Ebba Pekonen

172 cm / kg
Syntynyt 2001


Uutisia henkilöstä Ebba Pekonen

19.1.2024 12:25 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan vahva panostus juniorityöhön tuottaa tuloksia

Tapiolan Honka tukee pelaajien kehityskaarta vahvasti tarjoamalla huippuluokan valmennuksen ja harjoitusmahdollisuudet sekä mahdollistaa polun juniorijoukkueista aikuisten kilpa- ja huippukoripallosarjoihin. Timo Mannosen tekemät tilastotutkimukset naisten ja miesten koripallon maajoukkue- ja pääsarjapelaajien pelaajapoluista osoittavat, että Tapiolan Honka on onnistunut pitkäjänteisessä työssä kasvattajaseurana.

8.8.2023 08:44 Naisten Korisliiga

ToPon naisille tukku tärkeitä jatkosopimuksia

Viime kaudella naisten Korisliigassa SM-hopeaa voittanut Torpan Pojat on solminut jatkosopimuset Ebba Pekosen, Anna Gardziellan ja Meri Damoiseaux’n kanssa.

21.11.2022 08:40 Susiladies

Ebba Pekonen nostettu Susiladiesin kokoonpanoon

Susiladiesin 14 pelaajan EM-karsintakokoonpanossa on tapahtunut muutos, kun Ebba Pekonen, 21, on liittynyt joukkueen vahvuuteen. Aiemmin kokoonpanoon nimetty, Florida Statessa yliopistokoripalloa, pelaava Sara Bejedi, 22, ei tule osallistumaan tähän EM-karsintaikkunaan.

5.11.2022 22:12 Naisten Korisliiga

Kärkijoukkueet vahvistivat asemiaan sarjassa – Pyrintö pilasi Elena Melton juhlaillan

Sarja jatkui neljällä ottelulla. Päivän voittajia olivat ToPo, Peli-Karhut, EBT ja Pyrintö.

1.10.2022 18:46 Naisten Korisliiga

Espoolaisjoukkueet avausvoittoihin – myös PeKa ja Kouvottaret saivat pistetilinsä auki

Naisten Korisliigan avauskierros saatiin pakettiin. Lauantain voittajia olivat EBT, Honka, PeKa sekä Kouvottaret.

30.9.2022 08:49 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan ennakko: HBA, Kouvottaret, Peli-Karhut ja ToPo

Peli-Karhut himoitsee viidettä perättäistä mestaruutta uuden päävalmentajan Mika Haakanan johdolla. Kouvottaret ja ToPo lähtevät horjuttamaan kotkalaisten valtakautta. HBA oli lähellä mitalia viime kaudella – miten käy tällä kaudella?

22.8.2022 09:13 Susiladies

Susiladiesin Ebba Pekonen on tehnyt sopimuksen Torpan Poikien kanssa

Naisten Korisliiga-kauteen valmistautuva Torpan Pojat on kiinnittänyt Susiladies-takapelaaja Ebba Pekosen, 21, ensi kaudeksi. Pekonen pelasi kaudella Ruotsin pääsarjassa, josta hän siirtyi joulukuussa Espanjan kakkostasolle.

5.8.2022 20:16 Susiladies

Loistoalku siivitti Susiladiesin voittoon Islannista Hakametsässä perjantai-illassa

Hakametsän jäähallissa, Tampereella, pelattava Scandic Cup käynnistyi naisissa Susiladiesin 89-67 (49-26) -voitolla Islannista. Susiladies sai häikäisevän alkurysäyksen pelille, minkä jälkeen voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

15.6.2022 08:54 Susiladies

Susiladies 14 pelaajan kokoonpanolla Portugalia vastaan tuplamaaotteluissa – mukana neljä ensikertalaista

Susiladies kohtaa Portugalin keskiviikkona 15. ja torstaina 16. kesäkuuta Viana do Castelossa pelattavissa vierasotteluissa. Susiladies on lähtenyt Portugaliin nuorella kokoonpanolla, jossa on peräti neljä ensikertalaista. Päävalmentajana näissä kahdessa ottelussa toimii Niko Hellman.

31.5.2022 12:17 Susiladies

Susiladiesin leiritys alkaa kesäkuussa – kotiottelut sekä Helsingissä että Tampereella

Susiladies kerääntyy kesäharjoittelemaan maanantaina 6.6. Urhea-halliin, Helsinkiin. Joukkueen kesäohjelmaan kuuluvat vierasottelut Portugalia vastaaan, heinäkuun lopun kotiottelut Helsingissä Viroa ja Latviaa vastaan sekä elokuun alussa kotiottelut Islantia ja Ruotsia vastaan Tampereella.

11.4.2022 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulosen Carugate taistelee edelleen pudotuspelipaikasta

Helmi Tulonen auttoi Carugaten tärkeään voittoon Italian Serie A2:ssa. Voitolla Carugate säilytti mahdollisuutensa vielä pudotuspeleihin.

4.4.2022 09:01 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijäsen, Sofia Pelanderin ja Anni Mäkitalon kaudet päätökseen

Anniina Äijäsen ja Sofia Pelanderin taival Saksan Bundesliigan pudotuspeleissä päättyi ensimmäisellä kierroksella. Ranskassa saatiin pudotuspelit käyntiin ja Slovakiassa Veera Pirttinen pääsee pelaamaan mestaruudesta.

28.3.2022 08:50 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa pudotuspelit alkoivat suomalaisten osalta tappioilla

Saksassa käynnistyivät pudotuspelit Sofia Pelanderin jaAnniina Äijäsen kannalta tappiollisesti. Espanjassa Susiladiesin pelaajat sen sijaan pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja.

21.3.2022 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderista Saksan cupin mestari – ”Tuntuu todella hyvältä”

Sofia Pelander pääsi juhlimaan Saksan cupin voittoa, kun Herner TC valloitti pokaalin Final Four -viikonlopun päätteeksi. Awak Kuier oli taas hurjalla pelipäällä Italiassa.

17.3.2022 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulosen 19 pistettä eivät riittäneet voittoon

Helmi Tulonen oli jälleen Carugaten ykkösnimi, mutta tällä kertaa se ei riittänyt voittoon. Silja Viita pääsi Ruotsissa juhlimaan voittoa.

14.3.2022 09:42 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimies tupla-tuplaan huipputärkeässä voitossa

Elina Koskimies auttoi pitämään Angels Nördlingenin pudotuspelihaaveet elossa merkkauttamalla viikonloppuna tupla-tuplan. Myös Awak Kuier sekä Helmi Tulonen saivat tililleen tupla-tuplat.

7.3.2022 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier hurjasteli tupla-tuplan – Annika Holopainen loisti Ranskassa

Awak Kuier oli jälleen Ragusan tähtenä, kun joukkue otti voiton Italiassa. Annika Holopainen oli Montbrisonin paras pistenainen Ranskassa ja Sofia Pelander esitti vahvoja otteita Saksassa.

28.2.2022 10:47 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Italiassa nähtiin suomalaiskohtaamiset

Saksassa ja Italiassa nähtiin suomalaispelaajat vastakkain. Voittoja pääsivät tuulettamaan Elina Koskimies, Anissa Pounds sekä Helmi Tulonen. Awak Kuier kasasi tupla-tuplan ja Annika Holopainen heitti kovat pisteet.

14.2.2022 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiset hurjina Italiassa Awak Kuierin johdolla

Awak Kuier oli jälleen loistovireessä Italian liigassa ja Helmi Tulonen sekä Anni Jämsä olivat niin ikään Italian kentillä kovassa iskussa.

6.2.2022 22:36 Suomalaiset ulkomailla

Pounds ja Koskimies loistivat Saksassa - Jämsä debytoi Italiassa

Anissa Pounds ja Elina Koskimies olivat hurjina johdattaessaan Angels Nördlingenin tärkeään voittoon Saksan Bundesliigassa. Annika Holopaisen ja Montbrisonin vahva vire sai jatkoa Ranskassa ja Anni Jämsä teki ensiesiintymisensä Italiassa.

Näytä lisää vastaavia