Jouko Rytkönen

184 cm / kg
Syntynyt 1959


Uutisia henkilöstä Jouko Rytkönen

Markku Ranta palaa Huiman penkin päähän

Äänekosken Huiman I-divisioonamiehistön ensi kauden valmennusasia on ratkennut. Kaksi kautta joukkuetta valmentaneen Jouko Rytkösen työtä jatkaa Markku Ranta kolmen vuoden tauon jälkeen.

2.2.2007 Katsojat

Panokset kovenevat I divisioonassa

Koripallon miesten I divisioonaa on pelattu kolme neljännestä ja jännitys on pysynyt päällä koko alkutalven. Runkosarjan voittajallehan aukeaa latu Korisliigaan, ja tällä hetkellä vielä kolmella joukkueella on saumat nousuun. Jännitys tiivistyy käsinkosketeltavaksi 10.-11. helmikuuta, jolloin tuplaviikonlopun aikana nousijan leimaa sovitellaan TuNMKY:n, FoKoPon ja Kauhajoen otsaan.

3.11.2006 Katsojat

Divisioonassa neljännes takana, Turku ja Forssa ilman tappioita

Koripallon miesten I divisioonakautta on takana neljänneksen verran, ja sarjan kärjessä keikkuvat joukkueet, joita sinne ennen kauden alkua veikkailtiinkin. Piikkipaikalla oleva Turun NMKY ei kuulunut aivan kuumimpien suosikkien joukkoon, Forssan Koripojat kylläkin. Tuleva viikonloppu tarjoileekin divarin ystäville varsinaisia herkkupaloja.

Divarijoukkueiden valmentajat ”piinapenkissä”

Kauhajoen Karhu ja Forssan Koripojat löytyvät miesten I divisioonan sarjataulukon kärkisijoilta, kun runkosarja päättyy 17.3.2007. Näin ainakin, mikäli on uskominen divarijoukkueiden valmentajien veikkauksia. Koris.net istutti valmentajat ”piinapenkkiin” kysyäkseen 23.9. käynnistyvän sarjan ennakkotunnelmista.

5.6.2003 Valmentajat

Huiman miesten ja naisten pakat alkavat olla koossa

Äänekosken Huiman miesten ja naisten SM-joukkueiden rungot alkavat muotoutua. Seura on solminut molempien joukkueiden valmentajasopimukset, jonka lisäksi Huimalla on miesten joukkueeseen yhdeksän ja naisten joukkueeseen kahdeksan pelaajasopimusta.