Syntynyt 1997

Uutisia henkilöstä Lauri Markkanen

3.3.2024 10:33 NBA

Butlerin johdattama Heat päihitti Jazzin – Markkanen 25 pistettä, 6 syöttöä

NBA:ssa Utah Jazz hävisi vieraissa Jimmy Butlerin johdattamalle Miami Heatille 120-126 (62-58). Lauri Markkanen tilastoi 25 pistettä, 4 levypalloa ja 6 syöttöä.

1.3.2024 08:45 NBA

Magic loppuhetkillä Jazzia parempia – Markkaselle 18 pistettä

NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Utah Jazz joutui toteamaan Orlando Magicin paremmakseen lukemin 115–107 (53–51). Markkanen tilastoi 18 pistettä ja kolme levypalloa 33 minuutin peliajalla.

28.2.2024 06:50 NBA

Hawks voitti selkeästi Jazzin, Markkanen 11 pistettä

NBA:ssa Utah Jazz kärsi selkeänumeroisen tappion, kun Atlanta Hawks oli tyly isäntä voittaen 97-124 (44-55). Lauri Markkanen tilastoi 11 pistettä ja 4 levypalloa 26 minuutin peliajalla.

26.2.2024 06:37 NBA

Jazz katkaisi tappioputkensa Spursin kurstannuksella, Markkanen 26 pistettä

NBA:ssa Lauri Markkanen ja Utah Jazz onnistuivat katkaisemaan viiteen venyneen tappioputkensa, kun Jazz voitti San Antonio Spursin 109-128 (39-63). Markkanen tilastoi 26 pistettä, 7 levypalloa ja 4 syöttöä.

23.2.2024 06:43 NBA

Jazz palasi tauolta häviten Hornetsille – Markkanen 21 pistettä, 9 levypalloa ja 6 syöttöä

NBA:ssa Utah Jazz palasi tähdistöpelitauolta ja kärsi tappion Charlotte Hornetsille 115-107 (56-52). Lauri Markkanen tilastoi 21 pistettä, 9 levypalloa ja 6 syöttöä.

18.2.2024 12:00 NBA

Markkanen jäi yhden pisteen päähän finaalista NBA:n kolmoskisassa – Lillard vei voiton toistamiseen

NBA:n tähdistöviikonlopun lauantaina järjestetyssä kolmoskisassa Lauri Markkanen jäi pisteen päähän finaalipaikasta. Kolmoskisan voiton vei Damian Lillard jo toista kertaa peräkkäin.

15.2.2024 06:59 NBA

Jazzille kolmas peräkkäinen tappio – Markkanen 16 pistettä ja 8 levypalloa Lakersia vastaan

NBA:ssa Utah Jazz kärsi kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun Los Angeles Lakers veti pidemmän korren 138-122 (70-69). Lauri Markkanen heitti 16 pistettä ja noukki 8 levypalloa.

13.2.2024 06:44 NBA

Jazz taipui kotonaan Warriorsille – Markkanen 19 pistettä

NBA:ssa Utah Jazz hävisi kotikentällään Golden State Warriorsille 129-107 (63-55). Lauri Markkanen tilastoi Jazzille 19 pistettä ja viisi levypalloa.

9.2.2024 08:47 NBA

Lauri Markkanen on jälleen mukana tähdistöviikonlopun kolmoskisassa

NBA vahvisti eilen tähdistöviikonlopun lauantain kolmoskisan osallistujat. Utah Jazzia edustava Lauri Markkanen on yksi kahdeksasta osallistujasta. Kolmoskisa heitetään lauantaina 17.2. paikallista aikaa Indianassa.

9.2.2024 08:35 NBA

Durantin ja Bealin johdattama Suns päihitti Jazzin – Markkanen 22 pistettä

NBA:ssa Utah Jazz hävisi Kevin Durantin ja Bradley Bealin tähdittämälle Phoenix Sunsille 115-129 (66-75). Lauri Markkanen tilastoi 22 pistettä ja 5 levypalloa.

7.2.2024 06:45 NBA

Jazzille kotivoitto Thunderia vastaan – Markkanen 33 pistettä, 11 levypalloa

NBA:ssa Utah Jazz voitti läntisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuvan Oklahoma City Thunderin 117-124 (68-61). Lauri Markkanen oli hurjalla pelipäällä tilastoiden 33 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplan.

5.2.2024 06:39 NBA

Jazz kiri Bucksin ohitse päätösneljänneksellä – Markkanen 21 pistettä

NBA:ssa Utah Jazz katkaisi kolmeen venyneen tappioputkensa, kun utahilaiset voittivat Milwaukee Bucksin 108-123 (63-53). Lauri Markkanen säkitti 21 pistettä.

2.2.2024 08:52 NBA

Jazz hävisi niukasti 76ersille – Markkanen 28 pistettä, 10 levypalloa

NBA:ssa Utah Jazz hävisi kolmannen peräkkäisen pelinsä, kun utahilaiset hävisivät Philadelphia 76ersille 127-124 (71-61). Lauri Markkanen tilastoi 28 pistettä, 10 levypalloa ja 3 syöttöä.

31.1.2024 06:45 NBA

Jazz taipui New Yorkissa – Markkanen 14 pistettä Knicksiä vastaan

NBA:ssa Lauri Markkanen ja Utah Jazz hävisivät Madison Square Gardenissa pelatussa ottelussa New York Knicksille 103-118 (49-57). Markkanen tilastoi 14 pistettä ja 5 levypalloa.

30.1.2024 08:18 NBA

Netsin tulikuuma heittopeli vei voiton Jazzilta – Markkanen 13 pistettä, 9 levypalloa

NBA:ssa Utah Jazz kärsi tappion, kun 21 kolmosta säkittänyt Brooklyn Nets vei voiton 114-147 (57-71). Lauri Markkanen tilastoi 13 pistettä ja 9 levypalloa.

28.1.2024 10:09 NBA

Jazzin hurja ensimmäinen puoliaika poiki voiton Hornetsista – Markkanen 33 pistettä, 12 levypalloa

NBA:ssa Utah Jazz ilotteli ensimmäisellä puoliajalla 35 pisteen johdon, jonka myötä utahilaiset voittivat Charlotte Hornetsin 134-122 (82-47). Lauri Markkanen oli erinomaisella pelipäällä 33 pisteellä, 12 levypallolla ja kolmella syötöllä.

26.1.2024 06:41 NBA

Jazz takaisin voittojen tielle – Markkanen 29 pistettä Wizardsia vastaan

NBA:ssa Utah Jazz palasi kolmen peräkkäisen tappion jälkeen takaisin voittokantaan, kun utahilaiset voittivat vieraissa Washington Wizardsin 123-108 (64-56). Lauri Markkanen tilastoi 29 pistettä, 7 levypalloa, 5 syöttöä ja 3 riistoa.

24.1.2024 06:40 NBA

Pelicans ilotteli 153 pisteellä Jazzin kumoon – Markkanen 11 pistettä

NBA:ssa Utah Jazz kärsi vierastappion, kun New Orleans Pelicans voitti 124-153 (59-77). Lauri Markkanen tilastoi 11 pistettä ja 4 levypalloa 27 minuutissa.

21.1.2024 10:04 NBA

Jazz taipui Rocketsille jatkoajan jälkeen – Markkanen 22 pistettä

NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Utah Jazz kärsi jatkoaikatappion Houston Rocketsille 126-127 (51-64, 115-115). Lauri Markkanen tilastoi 22 pistettä ja 9 levypalloa.

19.1.2024 06:45 NBA

Jazzin voittoputki katkesi Thunderin toimesta – Markkanen 26 pistettä, 10 levypalloa

NBA:ssa Utah Jazz kuuden ottelun mittainen voittoputki katkesi, kun Oklahoma State Thunder voitti Salt Lake Cityssä 134-129 (76-67). Lauri Markkanen tilastoi 26 pistettä, 10 levypalloa ja 4 syöttöä.