Lauri Tiainen

193 cm / 98 kg
Syntynyt 1990


Uutisia henkilöstä Lauri Tiainen

1.4.2022 21:57 Miesten I divisioona B

Ponteva tasoitti puolivälieräsarjan Raholaa vastaan Divisioona B:ssä

Miesten I divisioona B:ssä pelattiin perjantaina yksi puolivälieräottelu, jossa Hyvinkään Ponteva voitti Raholan Pyrkivän 84-101 (35-50). Puolivälieräsarja on nyt tilanteessa 1-1.

30.3.2022 21:46 Miesten I divisioona A

RaPy, PuHu ja PeU avausvoittoihin Divisioona B:n puolivälierissä

Miesten I divisioona B:n puolivälierissä nähtiin keskiviikkona kolme ottelua, kun Raholan Pyrkivä, PuHu Juniorit ja PeU-Basket olivat voitokkaita puolivälieräsarjojensa avausotteluissa.

3.10.2019 14:31 Miesten I divisioona B

Miesten Divari B käyntiin tänään – Avausottelussa Tapiolan Honka vastaan Westside

Miesten I divisioona B pyörähtää käyntiin tänään klo 18.30, kun sarjan avausottelussa kohtaavat Tapiolan Honka ja Westside.

15.6.2017 Seura tiedottaa

Raholan Pyrkivän miesten 1B-divarissa muutama paikka auki

Miesten I divisioona B:ssä jatkava Raholan Pyrkivä on sopinut jatkosta avainpelaajiensa kanssa. Raholan Pyrkivän miesten joukkueen runko on muodostumassa – muutamaa pelaajaa etsitään vielä.

26.3.2015 Pääjuttu

HBA-Märsky Divari B:n finaalisarjan avausvoittoon

Divari B:n runkosarjan ykkönen HBA-Märsky nappasi avausvoiton finaalisarjassa PeU-Basketia vastaan 90-77 (46-33). Märskyläiset kasvatti johtoaan tasaisesti ensimmäiset kolme neljännestä ja korjasi voiton, kun PeU-Basket vei päätösneljänneksen niukasti.

25.3.2015 Pääjuttu

HBA-Märsky ja PeU-Basket mittelevät Divari B:n finaaleissa

Miesten Divari B saa arvoisensa päätöksen, kun runkosarjan ykkönen ja kakkonen eli HBA-Märsky ja PeU-Basket ottavat mittaa toisistaan finaaleissa. Finaalit pyörähtävät käyntiin huomenna torstaina HBA-Märskyn kotiottelulla. Finaalit pelataan välierien tapaan paras viidestä -systeemillä.

HBA-Märsky ja PeU-Basket Divari B:n finaalipariksi

Miesten Divari B:n välierät saivat päätöksensä, kun ennakkosuosikit HBA-Märsky ja perniöläinen PeU-Basket selvittivät tiensä finaaliin. Kummatkin joukkueet veivät välieränsä näytöstyyliin 3-0.

PeU-Basket voiton päässä Divari B:n loppuotteluista

PeU-Basket otti Divari B:n välierissä kontrollin voittamalla toistamiseen Espoo Basket Teamin 62-78 (27-37). Perniöläiset ottivat voiton myötä 2-0-ottelusarjajohdon ja ovat täten voiton päässä Divari B:n loppuotteluista.

PeU-Basket aloitti Divari B:n pudotuspelit kotivoitolla

Perniöläinen PeU-Basket kantoi Divari B:n pudotuspelien välierissä ennakkosuosikin viittansa ja nappasi selkeän kotivoiton Espoo Basket Teamistä 91-75 (54-32). Runkosarjassa toiseksi sijoittunut PeU-Basket johtaa ottelusarjaa nyt 1-0.

10.3.2015 Pääjuttu

Miesten Divari B huipentuu pudotuspeleihin

Miesten Divari B:n pudotuspelit pyörähtävät huomenna keskiviikkona käyntiin, kun perniöläinen PeU-Basket saa vastaansa välierissä Espoo Basket Teamin. Runkosarjan ykkössijan vasta viimeisen kierroksen jännitysnäytelmässä PeU-Basketia vastaan varmistanut HBA-Märsky taas kohtaa torstaina kaarinalaisen Ura Basketin.

18.8.2010 Pääjuttu

Theron Wilson täydentää Vilppaan liigajoukkueen

Korisliigan Salon Vilppaan kokoonpano liigakaudelle 2010/11 on valmis. Uusimpana pelaajana "Viikinkeihin" liittyy 23-vuotias, 195-senttinen amerikkalainen laitahyökkääjä Theron Wilson.

5.6.2010 Pääjuttu

Salon Vilpas teki uusia sopimuksia

Korisliigakauteen valmistautuva Salon Vilpas on solminut kolme jatkosopimusta kaudelle 2010/11. Vilppaan riveissä jatkavat seuran omat kasvatit Lauri Tiainen, Sami Himberg sekä Jussi Savolainen.

6.1.2010 Pääjuttu

Pyrintö parempi Korisliigan kärkipelissä

Korisliigaa johtava Tampereen Pyrintö haki keskiviikkona niukan voiton sarjan kärkiottelusta Kouvolasta, jossa se kukisti Kouvot 68-64 (32-35) -tuloksella. Pyrintö voitti Kouvot nyt kolmannen kerran tällä kaudella ja katkaisi Kouvojen neljän pelin voittosarjan.

29.7.2009 Pääjuttu

Salon Vilppaan kokoonpano on valmis

Sarjanousija Salon Vilpas on ensimmäisenä Korisliigan joukkueena lyönyt kokoonpanonsa lukkoon pelikaudelle 2009-10. Viimeisinä pelaajina joukkueeseen liittyvät 206-senttinen amerikkalaispelaaja Darryl Dora sekä 16-vuotiaiden maajoukkuemies Riku Ahonen.

3.7.2009 Pääjuttu

Charlie Burgess Vilppaan takamieheksi

Korisliigakauteen valmistautuva Salon Vilpas on tehnyt ensimmäisen hankintansa joukkueen ulkomaalaisosastolle. Viime kaudella salolaisten peliä pyörittänyt Aubrey Conerly vaihtuu 185-senttiseen Texas Tech -yliopiston kasvattiin Charlie Burgessiin.

11.5.2009 Korisliiga

Dejworek ja Ahonen jatkavat liiganousija Vilppaassa

Toisella valmentajakaudellaan Salon Vilppaan takaisin Korisliigaan luotsannut Philip Dejworek jatkaa odotetusti seuran päävalmentajana myös tulevalla liigakaudella. Viikonloppuna varmistui myös, että seuran oma kasvatti Roope Ahonen pukee viikinkipaidan ylleen kaudella 2009/2010. Vilppaalla on Ahosen sopimuksen jälkeen koossa kuusi kotimaista pelaajasopimusta.

9.4.2009 Pääjuttu

Vilpas kellisti Karhun Kauhajoella

Miesten 1. divisioonan loppuottelut alkoivat melkoisella yllätyksellä, kun Kauhajoen Karhu koki kauden ensimmäisen kotitappionsa. Salon Vilpas otti ensimmäisen kiinnityksen Korisliigaan nousuun haettuaan Etelä-Pohjanmaalta vierasvoiton pistein 78-74 (34-31).

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Quennell Green Vilppaan uusin vahvistus

Miesten I divisioonassa pelaava Salon Vilpas on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen amerikkalaislaituri Quennell Greenin kanssa. Atlantasta kotoisin oleva 195-senttinen Green pelasi viime kaudella Meksikossa ja on NCAA:n ykköstason Southeastern Louisiana -yliopiston kasvatti.

Näytä lisää vastaavia