Zlatan Présic

cm / kg
Syntynyt 1964


Uutisia henkilöstä Zlatan Présic

24.9.2006 Korisliiga

Akeem Scott ja Ed Nelson Korihaiden paitaan

Miesten Korisliigassa pelaavan Uudenkaupungin Korihait on solminut pelaajasopimukset amerikkalaisten Akeem Scottin ja Ed Nelsonin kanssa. Kaksikko korvaa kotimatkalle lähetetyt Darecko Rawlinsin ja Kareem Johnsonin.

19.9.2006 Korisliiga

Korihait kiinnitti kaksi nuorta ryhmäänsä, testaa sentteriä

Miesten Korisliigassa pelaavan Uudenkaupungin Korihait on vahvistanut takalinjojaan nuorilla jalkapareilla. Seura on kiinnittänyt sikermäänsä 18-vuotiaat Bojan Sarcevicin sekä Marko Blomqvistin. Lisäksi Korihailla on testissä amerikkalaissentteri.

24.8.2006 Korisliiga

Kareem Johnson Korihaiden korin alle

Korisliigassa pelaava Uudenkaupungin Korihait on solminut yhden vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaisen sentterin Kareem Johnsonin kanssa. 202-senttinen ja 113-kiloinen Johnson edusti viime kaudella Korisliigassa turkulaista Aura Basketia.

23.8.2006 Korisliiga

Ben Perkins vahvistamaan Korihaita

Miesten Korisliigassa pelaava Uudenkaupungin Korihait on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen amerikkalaislaituri Ben Perkinsin kanssa. Parimetrinen ja satakiloinen Perkins siirtyy Korihaihin Saksan Bundesliigasta ja Braunschweigin joukkueesta, jota mies edusti kaksi edellistä kautta.

30.6.2006 Maajoukkue

17-vuotiaat Bosnian-kiertueelta kotiin voittosuhteella 5-4

Suomen 17-vuotiaiden poikien tämän kesän päätapahtuma oli Bosnia-Hertsegovinaan suuntautunut pelikiertue. Matkassa oli mukana 15 pelaajaa, joista 12 kerrallaan pelasi. Otteluita kertyi kahdeksan päivän aikana 18-vuotiaiden seurajoukkueita vastaan yhteensä yhdeksän. Joukkueista 7 oli Bosniasta ja yksi sekä Serbiasta että Kroatiasta. Otteluiden saldoksi jäi 5 voittoa ja 4 tappiota.

15.6.2006 Valmentajat

Korihait hakee menestystä balkanilaisopein

Miesten Korisliigassa pelaavan Uudenkaupungin Korihaiden päävalmentajana aloittaa 1.8. bosnialainen huippuvalmentaja Zlatan Présic, 42. Présicin sopimus on yksivuotinen, joka sisältää option myös seuraavasta pelikaudesta. Tällä hetkellä Présic toimii Bosnia-Hertsegovinan nuorten maajoukkueen päävalmentajana.