Juuso Pöyhönen

190 cm / 90 kg
Syntynyt 1981


Uutisia henkilöstä Juuso Pöyhönen

8.8.2017 15:00 Pääjuttu

Tuukka Kotti 200. miesten maaottelunsa kynnyksellä

Susijengin pitkäaikainen runkopelaaja ja pelattujen miesten maaotteluiden listan kärkeen viime kesänä noussut Forssan Koripoikien kasvatti Tuukka Kotti, 36, on yhden ottelun päässä uransa 200. A-maaottelusta. Kotti rikkonee haamurajan jo keskiviikkoiltana, kun Susijengi mittelee Italiaa vastaan Sardinian Cagliarissa.

Maurizio Pratesi vahvistaa divarin Visa-Basketia

Siviilikiireiden vuoksi Korisliiga-uransa hyllylle pistänyt Maurizio Pratesi vahvistaa miesten I divisioonassa pelaavaa Visa-Basketia. Pratesi teki Visa-debyyttinsä jo sunnuntaina, kun helsinkiläisjoukkue vieraili Pohjanmaalla Lapuan Korikobrien vieraana.

Pasi Riihelä ja Susanna Rinta vuoden pelaajat

Lappeenrannan NMKY:n Pasi Riihelästä oli kuluneella SM-kaudella tulla ensimmäinen suomalainen korikuningas yli 20 vuoteen. Korikuninkuus livahti ohi suun, mutta hän voitti IS-tähtikilpailun ja perjantaina Riihelä palkittiin SM-Koriksen vuoden pelaajana 2003-04. Naisten puolella vuoden pelaajan tittelin nappasi ensimmäistä kertaa urallaan Susanna Rinta, joka oli voittamassa helsinkiläisjoukkue Panttereille sen neljättä Suomen mestaruutta viiden vuoden sisällä.

2.4.2003 Pääjuttu

Kataja ylivoimainen, finaalit tasan 1-1

Joensuulainen Kataja ei jättänyt pienintäkään epäselvyyttä siitä, kumpi finalisteista oli kovempi keskiviikkona. Kataja nöyryytti Honkaa 3.627-päisen espoolaisyleisön edessä lukemin 82-57 ollen parempi pelin jokaisella osa-alueella. Finaalisarja on nyt tasan 1-1 ja paljon on liossa lauantaina, jolloin joukkueet kohtaavat kolmannen kerran.

26.2.2003

Pantterit-Playboys –ottelu uusitaan

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on kokouksessaan määrännyt miesten I divisioonan ottelun Pantterit-Playboys uusittavaksi. Uusintaottelu tulee pelata ennen joukkueiden viimeisiä runkosarjaotteluita, jotka pelataan 16.3.

11.5.2001 Erotuomarit

Mäkelä ja Roukanoja Vuoden pelaajat

Hongan Roope Mäkelä ja Pussihukkien Heli Roukanoja kaappasivat uriensa ensimmäiset Vuoden pelaaja -tittelit, kun koripallon SM-sarjajoukkueiden valmentajat ja kapteenit arvostivat kaksikon ylitse muiden. Sekä Mäkelä että Roukanoja keräsi reilun äänivyöryn äänestyksessä.

11.8.1999 Maaottelu

Parikymppiset miehet karsiutuivat

Suomen 20-vuotiaiden miesten matkatessa Espanjaan EM-karsintoihin toiveet jatkopaikasta olivat pienet, sillä vastaan asettuisi hallitseva maailmanmestari ja joukko muita Euroopan huippumaita.

27.7.1999 Maaottelu

Tuoreille Pohjoismaiden mestareille tappioita

Kesäkuussa Pohjoismaiden mestaruuden kotikisoissaan Salossa voittanut 20-vuotiaiden miesten maajoukkue joutui taipumaan Viron vastaavalle ryhmälle kolmesti peräkkäin viime viikonvaihteessa.