Tuomas Sihto

190 cm / 105 kg
Syntynyt 1988


Uutisia henkilöstä Tuomas Sihto

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

14.6.2007 Korisliiga

Toinen nuorten maajoukkuepeluri Kauhajoelle

Korisliigan sarjanousija Kauhajoen Karhu jatkaa joukkueensa täydennystä. Uusin tulokas on 16-vuotiaiden maajoukkuepelaaja Santeri Latvala, jonka kasvattajaseura on Vimpelin Veto. Aiemmin Karhu rekrytoi 20-vuotiaiden maajoukkueeseen nimetyn Kwamena Bracen.

Divarijoukkueiden valmentajat ”piinapenkissä”

Kauhajoen Karhu ja Forssan Koripojat löytyvät miesten I divisioonan sarjataulukon kärkisijoilta, kun runkosarja päättyy 17.3.2007. Näin ainakin, mikäli on uskominen divarijoukkueiden valmentajien veikkauksia. Koris.net istutti valmentajat ”piinapenkkiin” kysyäkseen 23.9. käynnistyvän sarjan ennakkotunnelmista.

Kauhajoen divarimiehistö tähtää suoraan nousuun

Kauhajoen Karhun kokoonpano miesten I divisioonaan tulevalle kaudelle on valmis. Joukkueessa tulee olemaan 13 pelaajaa ja kolme valmentajaa. Tavoitteekseen Kauhajoki on asettanut divisioonan voiton ja sen tuoman suoran nousun Korisliigaan.

10.8.2005 Pääjuttu

Kauhajoen Karhun joukkue lähes valmis

Kauhajoen Karhun joukkue on lähes valmis I divisioonaan. Pelaaja sopimuksia on koossa yhdeksän kappaletta. Valmennuksesta vastaa nyt myös paluun kentälle tekevä Greg Gibson.