Kimmo Tuomi

197 cm / 99 kg
Syntynyt 1985


Uutisia henkilöstä Kimmo Tuomi

31.8.2006 Korisliiga

Hiltunen Saloon, Ilpo Jalonen jatkaa

Salon Vilpas on saanut nuoreen divisioonakauteen valmistautuvaan joukkueeseensa roimasti kokemusta. Vilpas on solminut sopimukset Jani Hiltusen, 27, ja Ilpo Jalosen, 32, kanssa. Hiltunen siirtyy Saloon Korisliigan Kouvoista. Jalonen puolestaan jatkaa puolestaan Vilpas-paidassa.

21.9.2004 Korisliiga

Tim Kisner Vilppaan pelintekijäksi

Salon Vilpas allekirjoitti viimeisen pelaajasopimuksensa tulevalle kaudelle, kun amerikkalainen Tim Kisner laittoi nimensä sopimuspaperiin. Kisner tulee Vilppaaseen pelintekijän tontille, jonka Preston Murphy jätti tyhjäksi, kun ei koskaan saapunut Suomeen. 26-vuotiasta Kisneriä odotellaan Saloon loppuviikosta.

21.6.2004 Pääjuttu

Murphy ja Dejworek Vilppaan uudet vahvistukset

Salon Vilppaan koripallopaketti SM-sarjaan on lähes valmis. Koossa on nyt 11 pelaajasopimusta, kun amerikkalaistakamies Preston Murphy, saksalainen EU-passilla pelaava Philip Dejworek allekirjoittivat sopimukset. Vilppaalla on jo sopimus 216-senttisen nigerialaissentteri Chukwuma Nebohin kanssa.

20.8.2003 Pääjuttu

Marco Sanders Vilpas-paitaan

SM-Koriksessa pelaavan Vilpas Vikingsin pelaajapakka alkaa olla koossa. Salolaisilla on kymmenen kotimaista pelaajasopimusta. Suomalaiskaartia vahvistaa 201-senttinen Marco Sanders, jolla on Yhdysvaltain kansalaisuuden lisäksi Saksan passi. Jobinpostiakin Vilppaalla on. Heinäkuun lopulla Vilppaan kanssa sopimuksen tehnyt Stevie Johnson ei saavu Saloon.