Jouni Mäkäläinen

198 cm / kg
Syntynyt 1958


Uutisia henkilöstä Jouni Mäkäläinen

22.8.2007 Korisliiga

Michael Oppland Namika Lahden testiin

Korisliigan hopeajoukkue Namika Lahti ottaa testiin viime kaudella Tanskan pääsarjassa pelanneen Mike Opplandin. Parimetrinen Oppland tulee Lahteen kahden viikon koeajalle, jonka jälkeen seura päättää hänen mahdollisesta jatkosopimuksestaan.

23.5.2007 Pääjuttu

Toiviainen korvaa Ekströmin Lahden peräsimessä

Korisliigan hopeajoukkue Namika Lahti on kiinnittänyt uudeksi päävalmentajakseen Sami Toiviaisen. Hän korvaa Lahden penkin päässä Lars Ekströmin, joka luotsasi joukkuetta viimeiset neljä kautta.

30.3.2006 Maajoukkue

B-tyttöjen Final Four lämmittelynä 16-vuotiaiden tyttöjen EM-kisoihin

Ensi viikonloppuna B-tyttöjen SM-sarjan mitalisijat ratkaistaan Orimattilan Urheilutalolla. Final Four –turnaus toimii myös hyvänä lämmittelynä elokuussa Jyväskylässä pelattaviin 16-vuotiaiden tyttöjen EM-kisoihin. Vahva ennakkosuorikki Final Fourissa on järjestävän seuran joukkue Orimattilan Jymy.

2.11.2005 Pääjuttu

Vuonna 1991-syntyneiden poikien maajoukkueen johto on valittu

Kouvojen päävalmentaja Anton Mirolybov on valittu vuonna 1991-syntyneiden poikien maajoukkueen päävalmentajaksi. Vierelleen Mirolybov saa nimekkään apujoukon, kun apuvalmentajiksi valittiin Jouni Mäkäläinen sekä Kimmo Vyyryläinen.

27.7.2004 Korisliiga

Mario Woodson vahvistamaan Namika Lahtea

SM-Koriksen hopeajoukkue Namika Lahti on hankkinut riveihinsä kaipaamaansa pituutta. Lahti on solminut sopimuksen 203-senttisen Mario Woodsonin kanssa. Woodson on Lahden toinen EU:n ulkopuolinen vahvistus. Jo aiemmin Namika Lahti on kertonut Monte Cummingsin jatkavan.

16.7.2004 Pääjuttu

Viime kaudella hopeaa saavuttanut Namika Lahti luottaa edelleen Monte Cummingsiin

Monte Cummings on solminut jatkosopimuksen Namika Lahden kanssa pelikaudeksi 2004–2005. Namika on ollut tyytyväinen miehen peliesityksiin ja näin Monte jatkaa Lahdessa jo kolmatta vuotta. Cummings on kuulunut joukkueen ehdottomaan parhaimmistoon kahtena aikaisempana vuotena.

16.6.2004 Pääjuttu

Jesper Parve vahvistamaan Namika Lahtea

Miesten SM-Koriksessa pelaava Namika Lahti on solminut vuoden pituisen sopimuksen virolaisen Jesper Parven kanssa. Hopeajoukkueen päävalmentajana jatkaa vuoden valmentaja Lars Ekström.

Tammivaara ja Helimäki vuonna 1990 syntyneiden päävalmentajiksi

Vuoden 2005 alussa toimintansa aloittavien vuonna 1990 syntyneiden maajoukkueiden valmentajat on nimetty. Sekä poika- että tyttömaajoukkueet saavat päävalmentajikseen huippunimet. Poikien puolella vetovastuun ottaa Ari Tammivaara. Tyttöjen päävalmentajaksi on valittu Ensio Helimäki.

2.4.2004 Korisliiga

Namika Lahti taisteli välieräsarjalle viidennen pelin

Namika Lahden ja KTP Basketin välinen välieräsarja saa huikean päätöksen, kun joukkueet kohtaavat viidennen ja ratkaisevan kerran lauantaina Lahdessa. Lahtelaiset taistelivat sarjalle viidennen ottelun voittamalla KTP:n Karhuvuoressa perjantaina 102-89 ja tasoittamalla voitot 2-2:een hävittyään kaksi ensimmäistä kohtaamista.

25.6.2002

Jari Vekkilä jatkaa Lahdessa

Jari Vekkilä, 26, on solminut yhden pelikauden mittaisen jatkosopimuksen SM-Koriksen hopeajoukkue Namika Lahden kanssa. Myös joukkueen valmennusjohdossa on tehty kiinnityksiä. Jo aiemmin julkistetun Üllar Kerden apuvalmentajaksi on nimetty Sami Toiviainen.