Jamahl Mosley

203 cm / 104 kg
Syntynyt 1978


Uutisia henkilöstä Jamahl Mosley

5.9.2016 Valmentajat

Basketball Without Borders –leirin valmentajaklinikalle voi ilmoittautua tiistaihin klo 15 saakka

NBA:n, FIBA:n ja Suomen Koripalloliiton järjestämän Basketball Without Borders –leirin (BWB) yhteydessä pidettävän valmentajaklinikan NBA-esiintyjät ovat varmistuneet. Kisakalliossa 9.-10.9. pidettävän klinikan esiintyjinä toimivat Brooklyn Netsin ja Memphis Grizzliesin päävalmentajana toiminut Lionel Hollins sekä Joe Wolf (Nets), Jamahl Mosley (Mavericks) ja Ryan Saunders (Wizards). Klinikalle voi ilmoittautua tiistaina 6.9. klo 15 saakka.

Aldrich, Bayless, Hawes, Miller ja Udrih ovat Suomen ensimmäisen Basketball Without Borders –leirin vetonaulat

National Basketball Association (NBA), kansainvälinen koripalloliitto (FIBA) ja Suomen Koripalloliitto julkaisivat tänään Euroopan Basketball Without Borders -leirille (BWB) valitut osallistujat. Leirille osallistuu 50 poikaa 25:stä Euroopan maasta, ja se järjestetään Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla 7.–10.9.2016. BWB-leiri ja NBA:n ja FIBA:n globaali koripallon kehitys- ja yhteisöllisyysohjelma juhlivat tänä vuonna 15-vuotista taivaltaan.

16.11.2004 Korisliiga

Jamahl Mosley ei jatka Korihaissa

Miesten Sparliigassa pelaava Uudenkaupungin Korihait on purkanut Jamahl Mosleyn pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa. Jamahl Mosley ehti edustaa Korihaita kolmessa Sparliigan ottelussa tehden niissä keskimäärin 16,0 pistettä ja repien 7,7 levypalloa.

5.11.2004 Korisliiga

Jamahl Mosley korvaa Whitmoren

Miesten Sparliigassa pelaava Uudenkaupungin Korihait on irtisanonut sopimuksen amerikkalaisen Dondrell Whitmoren kanssa. Whitmore ehti pelata Korihaiden paidassa kuusi ottelua tehden niissä keskimäärin 11,7 pistettä ja ottaen 4,8 levypalloa.