Syntynyt 1988

Uutisia henkilöstä Melissa Lechlitner

5.4.2013 Pääjuttu

Catz murskasi Hongan, ja PeKa nipisti voiton FoAsta

Catz hoiteli välieräavauksensa näytöstyyliin kaatamalla Hongan lukemin 96 – 68. PeKan ja FoAn kohtaaminen ratkesi viimeisellä jaksolla kotkalaisten eduksi. PeKa otti Piiparin vapareilla voiton Forssasta lukemin 86 – 79.

4.4.2013 Pääjuttu

Peli-Karhut saa välierävastustajakseen Forssan Alun

PeKa ja FoA selvittivät kumpainenkin tiensä mitalipeleihin suoraan kahdella voitolla puolivälieräsarjassa. Nyt runkosarjan kakkonen ja kolmonen taistelevat finaalipaikasta. Ottelusarja käynnistyy perjantaina Kotkassa.

27.3.2013 Pääjuttu

Forssan Alku ja HoNsU käyvät puolivälierätaistoon

Forssan Alku ja Jyväskylän HoNsU ottavat torstaina yhteen Forssan urheiluhalli Feenixisissä. Jyväskyläläiset ovat olleet runkosarjan kolmoselle FoA:lle hankala vastus: joukkue on voittanut kolmesta kamppailusta ainoastaan yhden.

16.3.2013 Pääjuttu

Alku tarrasi vahvasti kolmossijaan

Forssan Alku päätti runkosarjakautensa naisten SM-sarjan lauantaikierroksella Tapiolassa Hongan vieraana. Alku vei pelin viimeisen puolitoistaminuuttisen 9-0 ja hakeutui kolmen pisteen voitollaan millin päähän runkosarjan kolmossijasta. Sarjan kärkipäässä Catz ja PeKa kasvattivat voittoputkiaan ja ToPo jatkaa kamppailua kotiedusta.

13.3.2013 Pääjuttu

Riento mykisti Alun viime hetkillä

Edellisessä SM-sarjaottelussaan viime hetken tappion Tapiolan Honkaa vastaan kärsinyt Turun Riento sai balsamia haavoilleen naisten SM-sarjan keskiviikon ainoassa ottelussa Forssassa. Ranskalaislaituri Lucie Berthelínin hyppyheitto runsaat 20 sekuntia ennen loppua toi pudotuspelipaikasta taistelevalle Riennolle 74–75 (45–44)-voiton sarjakolmonen Alusta.

9.3.2013 Pääjuttu

Lehtoranta jääti Alun Forssassa, Sten blokkasi HoNsUn kärkinelikkoon

Naisten SM-sarjan lauantain kierroksella nähtiin kahden huippuvireisen suomalaistakamiehen kohtaaminen, kun Alun Henna Salomaa ja PeKan Linda Lehtoranta upottivat kumpikin 29 pistettä. Pidemmän korren vei Lehtoranta, jonka koreilla PeKa vei pisteet Forssasta 90–97 (46–48). HoNsUn Minna Sten sivusi Hyvinkäällä naisten SM-sarjan yhden ottelun kaikkien aikojen blokkiennätystä.

3.3.2013 Pääjuttu

Catz ja PeKa kasvattivat voittoputkiaan

Naisten SM-sarjan kärkijoukkueet Lappeenrannan Catz ja kotkalainen Peli-Karhut kasvattivat voittoputkiaan sunnuntaina. Peli-Karhut karkasi kolmannella jaksolla Turun Riennolta ja Catz päihitti ToPon vieraskentällä Helsingissä. Sunnuntain muut voittajat olivat Keravan Energia Team, HoNsU ja Äänekosken Huima.

27.2.2013 Pääjuttu

FoA vakuuttava Keravaa vastaan

Naisten SM-sarjan helmikuun viimeisessä ottelussa nähtiin odotettu kotivoitto, kun Forssan Alku päihitti kotonaan Feeniks-hallissa Keravan Energia Teamin pistein 77–54 (44–25). FoA otti ottelun hallintaansa toisella jaksolla riisuen keravalaiset täydellisesti aseista.

23.2.2013 Pääjuttu

Catzin voittoputki 11 ottelun mittainen, Kerava palasi pudotuspeliviivan yläpuolelle

Lappeenrannan Catz kasvatti voittoputkensa 11 ottelun mittaiseksi nujertamalla kahden viikon takaisen cup-finaalivastustajansa Äänekosken Huiman pistein 75–54 (36–26). Pudotuspeliviivalla Keravan Energia Team palasi kahdeksannelle sijalle voitettuaan Turun Riennon 74–61 (41–28). Voittoihin lauantai-iltana ylsivät myös Forssan Alku ja HoNsU.