Paul Harrison

203 cm / 115 kg
Syntynyt 1989


Uutisia henkilöstä Paul Harrison

2.4.2015 Pääjuttu

HBA-Märsky puhtaasti Divari B:n voittoon

Divari B:n loppuottelut päättyivät tänään torstaina HBA-Märskyn viedessä finaalisarjan perniöläistä PeU-Basketia vastaan 3-0. Märskyläiset pääsivät juhlimaan Divari A:han nousua nappaamalla ratkaisevassa finaaliottelussa ylivoimaisen 100-68 (50-33) -kotivoiton.

30.3.2015 Pääjuttu

HBA-Märskylle toinen voitto Divari B:n finaaleissa

HBA-Märsky oli Divari B:n finaaleissa toistamiseen perniöläistä PeU-Basketia etevämpi ja siirtyi 71-84 (40-36) -vierasvoiton myötä 2-0-johtoon. Ottelusarja, ja Divari B:n voitto, on katkolla seuraavan kerran torstaina Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa.

26.3.2015 Pääjuttu

HBA-Märsky Divari B:n finaalisarjan avausvoittoon

Divari B:n runkosarjan ykkönen HBA-Märsky nappasi avausvoiton finaalisarjassa PeU-Basketia vastaan 90-77 (46-33). Märskyläiset kasvatti johtoaan tasaisesti ensimmäiset kolme neljännestä ja korjasi voiton, kun PeU-Basket vei päätösneljänneksen niukasti.

25.3.2015 Pääjuttu

HBA-Märsky ja PeU-Basket mittelevät Divari B:n finaaleissa

Miesten Divari B saa arvoisensa päätöksen, kun runkosarjan ykkönen ja kakkonen eli HBA-Märsky ja PeU-Basket ottavat mittaa toisistaan finaaleissa. Finaalit pyörähtävät käyntiin huomenna torstaina HBA-Märskyn kotiottelulla. Finaalit pelataan välierien tapaan paras viidestä -systeemillä.

HBA-Märsky ja PeU-Basket Divari B:n finaalipariksi

Miesten Divari B:n välierät saivat päätöksensä, kun ennakkosuosikit HBA-Märsky ja perniöläinen PeU-Basket selvittivät tiensä finaaliin. Kummatkin joukkueet veivät välieränsä näytöstyyliin 3-0.

PeU-Basket voiton päässä Divari B:n loppuotteluista

PeU-Basket otti Divari B:n välierissä kontrollin voittamalla toistamiseen Espoo Basket Teamin 62-78 (27-37). Perniöläiset ottivat voiton myötä 2-0-ottelusarjajohdon ja ovat täten voiton päässä Divari B:n loppuotteluista.

PeU-Basket aloitti Divari B:n pudotuspelit kotivoitolla

Perniöläinen PeU-Basket kantoi Divari B:n pudotuspelien välierissä ennakkosuosikin viittansa ja nappasi selkeän kotivoiton Espoo Basket Teamistä 91-75 (54-32). Runkosarjassa toiseksi sijoittunut PeU-Basket johtaa ottelusarjaa nyt 1-0.

10.3.2015 Pääjuttu

Miesten Divari B huipentuu pudotuspeleihin

Miesten Divari B:n pudotuspelit pyörähtävät huomenna keskiviikkona käyntiin, kun perniöläinen PeU-Basket saa vastaansa välierissä Espoo Basket Teamin. Runkosarjan ykkössijan vasta viimeisen kierroksen jännitysnäytelmässä PeU-Basketia vastaan varmistanut HBA-Märsky taas kohtaa torstaina kaarinalaisen Ura Basketin.

4.10.2014 20:39 Pääjuttu

Rannikko takasi Salmiselle onnistuneen ryöstöretken Espooseen

Tapiolan Hongan viime kauden valmentajan Pekka Salmisen ”ryöstöretki” onnistui, kun Salmisen nyt valmentama Joensuun Kataja pelasi lauantaina Korisliiga-kauden ensimmäisen pelinsä Espoossa. Kataja kaatoi Hongan 93-88 (40-48).

29.9.2014 Pääjuttu

Korisliigan ennakkokatsaus 1/3: Seagulls kasvattaa korisbuumia Helsingissä – Korikobrat, Vilpas ja Namika Lahti hamuavat pudotuspelejä

Helsinki Seagulls palauttaa helsinkiläisten huippukoriksen miesten pääsarjakartalle kaudella 2014/2015 ja heidän tavoitteensa on vakiinnuttaa toiminta, luoda hyvä fiilis peleihin ja pudotuspelit. Lapuan Korikobrien ja Namika Lahti taas tavoittelevat pudotuspelejä, kuten myös Salon Vilpas, jonka tavoitteena on voittaa enemmän pelejä kuin viime kaudella ja ansaita sitä kautta pudotuspelipaikka.

PeU-Basketin vahvistukseksi Ura-taustainen Paul Harrison

Divari B:ssä toisen kautensa aloittava PeU Basket on tehnyt pelaajasopimuksen 25-vuotiaan Paul Harrisonin kanssa. 203-senttinen Harrison on pelannut aiemmin Suomessa Divari A:ta kaudella 2012/2013 kaarinalaisessa Ura Basketissa.