Sarianna Alanko

165 cm / kg
Syntynyt 1984


Uutisia henkilöstä Sarianna Alanko

6.6.2005 Pääjuttu

Heli Roukanoja siirtyy Pussihukkiin

Pussihukkien naisten joukkue vahvistuu kolmella pelaajalla. Heli Roukanoja on solminut kaksivuotisen sopimuksen seuran kanssa. Myös Saara Silvonen ja Lotta Aaltonen allekirjoittivat ensi kauden kattavat sopimukset.

22.2.2004 Pääjuttu

Naisten maajoukkue ei antanut nuorempiensa yllättää

Naisten maajoukkue kohtasi sunnuntaina 20-vuotiaiden naisten maajoukkueen Hilkka Hakolan 70-vuotispäivien juhlaottelussa Helsingissä. Naisten maajoukkue vei voiton ensi kesänä pelattaviin ikäluokan EM-kisoihin valmistautuvista nuorista lukemin 71-55.

13.8.2003 Pääjuttu

PuHu:n naisjoukkue uusiutuu, paluumuuttajina Laaksonen ja Pasola

Pussihukkien naisten joukkue on SM-kauden jälkeen kokenut melkoisen remontin. Pelaajia on lähtenyt ja tullut. Paluumuuttajina ensi vuoden ”hukkakatraassa” nähdään maajoukkuelaituri Jenni Laaksonen sekä Elina Pasola. Nimekkäimmät lähtijät ovat Espanjaan siirtyvä pelintekijä Kaisa Höök, Yhdysvaltoihin suuntaava Joanna Pekonen ja aktiiviuraansa lopetteleva Kaisa Kepsu.

23.5.2002 Maajoukkue

NOKIA Teamien pelaajat valittu

Suomen Koripalloliiton nuorten maajoukkuepelaajien tehoharjoitteluryhmien, NOKIA Teamien, 40 pelaajaa on valittu. Kutsun saaneita poikia on 24 ja tyttöjä 16. NOKIA Teamit kokoontuvat kesän aikana kahdelle viisipäiväiselle leiritysjaksolle, jonka ohella pelaajien henkilökohtaista harjoittelua evästetään.

31.12.2001 Maaottelu

18-vuotiaat tytöt peittosivat kahdesti Ruotsin

Huhtikuisiin EM-karsintoihin valmistautuva Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue otti vuodenvaihteessa henkisen niskalenkin yhdestä tulevasta karsintavastuksestaan. Suomi vieraili Tukholmassa Ruotsin vieraana ja otti voitot joukkueiden molemmista kohtaamisista.