Heikki Saaristo

188 cm / 84 kg
Syntynyt 2000


Uutisia henkilöstä Heikki Saaristo

28.7.2010 Pääjuttu

Korihait julkaisi valmennusjohtonsa ja jatkosopimuksia

Korisliigassa pelaava Uudenkaupungin Korihait luottaa valmennuksessa ensi kaudella tiimityöskentelyyn, sillä liigajoukkueen valmennuksesta vastaavat yhden vuoden sopimuksella Tom Westerholm, 38, Petri Helminen, 33, ja Ville Vuorinen, 30. Lisäksi Korihait on solminut jatkopestit Jussi Kumpulaisen ja Heikki Saariston kanssa.

12.3.2010 Pääjuttu

Kouvoille toinen tappio peräkkäin

Korisliigaa johtava Kouvot kärsi toisen peräkkäisen tappion, kun Lappeenrannan NMKY otti perjantaina kotivoiton 73-63 (41-35) -lukemin. Perjantain muut voitot menivät Torpan Pojille, Joensuun Katajalle ja Korisliiga-kauden ennätyspisteet murjoneelle UU-Korihaille.

7.3.2010 Pääjuttu

Korihait yllätti Pyrinnön

Korisliigassa viimeisistä pudotuspelipaikoista kamppaileva Uudenkaupungin Korihait yllätti sarjakakkosen Tampereen Pyrinnön sunnuntaina 96-82 (55-37) -kotivoitolla. Sunnuntaina jaossa olleet muut liigapisteet napsivat Torpan Pojat ja Lappeenrannan NMKY.

21.1.2010 Korisliiga

Lehto, Jalonen ja Saaristo yli tasalukujen

Korisliigassa käytiin keskiviikkona Tampereen Pyynikillä harvinainen ottelu, sillä pelissä Pyrintö-Korihait kolme pelaajaa saavutti ottelumäärissä tasasatoja. Merkkipaalujen saavuttajat olivat Pyrinnön Antero Lehto sekä Korihaiden Mikko Jalonen ja Heikki Saaristo.

6.1.2010 Pääjuttu

Pyrintö parempi Korisliigan kärkipelissä

Korisliigaa johtava Tampereen Pyrintö haki keskiviikkona niukan voiton sarjan kärkiottelusta Kouvolasta, jossa se kukisti Kouvot 68-64 (32-35) -tuloksella. Pyrintö voitti Kouvot nyt kolmannen kerran tällä kaudella ja katkaisi Kouvojen neljän pelin voittosarjan.

29.9.2009 Suomen Cup

JKS pudotti jo toisen liigajoukkueen, eteni cupin välieriin

Miesten I divisioonajoukkue Järvenpään Koripalloseura on noussut Suomen cupin ”tuhkimotarinaksi”. Tiistaina järvenpääläiset pudottivat cup-leikistä jo toisen liigajoukkueen, kun UU-Korihait kaatui niukasti 80-79. Muut Suomen cupin välieräpaikat ratkesivat tiistaina Espoon Hongan, Namika Lahden ja Tampereen Pyrinnön eduksi.

23.9.2009 Suomen Cup

Mestari vaihtuu miesten Suomen cupissa

Miesten Suomen cupissa oli keskiviikkona täysi rähinä päällä, kun joukkueet mittelivät puolivälieräpaikoista. Korisliiga-joukkueille ottelut olivat sarjakauden ensimmäiset viralliset koitokset. Korihait kukisti Lappeenrannassa hallitsevan cup-mestari LrNMKY:n lukemin 83-67 (44-29) aiheuttaen vuosien 2005-08 mestarille ensimmäisen tappion cupissa sitten syksyn 2004.

8.4.2009 Pääjuttu

ToPolle vahva kiinnitys pudotuspeleihin

Helsinkiläinen ToPo tarrautui vahvasti Korisliigassa pudotuspelipaikkaan, kun se voitti keskiviikkona Helsingissä Namika Lahden jatkoajalla 91-85 (75-75, 36-42) -tuloksella. Vain Lappeenrannan NMKY omaa enää teoreettisen mahdollisuuden sekoittaa pakkaa pudotuspelijoukkueiden suhteen.

29.11.2008 Korisliiga

Korihait kohti kärkeä Korisliigassa

Korihait jatkoi Korisliigassa kipuamistaan kohti kärkeä, kun se otti lauantaina jo neljännen peräkkäisen voittonsa Tampereen Pyrinnön kaaduttua Uudessakaupungissa pistein 84-68 (40-25).

2.10.2008 Korisliiga

KTP kiilaa mitalisuosikkien joukkoon

Joensuun Katajan tavoin kovin tavoittein kauteen lähteneen KTP-Basketin kohtalo keväällä 2008 oli jäädä pudotuspelien ulkopuolelle. Alkavalla kaudella samanlaisesta kömmähdyksestä ei pitäisi olla pelkoa. Sen lisäksi, että KTP onnistui pitämään riveissään suurimman osan viime kauden runkopelaajistaan, kotkalaiset häärivät ahkerina pelaajamarkkinoilla.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

30.6.2008 Korisliiga

Petri Kallio Korihaiden takalinjoille

Korisliigan Uudenkaupungin Korihait sai viimeisen kotimaisen palasen kokoonpanossa, kun viime kaudella I divisioonaa pelannut Petri Kallio, 175 cm, allekirjoitti uusikaupunkilaisseuran kanssa vuoden mittaisen sopimuksen.

28.4.2008 Korisliiga

Heikki Saaristo palaa Korihaiden paitaan

Korisliigassa pelaava Uudenkaupungin Korihait saa merkittävän paluumuuttajan riveihinsä, kun Kauhajoen Karhusta takaisin kasvattajaseuraansa siirtyvä Heikki Saaristo, 25, allekirjoitti kahden vuoden mittaisen sopimuspaperin.

22.3.2008 Korisliiga

Korisliigan runkosarjan voitto Lappeenrantaan

Lappeenrannan NMKY varmisti lauantaina Korisliigan runkosarjan päätöskierroksella runkosarjan voittonsa haettuaan Espoon Hongasta vierasvoiton pistein 79-104 (37-52). LrNMKY pelasi eurocupin vuoksi Korisliigan runkosarjassa vain 22 peliä muiden joukkueiden 42 pelin sijasta. Paremmuus mitattiin voittoprosenteilla, joka kohosi lappeenrantalaisilla parhaaksi.

19.3.2008 Pääjuttu

Runkosarjavoitto kolmen kauppa, playoff-joukkueet selvillä

Korisliigan runkosarjan voitto ratkeaa ensi lauantaina pelattavalla päätöskierroksella Lappeenrannan NMKY:n, ToPon ja Kouvojen kesken. Keskiviikon liigakierros ei kärkitaistoon tuonut ratkaisua, mutta pudotuspelijoukkueet se selvitti.

17.3.2008 Pääjuttu

Pyrintö menossa Korisliigan pudotuspeleihin

Tampereen Pyrintö on menossa ensi kertaa kuuteen vuoteen pudotuspeleihin, joihin jatkaa Korisliigan kahdeksan parasta joukkuetta. Pyrintö otti maanantaina Korisliigan ainoassa pelissä kotivoiton Kauhajoen Karhusta pistein 86-75 (45-30).

17.11.2007 Korisliiga

ToPon voittokulku Korisliigassa jatkuu

Korisliigaa johtava ToPo otti lauantaina jo kahdeksannen perättäisen voittonsa, kun Kauhajoen Karhu kellistyi Helsingissä tuloksella 84-78 (42-37). ToPo johti peliä koko ajan, mutta vain kolme kertaa toistaiseksi voittanut Karhu antoi kärkijoukkueelle odotettua tiukemman vastuksen.

29.8.2007 Korisliiga

Karhulle uusi takamies pikakomennuksella

Kauhajoen Karhun Korisliiga-joukkue ei aikaillut uuden takamiehen hankkimisessa. Seura on kiinnittänyt viime viikolla loukkaantuneen Alonzo Evansin tilalle 22-vuotiaan Daryl Hudsonin. Hän tulee Howardin yliopistosta, joka on NCAA I divisioonan koulu.

6.8.2007 Korisliiga

Karhu kiinnitti takamiehen nousijajoukkueeseensa

Korisliigaan noussut Kauhajoen Karhu on kiinnittänyt miehistöönsä Alonzo Evansin. Evans on takamieheksi suhteellisen kookas, 193-senttinen pelaaja. Hän on 26–vuotias ja tuo näin myös hieman kokemusta nuoreen Karhu-sikermään.

2.8.2007 Korisliiga

Cincinnati-kasvatti Karhun toinen vahvistus

Kauhajoen Karhun Korisliiga-joukkue on kiinnittänyt toiseksi ulkomaalaisvahvistuksekseen Cedric McGowanin. Parimetrinen McGowan on Cincinnatin yliopiston kasvatti, joka valmistui opinahjostaan viime keväänä.

Näytä lisää vastaavia