Arttu Tuomiaho

196 cm / 92 kg
Syntynyt 1989


Uutisia henkilöstä Arttu Tuomiaho

29.8.2007 Korisliiga

Karhulle uusi takamies pikakomennuksella

Kauhajoen Karhun Korisliiga-joukkue ei aikaillut uuden takamiehen hankkimisessa. Seura on kiinnittänyt viime viikolla loukkaantuneen Alonzo Evansin tilalle 22-vuotiaan Daryl Hudsonin. Hän tulee Howardin yliopistosta, joka on NCAA I divisioonan koulu.

6.8.2007 Korisliiga

Karhu kiinnitti takamiehen nousijajoukkueeseensa

Korisliigaan noussut Kauhajoen Karhu on kiinnittänyt miehistöönsä Alonzo Evansin. Evans on takamieheksi suhteellisen kookas, 193-senttinen pelaaja. Hän on 26–vuotias ja tuo näin myös hieman kokemusta nuoreen Karhu-sikermään.

2.8.2007 Korisliiga

Cincinnati-kasvatti Karhun toinen vahvistus

Kauhajoen Karhun Korisliiga-joukkue on kiinnittänyt toiseksi ulkomaalaisvahvistuksekseen Cedric McGowanin. Parimetrinen McGowan on Cincinnatin yliopiston kasvatti, joka valmistui opinahjostaan viime keväänä.

14.6.2007 Korisliiga

Toinen nuorten maajoukkuepeluri Kauhajoelle

Korisliigan sarjanousija Kauhajoen Karhu jatkaa joukkueensa täydennystä. Uusin tulokas on 16-vuotiaiden maajoukkuepelaaja Santeri Latvala, jonka kasvattajaseura on Vimpelin Veto. Aiemmin Karhu rekrytoi 20-vuotiaiden maajoukkueeseen nimetyn Kwamena Bracen.

Divarijoukkueiden valmentajat ”piinapenkissä”

Kauhajoen Karhu ja Forssan Koripojat löytyvät miesten I divisioonan sarjataulukon kärkisijoilta, kun runkosarja päättyy 17.3.2007. Näin ainakin, mikäli on uskominen divarijoukkueiden valmentajien veikkauksia. Koris.net istutti valmentajat ”piinapenkkiin” kysyäkseen 23.9. käynnistyvän sarjan ennakkotunnelmista.

Kauhajoen divarimiehistö tähtää suoraan nousuun

Kauhajoen Karhun kokoonpano miesten I divisioonaan tulevalle kaudelle on valmis. Joukkueessa tulee olemaan 13 pelaajaa ja kolme valmentajaa. Tavoitteekseen Kauhajoki on asettanut divisioonan voiton ja sen tuoman suoran nousun Korisliigaan.

10.8.2005 Pääjuttu

Kauhajoen Karhun joukkue lähes valmis

Kauhajoen Karhun joukkue on lähes valmis I divisioonaan. Pelaaja sopimuksia on koossa yhdeksän kappaletta. Valmennuksesta vastaa nyt myös paluun kentälle tekevä Greg Gibson.

5.8.2004 Maajoukkue

Suomen 15-vuotiaiden poikien maajoukkueelle neljä voittoa Latviasta

Poikien vuonna 1989 syntyneiden maajoukkueryhmä suuntasi ensimmäisen ulkomaanmatkansa Latvian Cesisiin. Joukkue harjoitteli ja pelasi 22 pelaajan voimin viikon ajan, tavoitteenaan oppia toimimaan joukkueena ulkomailla sekä totutella pitempiaikaiseen yhdessäoloon.