Joona Forsström

196 cm / 85 kg
Syntynyt 1995


Uutisia henkilöstä Joona Forsström

3.10.2019 14:31 Miesten I divisioona B

Miesten Divari B käyntiin tänään – Avausottelussa Tapiolan Honka vastaan Westside

Miesten I divisioona B pyörähtää käyntiin tänään klo 18.30, kun sarjan avausottelussa kohtaavat Tapiolan Honka ja Westside.

27.9.2017 Pääjuttu

Ura Basket valmis alkavaan divarikauteen

Viime kaudella kolmanneksi miesten I divisioona B:ssä sijoittunut Ura Basket lähtee kauteen vahvistuneella rosterilla ja uudella päävalmentajalla. Seuran tavoitteena on nousu Korisliigaan kauteen 2022 mennessä.

6.5.2014 Pääjuttu

Ura Basket solmi tukun jatkosopimuksia, Dantzler päävalmentajaksi

Damion Dantzler luotsaa Ura Basketin edustusjoukkuetta tulevalla kaudella. Nilan Bisonsin apuvalmentajana kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Dantzler vakuutti seurajohdon talven ja kevään aikana myös kaarinalaiskentillä.

Sakari Salminen ja joukko huippulupauksia Ura Basketiin

Viime kauden päätteeksi miesten I Divisioona B:n parhaana pelaajana palkittu Sakari Salminen palaa kaarinalaiseen Ura Basketiin 1+1-vuotisella sopimuksella. Lisäksi Ura Basketiin siirtyy koko joukko huippulupauksia Turun NMKY:sta.

13.4.2011 Pääjuttu

Tapiolan Hongalle myös B-poikien mestaruus

Tiistaisen A-poikien Suomen mestaruuden lisäksi Tapiolan Honka sai juhlia SM-kultaa myös B-pojissa. Honka kaatoi B-poikien ratkaisevassa kolmannessa finaaliottelussa keskiviikkona kaarinalaisen Ura Basketin lukemin 88-64 (44-39).

11.4.2011 Pääjuttu

B-tyttöjen mestaruus Wartille, muut finaalit kolmanteen otteluun

Helsinkiläinen Wartti I päätti B-tyttöjen SM-sarjakauden 2010/11 mestaruusjuhliin kukistamalla finaalien toisessa osaottelussa Hyvinkäällä kotijoukkue HyPon 54-66 (20-25). Muut finaalisarjat venyivät kolmanteen otteluun, kun Tampereen Pyrintö (A-pojat), Tapiolan Honka (A-tytöt) ja Ura Basket (B-pojat) hakivat voitot toisesta osaottelusta.

Junioreiden mitalipelit käynnistyivät lauantaina

A- ja B-junioreiden valtakunnallisten SM-sarjojen mitalipelit pyörähtivät käyntiin lauantaina. Finaalien avausotteluissa voittoon ylsivät Honka (A- ja B-pojat), ToPo (A-tytöt) ja Wartti I (B-tytöt). Salon Vilpas (A-pojat) ja Tampereen Pyrintö (A-tytöt) päättivät kautensa pronssijuhliin.

Korisnuorten SM-finaalit käynnistyvät viikonloppuna

Koripallon valtakunnallisten A- ja B-nuorten SM-sarjat huipentuvat mitalipeleihin, jotka pelataan tulevana viikonloppuna (9.-10.4.) ja ensi viikon alussa. A- ja B-nuorten Suomen mestaruudet ovat tänä keväänä tarjolla Tampereelle, Espooseen, Helsinkiin, Kaarinaan ja Hyvinkäälle.