottelu

Serbia puristi voiton 16-vuotiaissa tytöissä

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen urakka ikäluokkansa A-divisioonan EM-kisojen alemmassa jatkosarjassa jatkui yhä tappiollisesti. Suomi oli mukana voittokamppailussa Serbiaa vastaan lähes täydet 40 minuuttia, mutta kaatui pistein 56–66 (23–30).

16.8.2011 Maaottelu

16-vuotiaille tytöille jatkosarjatappio Puolaa vastaan

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen urakka A-divisioonan EM-kisoissa Italian Cagliarissa jatkui yhä tappiollisissa merkeissä. Suomi johti Puolaa alemman jatkosarjan ottelussa avausjakson jälkeen, mutta tipahti kyydistä kolmannella jaksolla Puolan vyöryttäessä 45–66 (32–36)-voittoon.

15.8.2011 Maaottelu

Kroatia kukisti 16-vuotiaat tytöt EM-jatkosarjassa

Suomen 16-vuotiaat tytöt joutuvat vielä odottamaan voittotilinsä aukeamista A-divisioonan EM-kisoissa Italian Cagliarissa. Kisojen alemman jatkosarjan avausottelu päättyi Kroatian 47–76 (27–41)-voittoon.

14.8.2011 Maaottelu

Suomen tytöille karvaat tappiot EM-kentillä

Suomen alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue taipui myöhään lauantai-iltana B-divisioonan EM-kisojen välierissä Kreikalle 45–67 (22–38). 16-vuotiaat tytöt puolestaan hävisivät viimeisen alkusarjaottelunsa Italialle 34–57 (19–39) ja joutuivat alempaan loppusarjaan pelaamaan A-divisioonapaikastaan.

12.8.2011 Maaottelu

16-vuotiaille tytöille tappio EM-avauksessa

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue kärsi 42–59 (22–32)-tappion Unkarille ikäluokkansa A-divisioonan EM-kisojen avauksessa. Suomen kompastuskivi olivat pallonmenetykset, joista Unkari pääsi ratkaisemaan ottelun.

18-vuotiaat tytöt pelaavat A-divisioonapaikasta

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue pelaa lauantaina paikasta Euroopan A-divisioonassa. Suomi kukisti B-divisioonan EM-kisojen perjantaisessa puolivälieräottelussa Portugalin 82–62 (43–39) ja kohtaa lauantain välieräottelussa Kreikan.

29.7.2011 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt EYOF:n kuudennelle sijalle

Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue päätti Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit (EYOF) Turkin Trabzonissa kunniakkaaseen kuudenteen sijaan. Sijoitusottelussa Suomi oli 35 minuuttia voitossa kiinni, mutta hävisi lopulta Hollannille 41–51 (24–24).

28.7.2011 Maaottelu

Jämsä johdatti 16-vuotiaat tytöt EYOF:n avausvoittoon

Anni Jämsä viimeisteli 26 pistettä ja jakoi kuusi koriin johtanutta syöttöä, kun Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue avasi voittotilinsä Euroopan Nuorten Olympiafestivaaleilla (EYOF). Suomi haki avausvoittonsa maailman koripallojätteihin kuuluvasta Serbiasta pistein 80–74 (39–34).

27.7.2011 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt taipuivat Hollannille vapaaheittoviivalta

Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen alkusarja Euroopan Nuorten Olympiafestivaaleilla (EYOF) päättyi 64–73 (35–38)-tappioon Hollantia vastaan. Ottelu oli tasoissa vielä viisi minuuttia ennen loppua, mutta Suomen loppuminuuttien vapaaheittotarkkuus jäi vaisuksi.

26.7.2011 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt pistivät hanttiin Ranskalle

Suomen alle 16-vuotiaat tytöt jatkoivat tiistaina pelejään Turkin Trabzonissa järjestettävillä Euroopan Nuorten Olympiafestivaaleilla (EYOF). Avausjakson arastelun jälkeen Suomi laittoi mallikkaasti hanttiin Ranskalle, mutta hävisi silti ottelun 36–49 (14–29).

25.7.2011 Maaottelu

Euroopan mestari päihitti 16-vuotiaat tytöt EYOF-avauksessa

Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen urakka Euroopan Nuorten Olympiafestivaaleilla (EYOF) Turkin Trabzonissa alkoi maanantaina. Suomen avausvastustaja oli ikäluokan hallitseva Euroopan mestari Venäjä, joka vei avausottelun pistein 66–37 (36–20).

17.7.2011 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt juhlivat Baltic Cupin voittoa

Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue juhli sunnuntaina ikäluokkansa Baltian mestaruutta kukistettuaan Baltic Cupin päätöspelissä Viron 58–60 (28–31). Suomi voitti turnauksen kaikki kolme otteluaan.

16.7.2011 Maaottelu

Suomen tyttöjuniorit nautiskelivat voitot Liettuasta

Suomen tyttöjen maajoukkueille merkittiin lauantaina kaksi maukasta voittoa Liettuasta. 16-vuotiaat tytöt voittivat Baltic Cupin toisena turnauspäivänä Liettuan 67–57 (37–36) ja 18-vuotiaat tytöt puolestaan löivät liettualaiset omassa ottelussaan 67–51 (31–24).

15.7.2011 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt avasivat Baltic Cupin voitolla

Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue avasi Liettuan Kaunasissa pelattavan Baltic Cupin voitokkaasti päihittämällä Latvian 64–69 (32–38). Suomi hallitsi kolmea ensimmäistä jaksoa täysin, mutta Latvia teki vielä lopussa ottelusta tiukan paikkapuolustuksellaan.

11.4.2011 Pääjuttu

B-tyttöjen mestaruus Wartille, muut finaalit kolmanteen otteluun

Helsinkiläinen Wartti I päätti B-tyttöjen SM-sarjakauden 2010/11 mestaruusjuhliin kukistamalla finaalien toisessa osaottelussa Hyvinkäällä kotijoukkue HyPon 54-66 (20-25). Muut finaalisarjat venyivät kolmanteen otteluun, kun Tampereen Pyrintö (A-pojat), Tapiolan Honka (A-tytöt) ja Ura Basket (B-pojat) hakivat voitot toisesta osaottelusta.