Jarmo Lehtonen

cm / kg
Syntynyt 1957


Uutisia henkilöstä Jarmo Lehtonen

10.5.2018 14:13 Seura tiedottaa

Syöpään kuolleen Jarmo Lehtosen ystäviltä lahjoitus Huiman korisjunnuille

Viime kesänä syöpään menehtyneen Äänekosken Huiman kasvatin, valtakunnallisesti tunnetun koripallovaikuttajan Jarmo Lehtosen ystävät ovat lahjoittaneet kiertopalkinnon Huiman junioripelaajille ja keränneet varoja koko maan laajuiseen stipendirahastoon.

11.12.2006 Kaakkoinen alue

Henkilömuutoksia Koripalloliiton alueilla

Suomen Koripalloliiton alueille on tehty virkailijatason muutoksia. Aluepäällikkö Martti Mälkin työsuhde Koripalloliittoon on päättynyt. Kaakkoisen alueen asioita hoitaa jatkossa Jarmo Lehtonen ja Itäisen alueen asioita puolestaan Jukka Pyrrö.

14.11.2005 EM-kilpailut

Tyttöjen EM-kisat Suomeen

Kansainvälinen Koripalloliitto FIBA Eurooppa on viikonvaihteessa pitämässään kokouksessa myöntänyt alle 16-vuotiaiden tyttöjen B-divisioonan EM-kisat Suomeen.

9.12.2003 Pohjoinen alue

Koripalloliitossa henkilöstönimityksiä

Suomen Koripalloliiton liittohallitus ja puheenjohtajisto on vahvistanut henkilöstöorganisaation uudet nimitykset 1.1.2004 alkaen. Seuraavassa vahvistetut nimitykset sekä lyhyet kuvaukset työnkuvista.

3.6.2002 Pohjoinen alue

Koripalloliitto siirtyy dna-aikaan

Suomen Koripalloliitto ja mobiilioperaattori DNA Finland Oy ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Syntyneen sopimuksen myötä dna on 1.6.2002 alkaen Koripalloliiton virallinen matkapuhelinoperaattori. Yhteistyö näkyy jatkossa myös seuratasolla.

Walldénista uusi markkinointipäällikkö

Suomen Koripalloliiton uudeksi markkinointipäälliköksi on nimitetty Vesa Walldén. 37-vuotias Walldén jatkaa Koripalloliitossa Urheilukanavalle siirtyneen Ilkka Kauhasen tehtävissä.