Blair Smith

204 cm / 100 kg
Syntynyt 1972


Uutisia henkilöstä Blair Smith

15.4.2005

FoKoPolla koossa kuusi jatkajaa

Miesten I divisioonajoukkue Forssan Koripojat on sopinut pelikautta 2005-06 koskevasta jatkosta viiden oman kasvattinsa kanssa. Ennestään FoKoPolla oli sopimus tehty Irlannin passilla pelaavan, mutta Australiasta lähtöisin olevan, sentteri Blair Smithin kanssa.

22.3.2005

Miesten divarikausi tarjosi hienoja hetkiä

Päättynyt miesten divisioonakausi oli menestyksekäs monellakin eri tavalla. Yleisökeskiarvo nousi edelliseltä kaudelta, katsojakeskiarvo ponnahti 215 henkeen ottelua kohden. Suurin yleisömagneetti oli nousua juhliva ToPo 441 ottelukohtaisella katsojallaan. Suurin yksittäinen katsojaluku nähtiin kärkikamppailussa ToPo-FoKoPo, lehtereillä ottelua seurasi peräti 1013 koriksen ystävää. Seuraavassa sarjan ”loppuraportti”.

7.1.2005 Katsojat

Miesten divarissa kihelmöivä kevätkierros edessä

Miesten I divisioonasta ennusteltiin tasokasta ja tasaista sarjaa. Edellytykset mielenkiintoiselle kevätkierrokselle ovat olemassa, vaikka helsinkiläinen ToPo ja Forssan Koripojat sekä syksyn yllätysjoukkueeksi laskettava Korikobrat ovat ottaneet hieman etumatkaa tasaiseen keskiryhmään.

27.11.2004 Pääjuttu

ToPo harppasi kohti Sparliigaa

Helsinkiläinen ToPo haki tärkeän voiton Forssasta koripallon I divisioonan kärkiottelussa, jossa se kukisti Forssan Koripojat selvällä erolla 52-79 (30-40) tuloksella. Voittonsa ansiosta ToPo nousi yksin sarjan kärkeen suoran nousijan paikalle. ToPo on hävinnyt yhdeksästä pelistään vain yhden, kun kakkoseksi pudonneella FoKoPo:lla on nyt kaksi tappiota.