Kyle Williams

196 cm / 95 kg
Syntynyt 1979


Uutisia henkilöstä Kyle Williams

FoKoPon ja Kyle Williamsin tiet eroavat

Paikkansa miesten SM-karsintasarjassa varmistaneen divisioonajoukkue Forssan Koripoikien johto on päätynyt pelaajansa Kyle Williamsin kanssa ratkaisuun, jonka mukaisesti Williams ei jatka joukkueessa. Williams ei ole enää mukana FoKoPon kokoonpanossa runkosarjan viimeisessä ottelussa (17.3.) Rekolan Urheilijoita vastaan, eikä myöskään tulevissa SM-karsintaotteluissa.

2.2.2007 Katsojat

Panokset kovenevat I divisioonassa

Koripallon miesten I divisioonaa on pelattu kolme neljännestä ja jännitys on pysynyt päällä koko alkutalven. Runkosarjan voittajallehan aukeaa latu Korisliigaan, ja tällä hetkellä vielä kolmella joukkueella on saumat nousuun. Jännitys tiivistyy käsinkosketeltavaksi 10.-11. helmikuuta, jolloin tuplaviikonlopun aikana nousijan leimaa sovitellaan TuNMKY:n, FoKoPon ja Kauhajoen otsaan.

3.11.2006 Katsojat

Divisioonassa neljännes takana, Turku ja Forssa ilman tappioita

Koripallon miesten I divisioonakautta on takana neljänneksen verran, ja sarjan kärjessä keikkuvat joukkueet, joita sinne ennen kauden alkua veikkailtiinkin. Piikkipaikalla oleva Turun NMKY ei kuulunut aivan kuumimpien suosikkien joukkoon, Forssan Koripojat kylläkin. Tuleva viikonloppu tarjoileekin divarin ystäville varsinaisia herkkupaloja.

Forssa hankki vielä Marquis Wrightin

Koripallon miesten I divisioonaan valmistautuva Forssan Koripojat sai kolmannen amerikkalaisvahvistuksensa riveihinsä. FoKoPo on solminut sopimuksen 26-vuotiaan ja 201-senttisen Marquis Wrightin kanssa.

FoKoPo ja Vilpas kävivät vahvistusostoksilla

Miesten I divisioonakauteen valmistautuvat Forssan Koripojat ja Salon Vilpas ovat hankkineet vahvistusta miehistöihinsä. FoKoPon tuorein hankinta on Kyle Williams ja Vilppaan ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus puolestaan Justice Graham.