Syntynyt 1978

Uutisia henkilöstä Vuokko Timola

3.4.2005 Pääjuttu

Pantterit mukaan mestaruusjahtiin

Naisten finaalisarja kaventui tilanteeseen 2-1 Panttereiden taistellessa selvän voiton kotikentällään Töölön Kisahallissa luvuin 87–63 (46–29). Hallitseva mestari piti ottelun hallussaan ensi minuuteista asti ja petrasi myös kadoksissa ollutta heittopeliään.

31.3.2005 Pääjuttu

BC Nokia pysäytti Pantterit

Naisten SM-sarjan loppuottelut käynnistyivät Töölön Kisahallissa trillerillä. Ensimmäinen finaaliottelu tarjosi koripalloviihdettä täydet 40 minuuttia. BC Nokia huudatti runsaslukuista kannattajajoukkoaan ottelun päättyessä lukemiin 63-70 (38-29).

28.2.2005

Pantterit taistelee, kaksi voittoa Baltian liigassa

Panttereiden naisten joukkueen pelit Baltian liigassa (BWBL) sujuivat viikonvaihteessa erinomaisesti. Helsinkiläiset hankkivat tuliaisikseen Liettuasta kaksi maukasta voittoa emäntämaan kovatasoisista joukkueista. Voittojen ansiosta Pantterit on edelleen mukana kamppailussa paikasta kuuden parhaan joukkoon ja pudotuspeleihin 15 joukkueen sarjassa.

31.1.2005

Pantterit pysyi vielä pudotuspeli-kisassa mukana

Viidettä kertaa naisten Baltian liigassa pelaava Pantterit kohtasi viikonvaihteessa Helsingissä venäläisen Baltiskaja Zvezda 2:n ja ukrainalaisen TIM Scuf –joukkueen. Voitto venäläisistä piti helsinkiläiset mukana kisassa, jossa tavoitellaan liigan pudotuspelipaikkaa.

13.8.2003 Pääjuttu

PuHu:n naisjoukkue uusiutuu, paluumuuttajina Laaksonen ja Pasola

Pussihukkien naisten joukkue on SM-kauden jälkeen kokenut melkoisen remontin. Pelaajia on lähtenyt ja tullut. Paluumuuttajina ensi vuoden ”hukkakatraassa” nähdään maajoukkuelaituri Jenni Laaksonen sekä Elina Pasola. Nimekkäimmät lähtijät ovat Espanjaan siirtyvä pelintekijä Kaisa Höök, Yhdysvaltoihin suuntaava Joanna Pekonen ja aktiiviuraansa lopetteleva Kaisa Kepsu.

19.3.2003 Pääjuttu

EBT upotti hampaansa tiukasti pronssiin

Espoo Basket Teamin naisjoukkueen keväällä 2001 hankkima ensimmäinen SM-mitali (pronssi) on lähellä saada jatkoa. EBT nujersi keskiviikkona pronssiotteluiden ensimmäisessä osassa Pussihukat tämän kotikentällä lukemin 93-76. Pronssien lopullinen kohtalo ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella.