Antti Keski-Koukkari

192 cm / 95 kg
Syntynyt 1990


Uutisia henkilöstä Antti Keski-Koukkari

Moultrie ja Woods BC Nokian paitaan, Timo Riihelä jatkaa

Miesten I divisioona A:ta pelaava BC Nokia on saamassa jalkeille iskukykyisen joukkueen kaudelle 2012/13. Tero Hassisen valmentama joukkue on värvännyt amerikkalaispelaajikseen viime kaudella ONMKY:a ja FoKoPoa edustaneen Brian Moultrien sekä Kraidon Woodsin. Myös seuraikoni Timo Riihelä jatkaa joukkueessa.

Lapuan Korikobrille pelaajasopimuksia

Lapuan Korikobrien joukkue pian alkavaan miesten I divisioonaan on lähes valmis. Tuttua suomalaisrunkoa täydentävät amerikkalaispelaajat Tyrwone Still ja Benny Valentine.

Stefanovic valmistaa Korikobria divaritaistoihin

Miesten I divisioonan Lapuan Korikobrat on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen serbialaisvalmentaja Nenad Stefanovicin kanssa. Seura on myös solminut ensimmäiset pelaajasopimuksensa tulevalle kaudelle.

Kyle Carhart jatkaa Korikobrissa

Miesten I divisioonassa pelaava Lapuan Korikobrat on tehnyt sopimuksen kolmannen vahvistuksen kanssa, kun viime kaudellakin seuraa edustanut 25-vuotias amerikkalaistakamies Kyle Carhart liittyy joukkueeseen.

Korikobrien nippu divisioonaan muodostumassa

Lapuan Korikobrat on solminut tukun sopimuksia. Miesten I divisioonassa pelaavaan lapualaisryhmän vahvuuteen on kiinnitetty kaikkiaan 11 pelaajaa. Yksi Korikobrien uusista pelureista on viime kaudella Kauhajoen Karhun paidassa ylivoimaisesti divisioonan levypallokuninkuuden voittanut Baboucarr Bojang.

12.1.2005

Canon All Star Cup 2004 tilastot pojat 90

Canon All Star Cup 2004 joukkuekohtaiset tilastot pojat 90