Syntynyt 1999

Uutisia henkilöstä Emma Stude

27.7.2016 Maaottelu

Islanti selätti Suomen 18-vuotiaat tytöt

Suomen 18-vuotiaat tytöt menettivät mahdollisuutensa Sarajevossa pidettävien B-divisioonan EM-kisojen kahdeksan parhaan joukkoon. Suomi pelasi heikon ensimmäisen puoliajan, jonka turvin Islanti pääsi pelaamaan omaa peliään ja keräämään reilun johdon. Suomi hävisi lopulta 81-73 (45-29).

8.7.2014 Maaottelu

15-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen Susi-pelitapa näännytti vastustajan

Kahden nuorten maaottelun illassa Liettuassa 15-vuotiaat tytöt vetivät pidemmän korren vilnalaista Vilnaus KM I:tä vastaan, mutta 16-vuotiaat tytöt joutuivat toteamaan Latvian paremmakseen. Kummatkin joukkueet kohtaavat vastustajansa uudelleen huomenna.

16-vuotiaiden tyttöjen tasapainoinen esitys ei riittänyt Latvian kaatoon

16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue on pelannut viimeisenä neljänä päivänä neljä peliä, mutta sai silti aikaan ottelusuman tasapainoisimman esityksen. Kivenkova Latvia kuitenkin nappasi ensimmäisellä puoliajalla johdon ja Suomen kiri ei kantanut voittoon saakka.

6.7.2014 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt oppivat kerrasta, revanssivoitto Liettuasta

16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue otti Liettuan eilen annetusta oppitunnista vaarin ja nappasivat revanssivoiton loppunumeroin 72-81 (33-41). Tällä kertaa Suomi oli valmiina heti alusta lähtien ja nappasi voiton erityisesti erinomaisen kolmannen neljänneksen turvin.