Sauli Silvonen

186 cm / 80 kg
Syntynyt 1983


Uutisia henkilöstä Sauli Silvonen

3.2.2017 Korisliiga

Vaenerberg jatkaa Seagullsissa kaksivuotisella sopimuksella

Korisliigan kärkipaikalla oleva Helsinki Seagulls on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen takamies Alex Vaenerbergin kanssa.

13.10.2016 Pääjuttu

Gerald ’Junnu’ Lee Jr. Helsinki Seagullsin paitaan

Helsinki Seagulls on solminut yhden kauden mittaisen sopimuksen Susijengi-sentteri Gerald Lee Juniorin kanssa. Alkukauden Espanjassa ja Ranskassa viettänyt Lee jr. tekee paluun Korisliigaan kymmenen vuoden tauon jälkeen.

13.5.2016 Pääjuttu

Timo Heinonen ja Helsinki Seagulls kolmen vuoden jatkosopimukseen

Helsinki Seagulls on solminut kaudelle 2016/2017 uuden pelaajasopimuksen, kun Timo Heinonen (34v/198cm) jatkaa seurassa kolmivuotisella sopimuksella. Kokenut Heinonen aloittaa syksyllä jo 18. pääsarjakautensa.

24.3.2016 Pääjuttu

Seagulls mukaan Helsinki Garden –hankkeeseen

Korisliiga-joukkue Helsinki Seagullsin pääomistajat Janne ja Sinikka Kulvik ovat tehneet merkittävän sijoituksen Helsinki Garden -hankkeen kehitysyhtiöön, Projekti GH Oy:n. Helsinki Garden on yksityisellä rahoituksella toteutettavaksi suunniteltu kiinteistökehityshanke. Kiinteistöön suunnitellaan maailman moderneinta tapahtuma-areenaa, joka palvelisi taiteiden ja urheilun ystäviä ympäri vuoden.

12.1.2016 Pääjuttu

Travis Releford auttamaan Seagullsia

Korisliiga-joukkue Helsinki Seagulls on tehnyt pelaajasopimuksen huippuyliopisto Kansasin kasvatin Travis Relefordin kanssa. Releford saapuu Helsinkiin helpottamaan Seagullsia, jonka tähtipelaaja Jason Conley kärsii alaraajavammasta. Relefordin sopimuksessa on optio sen jatkumisesta kauden 2015-16 loppuun asti.

27.10.2015 Pääjuttu

Helsinki Seagulls tärkeään vierasvoittoon Salossa

Korisliigan tiistai-illan ainoassa ottelussa Helsinki Seagulls kävi hakemassa sarjapisteet Salosta. Kotijoukkue Vilppaan parasta teräänsä etsinyt esitys ei tuottanut lopulta ongelmia helsinkiläisille, ja Seagulls pääsi kotimatkalle turvallisen 76-61 (40-27) –voiton saattelemana.

16.10.2015 Pääjuttu

Kouvot jatkaa voittokulkuaan Korisliigassa, myös Seagulls ja Kobrat voittoihin

Miesten Korisliigan perjantain kolmen ottelun kattaus piti sisällään Kouvojen kauden neljännen voiton yhtä monessa ottelussa, Kobrien vierasvoiton Kotkasta, sekä Seagullsin kauden avausvoiton. Samalla Seagulls-leiristä uutisoitiin, ettei sentteri Michael Myers Jr. enää jatka joukkueen mukana.

1.10.2015 Korisliiga

Michael Myers Jr liittyy Seagullsin kokoonpanoon

Helsinki Seagulls on purkanut sopimuksensa Ryan Watkinsin kanssa. Watkinsin sopimuksessa oli koeaika ja Seagullsin valmennusjohto sekä taustaryhmä katsoivat, että pelaaja ei pystynyt tässä vaiheessa täyttämään häneen asetettuja odotuksia. Watkinsin korvaa järkälemäinen Michael Myers Jr.

18.9.2015 Pääjuttu

Marcel Moore siirtyy Seagullsiin, Miller ei jatka joukkueessa

Korisliiga-joukkue Helsinki Seagulls on solminut 1+1 -mallia olevan pelaajasopimuksen Marcel Mooren, 21 kanssa, joka siirtyy joukkueeseen hallitsevan Suomen mestarin Kataja Basketin riveistä. Seagulls on myös purkanut sopimuksen amerikkalaispelaaja Malcolm Millerin kanssa.

29.8.2013 Pääjuttu

Helsinki Seagulls vahvistuu Gonnerilla, Kajanderilla ja Bakerilla

Vahvaa tuloaan miesten divarikartalle tekevä Helsinki Seagulls on värvännyt riveihinsä kolme kovan luokan vahvistusta. Monta vuotta pääsarjakoripalloa ToPon paidassa pelannut Elias Kajander, Suomessa aiemminkin kunnostautunut Josh Gonner sekä viime kaudella Kyproksella pelannut Melvin Baker ovat Seagullsin viimeisimmät kiinnitykset.

ToPo uudistuneena divisioonakauteen

Koripallon I divisioonassa alkavalla kaudella pelaava helsinkiläisjoukkue Torpan Pojat on julkaissut tukun sopimuksia kauden kynnyksellä. ToPo lähtee perjantaina (5.10.) käynnistyvään divisioonakauteen Mikko Mantereen valmentamana joukkueella, jota tähdittää liigaympyröistä tutut Elias Kajander, Tuukka Kulha ja Sad Niskanen.

5.10.2011 Pääjuttu

FoKoPo ja Tarmo divarikauteen ennakkosuosikkeina

Viime viikonloppuna alkaneeseen miesten I divisioonakauteen lähtevät ennakkosuosikkeina viime keväänä divarin välieriin edennyt Forssan Koripojat sekä Korisliigasta tippunut Porvoon Tarmo. Uutena joukkueena divarikahinoissa nähdään Tampereen Pyrinnön kehitysjoukkue sekä muutaman vuoden tauon jälkeen divarikartalle palannut Oulun NMKY.

ToPo Akatemian joukkue on koossa

Miesten I divisioonakauteen valmistautuvan ToPo Akatemian joukkue kaudelle 2011/12 on valmis. ToPon junioreiden kehitysjoukkueena toimivan Akatemian tavoitteena on edetä I divisioonan kahdeksan parhaan joukkoon.

Honka Akatemian I divisioonajoukkue kasassa

Miesten I divisioonassa pelaava Tapiolan Hongan edustusjoukkue Honka Akatemia on saanut joukkueen kasaan kaudeksi 2010/11. Joukkue koostuu totuttuun tapaan A-juniori-ikäisistä pelaajista, juuri juniori-iän ylittäneistä pelaajista ja muutamasta kokeneemmasta pelurista.

Honka Akatemialle pelaaja- ja valmentajasopimuksia

Tapiolan Hongan miesten I divisioonajoukkue Honka Akatemia on solminut sopimuksia kaudelle 2009-2010. Joukkueen päävalmentajana jatkaa vastikään 27 vuotta täyttänyt Jussi Syrjänen.

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

Miesten divarissa ratkaisujen viikonloppu

Miesten I divisioonassa alkanut viikonloppu on paljon vartijana, kun haetaan joukkuetta Korisliigaan ensi kaudeksi. Suoran nousijan paikassa on tällä hetkellä kiinni Forssan Koripojat, kun BC Nokia ja Lapuan Korikobrat kärkkyvät selän takana kisaillen ohessa liigakarsintaan oikeuttavasta toisesta sijasta.

Arto Talvitie jatkaa TuNMKYssa

Kaudella 2006-2007 miesten koripallon 1. divisioonassa 2. sijan ja SM-karsintasarjassa 3. sijan saavuttanut Turun NMKY:n edustusjoukkue on tehnyt vuoden jatkopestin seuran oman kasvatin, kokeneen Arto Talvitien kanssa.

Näytä lisää vastaavia