Carl Woodard

cm / kg
Syntynyt 1958


Uutisia henkilöstä Carl Woodard

24.4.2006 Pääjuttu

Tomi Kaminen suuntaa Porvooseen

Porvoon Tarmon uudeksi päävalmentajaksi on valittu helsinkiläinen koripallovalmentaja Tomi Kaminen, 36. Porvoolaisseura ja Kaminen sopivat sopimuksen yksityiskohdista sunnuntaina Porvoossa. Sopimus on kestoltaan 1+1 -vuotinen.

3.4.2006 Pääjuttu

Tarmo säilyttää paikkansa Korisliigassa

Korisliigan karsintasarjassa sarjapaikastaan taistellut Porvoon Tarmo punnersi itselleen paikan ensi kauden SM-korikseen. Tarmon kausi päättyi trilleriin, kun Forssan Koripojat piinasi itselleen merkityksettömässä ottelussa kotijoukkuetta. Tarmo voitti lopulta lukemin 93–90 (49–46).

29.9.2005 Suomen Cup

Suomen cupin kahdeksan parasta selvillä

Miesten Suomen cupin kahdeksan parasta joukkuetta ovat selvillä. Eilen jatkoon selviytyivät Namika Lahti, Porvoon Tarmo, Joensuun Kataja, KTP sekä Pussihukat Vantaalta. Seuraavat ottelut pelataan 28.10.

8.10.2004 Katsojat

Suosikin viitta laskeutunut Sparliigan käynnistyessä kaakkois-Suomen ylle

Sparliigassa eli miesten koripallon mestaruussarjassa suoritetaan kauden ylösheitto tulevana viikonloppuna (9.-10.10.) kuuden ottelun voimalla. Edellisillä kausilla sarjasta on aina ennen pelien alkua povailtu tasaista ja sellaiseksi se on myös osoittautunut. Ei siis ihme, että Sparliiga-kauteen lähdetään jälleen ilman suurta ennakkosuosikkia, joskin suurimmat mitalitoiveet löytyvät kaakkois-Suomen suunnalta.