Harri Mannonen

cm / kg
Syntynyt 1967


Uutisia henkilöstä Harri Mannonen

9.6.2017

Roosa Frimodig jatkaa Kouvottarissa

Toiseen perättäiseen naisten Korisliigakauteen valmistautuvalla Kouvottarilla on kasassa neljä viime kaudelta tuttua pelaajaa sekä kaksi tuoretta amerikkalaisvahvistusta.

3.5.2017 Pääjuttu

Kouvottaret solmi tukun jatkosopimuksia – Hartonen jatkaa päävalmentajana

Mika Hartonen ja Harri Mannonen jatkavat Kouvottarien luotseina myös tulevalla kaudella. Pelaajista Kaisa Lind, Ulriikka Nuolikoski ja Elina Mikkola solmivat myös jatkosopimukset.

Teemakoulutus Oulussa torstaina 28.4.

Suomen Koripalloliitto järjestää yhteistyössä ONMKY:n kanssa Teemakoulutuksen, jonka aiheena on "Drilleistä peliin - miten varmistat, että harjoittelu kehittää suoritusta peleissä?"

Teemakoulutus Sipoossa lauantaina 23.4. PERUTTU

Suomen Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Hukkabasketin kanssa Teemakoulutuksen, jonka aiheena on "Drilleistä peliin - miten varmistat, että harjoittelu kehittää suoritusta peleissä?"

Teemakoulutus Kotkassa lauantaina 27.2.

Suomen Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Karhulan Veikkojen kanssa Teemakoulutuksen, jonka aiheena on "Drilleistä peliin - miten varmistat, että harjoittelu kehittää suoritusta peleissä?"

30.7.2015 Pääjuttu

Harri Mannonen Pieti Poikolan aisapariksi Islantiin

Tanskan miesten maajoukkueessa Pieti Poikolan apuvalmentajana toimiva kouvolalainen Harri Mannonen siirtyy Islannin pääsarjassa pelaavan Tindastóllin valmennusportaaseen. Lisäksi Mannosen toimenkuvaan kuuluu alle 20- ja 16-vuotiaiden tyttöjen luotsaaminen, uutisoi Kouvolan Sanomat.

20.6.2012 Pääjuttu

Joonas Iisalo ja Harri Mannonen European Basketball Coaching Science -koulutusohjelmaan

Suomalaisvalmentajat Joonas Iisalo, 26, ja Harri Mannonen, 45, aloittavat kesäkuun lopussa opintonsa Kaunasin yliopiston (Liettua) ja Worcesterin yliopiston (Englanti) yhteistyössä järjestämässä European Basketball Coaching Science (MSc) -ohjelmassa. Iisalo ja Mannonen ovat koulutusohjelmansa ensimmäiset suomalaiset.

26.12.2002

´Kouvoista tuttu´ Edward Lappeenrantaan

Lappeenrannan NMKY jatkaa kokoonpanonsa uudistamista. Äskettäin palkattu Matthew Williams saa rinnalleen 204-senttisen Dion Edwardin. Kaksikko korvaa alkukauden joukkuetta vahvistaneen, potkut saaneen parivaljakon Aleksei Karvanen-Daveeno Hines.

11.11.2001 Suomen Cup

Honka tyylitteli Cup-mestariksi

Espoolaisjoukkue Hongan menestystarina sai sunnuntaina jatkoa, kun se nappasi viime keväänä saavuttamansa Pantteri-patsaan rinnalle Suomen Cupin pystin. Kouvot ei kyennyt estämään Hongan 37. peräkkäistä kotivoittoa kotimaisissa sarjoissa, vaan joutui taipumaan kouvolalaisia mairittelevin loppulukemin 73-83. Honka johti parhaimmillaan jo pariinkin otteeseen Cupin finaalia 22 pisteellä.