Timo Naukkarinen

190 cm / 80 kg
Syntynyt 1979


Uutisia henkilöstä Timo Naukkarinen

FoKoPo ja Tarmo divarikauteen ennakkosuosikkeina

Viime viikonloppuna alkaneeseen miesten I divisioonakauteen lähtevät ennakkosuosikkeina viime keväänä divarin välieriin edennyt Forssan Koripojat sekä Korisliigasta tippunut Porvoon Tarmo. Uutena joukkueena divarikahinoissa nähdään Tampereen Pyrinnön kehitysjoukkue sekä muutaman vuoden tauon jälkeen divarikartalle palannut Oulun NMKY.

Sami Ikävalko FoKoPon pelinrakentajaksi

Korisliigasta pudonnut, mutta heti takaisin mielivä Forssan Koripojat on vahvistanut pelintekijäosastoaan. Kotkasta ja KTP-Basketista Forssaan siirtyvä Sami Ikävalko on solminut FoKoPon kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Jalonen ylitti 2000 pisteen rajan, Naukkariselle 200. ottelu

Korisliigan perjantaisissa otteluissa kaksi pelaajaa ylsi uusiin rajapyykkeihin. UU-Korihaiden Mikko Jalonen ylitti urallaan 2000 pisteen rajan ja Forssan Koripoikien Timo Naukkarinen pelasi 200. pääsarjaottelunsa.

ToPolle helpot pisteet Forssasta

Helsinkiläinen Torpan Pojat haki Korisliigassa helpon voiton lauantaina Forssasta, kun se päihitti vajaalukuisen FoKoPon murskalukemin 110-72 (53-27).

Korisliiga kovempi kuin koskaan?

Suomen maajoukkueen menestys, maajoukkuetason paluumuuttajat ja kovilla meriiteillä varustetut amerikkalaisvahvistukset ovat kirvoittaneet asiantuntijat ja jopa median puhumaan kautta aikain kovatasoisimmasta Korisliigasta. Arvion voi jokainen itse suorittaa perjantaista lähtien, kun liigakausi pyörähtää käyntiin.

Durell Vinson FoKoPon sisäpelaajaksi

Korisliigan Forssan Koripojat on pestannut kolmanneksi amerikkalaispelaajakseen 201-senttisen, 24-vuotiaan Durell Vinsonin, joka pelasi viime kaudella Korisliigaa KTP:n paidassa.

Timo Naukkarinen täydentää FoKoPon miehistöä

Korisliigan Forssan Koripojat on tehnyt 1-vuotisen sopimuksen 29-vuotiaan, 189-senttisen Timo Naukkarisen kanssa. Naukkarinen saapuu FoKoPoon BC Jyväskylästä.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

BC Jyväskylälle kaksi uutta vahvistusta

Miesten I divisioonaan kauteen valmistautuva BC Jyväskylä on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Sopimusten myötä BC Jyväskylän divarimiehistö on valmis.

Miesten divarijoukkueiden valmentajat "piinapenkissä"

Koripallon miesten I-divisioonasta ennustetaan tulevan erittäin tasainen sarja. Koris.net kysyi päävalmentajien ennakkotunnelmia sarjakauden alkuhetkillä. Divarikatsomoihin on luvassa tiukkoja kamppailuja, sillä useampi seuroista hamuaa nousua Korisliigaan.

2.2.2007 Ajankohtainen

Panokset kovenevat I divisioonassa

Koripallon miesten I divisioonaa on pelattu kolme neljännestä ja jännitys on pysynyt päällä koko alkutalven. Runkosarjan voittajallehan aukeaa latu Korisliigaan, ja tällä hetkellä vielä kolmella joukkueella on saumat nousuun. Jännitys tiivistyy käsinkosketeltavaksi 10.-11. helmikuuta, jolloin tuplaviikonlopun aikana nousijan leimaa sovitellaan TuNMKY:n, FoKoPon ja Kauhajoen otsaan.

3.11.2006 Katsojat

Divisioonassa neljännes takana, Turku ja Forssa ilman tappioita

Koripallon miesten I divisioonakautta on takana neljänneksen verran, ja sarjan kärjessä keikkuvat joukkueet, joita sinne ennen kauden alkua veikkailtiinkin. Piikkipaikalla oleva Turun NMKY ei kuulunut aivan kuumimpien suosikkien joukkoon, Forssan Koripojat kylläkin. Tuleva viikonloppu tarjoileekin divarin ystäville varsinaisia herkkupaloja.

Divarijoukkueiden valmentajat ”piinapenkissä”

Kauhajoen Karhu ja Forssan Koripojat löytyvät miesten I divisioonan sarjataulukon kärkisijoilta, kun runkosarja päättyy 17.3.2007. Näin ainakin, mikäli on uskominen divarijoukkueiden valmentajien veikkauksia. Koris.net istutti valmentajat ”piinapenkkiin” kysyäkseen 23.9. käynnistyvän sarjan ennakkotunnelmista.

Jouko Rytkönen ottaa valmennusvastuun Huimassa

Äänekosken Huiman miesten koripallojoukkue saa uudeksi päävalmentajakseen viime vuodet apuvalmentajana toimineen Jouko Rytkösen.

Kouvoille täpärä tappio Lahdessa

Namika Lahti otti täpärän kotivoiton Kouvolan Kouvoista koripallon Sparliigan sunnuntaikierroksella. Viime kevään finalistien tasainen ottelu päättyi Lahden 75-73 (45-43) voittoon.

Saksalaisesta Kordyakasta Huiman toinen EU-vahvistus

Äänekosken Huiman miesten SM-joukkue on vahvistanut korinaluskalustoaan Bastian Kordyakalla. 208-senttinen ja 22-vuotias saksalaisnuorukainen on Huiman toinen EU-pelaaja. Aiemmin Huima pestasi belgialaisen Fely Bwatun.

Huiman miehillä koossa viisi pelaajasopimusta

Karsintojen kautta paikkansa SM-Koriksessa säilyttänyt Äänekosken Huima on sopinut viiden pelaajan jatkosta ensi kaudella. Jatkajien joukossa ovat mm. joukkueen runkopelaajiin lukeutuneet Toni Ilmonen, Timo Naukkarinen ja Tero Rantaniva.

Äänekosken Huiman miehille ”tankki ja taituri”

Miesten SM-Koriksen äänekoskelaisjoukkue Huima on pestannut miehistöönsä kaksi vahvistusta. Uudet miehet Huima-paidassa ovat amerikkalainen yleispelaaja Andrew Wormsley ja englantilainen korinalusjärkäle Stephen Barnes.

27.8.2003 Pääjuttu

BC Jyväskylällä pakka kasassa tulevaan pelikauteen

SM-Koriksessa pelaava BC Jyväskylä on solminut yksivuotiset sopimukset englantilaisen sentterin Nosa Obasuyin sekä piskuisen amerikkalaisen pelinjohtajan Glenn Stokesin kanssa. Uusina kotimaisena pelaajina BC Jyväskylään ovat siirtyneet Kimmo Juvonen Forssan Koripojista sekä Kuopion Linkin kasvatti Joonas Korhonen.

Näytä lisää vastaavia