Arttu Mannelin

195 cm / 88 kg
Syntynyt 1982


Uutisia henkilöstä Arttu Mannelin

14.12.2020 09:59 19-vuotiaiden poikien SM

19-vuotiaiden poikien SM-sarja: Ura Basketin pelaajapolku junnuista Korisliigaan

19-vuotiaiden poikien SM-sarjassa joukkueet ovat joulukuuhun mennessä ehtineet pelata joko viisi tai kuusi ottelua. Sarjakatsauksessa sukelletaan Ura Basketin pelaajapolkuun ja sarjan tasaisuuteen yhdessä päävalmentaja Arttu Mannelinin ja pistekärki Lauri Hännisen kanssa.

12.5.2020 08:42 Korisliiga

Aapeli Alanen: Itseluottamusta, kovapäisyyttä ja kosolti taitoa Lahest

Kataja Basketin Aapeli Alanen, 24, on oppinut ammattilaisena hillitsemään kiivaan mielensä. Korisliiga-kauden 2018/19 kehittynein pelaaja vietti juniorivuotensa älyttömän kovassa Namika Lahden ’96-ikäluokassa, josta hän ponnisti Korihaiden ja BC Nokian kautta Susijengin porteille.

4.10.2019 12:50 Miesten I divisioona A

Miesten Divari A starttaa jälleen – Uusina haastajina Munkkiniemen Kisapojat ja Raiders Basket

Miesten I divisioona A:n kausi 2019-20 pyörähtää käyntiin tänään perjantaina klo 18.30, kun sarjanousija Raiders Basket isännöi divisioonan avauskamppailussa Korikouvoja. Muut joukkueet pääsevät aloittamaan urakkansa viikonlopun aikana.

20.12.2018 15:35 Miesten I divisioona A

Kovatasoinen miesten I divisioona A hyvässä vauhdissa

Miesten I divisioona A on edennyt puoliväliin ja sarjan kärkipaikkaa pitää tappioton Lahti Basketball yhdellätoista voitolla. Syksyn yllättäjänä voidaan pitää LoKoKo Bisonsia, joka on nousijajoukkueen asemassa taistellut tiensä sarjakakkoseksi.

4.10.2018 12:44 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A pyörähtää käyntiin

Miesten I divisioona A starttaa tänään torstaina mielenkiintoisella paikalliskamppailulla, jossa kohtaavat viime kauden finalisti HBA-Märsky sekä villillä kortilla sarjaan noussut Helsingin NMKY. Kaikki 12 joukkuetta pääsevät tositoimiin jo viikonlopun aikana. Divarikoripallon seuraaminen on alkavalla kaudella entistä helpompaa, sillä kaikki runkosarjan ottelut ovat nähtävissä Elisa Viihteen kanavilla.

Josh Caldwell Biisoneihin

Valtakunnalliseen IB-divisioonakauteen valmistautuva Lokoko Bisons on tehnyt yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen yhdysvaltalaispeluri Josh Caldwellin kanssa.

Petteri Ruutiainen Biisonien kokoonpanoon

Valtakunnalliseen IB-divisioonakauteen valmistautuva Lokoko Bisons on tehnyt yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen Petteri Ruutiaisen kanssa.

Rasmus Marttinen Biisoneihin

Valtakunnalliseen IB-divisioonakauteen valmistautuva Lokoko Bisons on tehnyt kolmen kauden mittaisen pelaajasopimuksen toisen polven koripalloilija Rasmus Marttisen kanssa. Lisäksi seuraikoni Jani Kivisen kanssa on sovittu yhden kauden mittaisesta jatkosta joukkueessa.

Arttu Mannelin Biisoneiden uuden nousun pääarkkitehdiksi

Läntisestä II divisioonasta Divari B:hen noussut Lokoko Bisons on kiinnittänyt uuden päävalmentajansa. Viime kaudet Lahti Basketballia divarissa komentanut ja Koripalloliiton huippukoripallovalmentajatutkinnon suorittanut Arttu Mannelin, 34, johdattaa Bisonsin uuteen nousuprojektiin 3+2-vuotisella sopimuksella.

4.5.2017 Pääjuttu

Sudenpentujen valmennusryhmiin tarkennuksia

Suomen nuorten maajoukkueiden eli ”Sudenpentujen” valmennusryhmissä on tapahtunut tehtävänkuvien muutoksia vuodelle 2017. Jukka Toijala toimii kesällä ainoastaan kotikisoihin valmistuvan Susijengin valmennusryhmässä. Hänen tilalleen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajaksi on nimetty Jyri Lehtonen

2.12.2016 Pääjuttu

Sudenpennut jatkavat huippuopissa myös vuonna 2017

Suomen nuorten maajoukkueiden eli ”Sudenpentujen” valmentajat vuodelle 2017 on valittu. Osa joukkueista jatkaa tutussa komennossa, mutta mukana on myös muutama nuorten maajoukkuetoimintaan palaava valmentaja.

Rashad Smith vahvistamaan Lahti Basketballia

Miesten I divisioona A:han noussut Lahti Basketball on solminut kuukauden koeajan sisältävän pelaajasopimuksen 201-senttisen amerikkalaislaituri Rashad Smithin, 23, kanssa.

3.9.2016 Pääjuttu

Jerald Fields palaa Suomeen, osoitteena Lahti Basketball

Suomalaiselle koripalloyleisölle tuttu nimi, Jerald Fields, 34, palaa Suomen kentille uutena osoitteenaan miesten I divisioona A ja sarjanousija Lahti Basketball. Sopimus on vuoden mittainen.

19.6.2016 Maaottelu

15-vuotiaille tytöille kultaa ja hopeaa Kööpenhaminassa, pojat hopealle

Suomen 15-vuotiaiden tyttöjen Suomi White ja Suomi Blue kohtasivat Kööpenhaminan kutsuturnauksen loppuottelussa toisensa ja pidemmän korren veti Suomi Blue, joka voitti 69-59 (37-31). Suomen 15-vuotiaiden poikien Blue-joukkue ylsi myös turnauksen finaaliin, mutta hävisi päätösneljänneksellä fyysiselle Englannille 75-62 (24-30).

18.6.2016 Maaottelu

Suomelta kolme joukkuetta loppuotteluihin Kööpenhaminan 15-vuotiaiden kutsuturnauksessa

Suomen 15-vuotiaiden tyttöjen voittokulku Kööpenhaminan vuotuisessa kutsuturnauksessa jatkuu, kun Suomen molemmat joukkueet Blue ja White etenivät lauantaipäivän päätteeksi turnauksen loppuotteluun puhtaalla pelillä. Myös 15-vuotiaiden poikien Suomi Blue -joukkue selvisi loppuotteluun voittamalla välierissä Ruotsin Yellow-joukkueen.

17.6.2016 Pääjuttu

Suomen 15-vuotiailla tytöillä hieno aloituspäivä Kööpenhaminassa

Suomen 15-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue avasi Kööpenhaminan kutsuturnauksen puhtaalla pelillä, kun Suomi voitti neljästi vastustajansa selkein numeroin. 15-vuotiaiden poikien saldo Kööpenhaminassa oli kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Susi All Star -joukkueet taas taipuivat sekä tytöissä että pojissa Virolle Tallinnan Baltic Cupissa.

21.1.2016 EM-kilpailut

Sudenpentujen superkesän valmennus jälleen huippuammattilaisten käsiin

Suomen nuorten maajoukkueiden eli ”Sudenpentujen” superkesän valmennusjohto on valittu vuodelle 2016. Suomen vilkkaan maajoukkuekesän keskiössä ovat Anton Mirolybovin johtaman 20-vuotiaiden miesten maajoukkueen EM-kotikisat, Antti Koskelaisen ja 17-vuotiaiden poikien MM-kisat sekä 16- ja 18-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisat Kisakallion Susi Training Centerissä.

30.5.2015 Pohjoinen alue

FABC:n ”Mestareiden klinikan” esiintyjälista vahvistunut

Suomen Koripallovalmentajat ry:n (FABC) järjestämän ”Mestareiden klinikan” esiintyjälista on vahvistunut. Helsingissä 5.-7.6.2015 järjestettävällä valmentajaklinikalla luennoi mm. tuore Suomen mestari, Korisliigan vuoden valmentaja ja Susijengin pitkäaikainen apuvalmentaja Pekka Salminen. Ilmoittautuminen klinikalle on parhaillaan käynnissä ja jatkuu 5.6.2015 asti.

1.12.2014 Pääjuttu

Sudenpennut huippuammattilaisten hoiviin myös vuonna 2015

Suomen nuorten maajoukkueiden eli ”Sudenpentujen” valmennusjohdot on valittu vuodelle 2015. Joukossa on vanhojen tuttujen kasvojen lisäksi myös muutama uusi nimi.

28.12.2013 Pääjuttu

Rautaiset ammattilaiset luotsaavat Sudenpentuja myös vuonna 2014

Suomen poikien ja tyttöjen maajoukkueiden päävalmentajat ja valmennusjohto on valittu vuodelle 2014. Nimettyjen valmentajien keskuudesta löytyy taas kerran huippuammattilaisia, kuten Korisliiga-valmentajat Ari Tammivaara ja Sami Toiviainen. Uusina kasvoina Sudenpennuille antavat oppia myös kaikkien aikojen suomalaispelaaja Hanno Möttölä sekä Tapiolan Hongan Tuomas Iisalo.

Näytä lisää vastaavia