Evan Fournier

cm / kg
Syntynyt 1970


Uutisia henkilöstä Evan Fournier

Bulls väänsi tiukan voiton Magicista, Markkanen 21 pistettä

Chicago Bulls joutui tiukoille kotipelissään Orlando Magicia vastaan, mutta lopulta vieraat taipuivat loppunumeroin 101-105. Markkanen oli joukkueensa pistetykki pussittamalla 21 pistettä ja noukkimalla kahdeksan levypalloa.

Bullsille kauden toinen voitto, Markkanen 13 pistettä

Lauri Markkanen ja Chicago Bulls rynnivät NBA-kauden toiseen voittoonsa, kun Bulls löylytti Orlando Magicia vieraissa numeroin 105-83. ”The Finnisher” ylsi jälleen kaksinumeroisille pistelukemille pussittamalla 13 pistettä heittäen kolmosensa kolme neljästä.

1.9.2017 00:03 Maaottelu

EM-huuma käyntiin ennätysyleisön edessä, Susijengi sensaatiovoittoon Ranskasta

Susijengin EM-kotikisat Helsingissä alkoivat jymypaukulla, kun infernaaliseen kannustukseen äitynyt 12 167 -päinen 6. pelaaja huudatti Suomen ilmiömäiseen jatkoaikavoittoon tähtisikermä Ranskasta 84-86 (33-32, 72-72). Suomen sankarit olivat Jamar Wilson, joka nosti Susijengin voittoon viisi sekuntia ennen summeria ja Sasu Salin, joka onnistui häiritsemään Nando de Colon heittoyrityksen vajaaksi.

31.8.2017 14:55 Haastattelu

Petteri Koponen: ”Nando De Colo on yksi Euroopan parhaista pelaajista”

Moskovan TsSKA:n veteraanitakamies Nando De Colo, 30, on aiemmin tällä vuosikymmenellä näytellyt kuuliaisesti tuplaajan roolissa NBA-tähti Tony Parkerin vierellä, mutta Parkerin jättäydyttyä sivuun ”Les Bleusista” on De Colo joukkueensa ykköstähti. Petteri Koponen on kohdannut De Colon urallaan kymmeniä kertoja ja luonnehtii tätä yhdeksi Euroopan parhaista pelaajista.

30.8.2017 11:10 EM-kilpailut

Susijengin torstain avausvastustajana nahkansa luonut Ranska

Vuoden 2017 EM-kisat käynnistyvät torstai-iltana, kun Susijengi isännöi Hartwall Areenan sudenpesässä Euroopan kestomenestyjää Ranskaa. Tony Parker ja kourallinen viime vuosien avainpelaajia on jäänyt sivuun, mutta nahkansa luonut Ranska on valmistavien maaotteluiden perusteella jopa nopeampi, monipuolisempi ja vaarallisempi kuin aiemmin.

9.8.2017 14:20 Pääjuttu

Slovenia ja Kreikka voittoihin kotiturnauksissaan

Susijengin alkulohkovastustajien valmistavat maaottelut ovat jatkuneet voitokkaissa merkeissä. Kreikka pyyhälsi Romanian ja Iso-Britannian kumoon kotiturnauksessaan, kun taas Slovenia selvisi Mariborissa Ukrainasta ja Tshekistä. Puola päätti Liettuan turnauksen kolmannelle sijalle voitolla Latviasta ja Ranska taipui kalkkiviivoilla Kroatialle.

3.9.2015 EM-kilpailut

Ranska ennakkosuosikkina Susijengin alkulohko A:ssa

Susijengi aloittaa urakkansa EM-kisojen Montpellierin alkulohkossa 5. syyskuuta, kun avausottelussa vastaan astelee hallitseva Euroopan mestari ja koko kisojen ennakkosuosikkeihin kuuluva Ranska. Isäntäjoukkueen jälkeen kaikki sijoitukset alkulohkossa ovat otettavissa, kun Suomen lisäksi lohkossa pelaavat Israel, Venäjä, Bosnia-Hertsegovina ja Puola.

30.7.2015 15:32 Pääjuttu

Ranska Suomeen 1878 NBA-ottelun kokemuksella, 9 MM-pronssimitalistilla, 8 Euroopan mestarilla

Lauantaina Hakametsän Jäähallissa, Tampereella vieraileva Ranskan maajoukkue on julkaissut kokoonpanonsa Susijengiä vastaan. Nelinkertaisen NBA-mestarin Tony Parkerin johdolla Ranska saapuu Suomeen miehistöllä, josta löytyy 1878 NBA-ottelun kokemus, yhdeksän MM-pronssimitalistia viime vuodelta ja kahdeksan Euroopan mestaria vuosimallia 2013.

29.7.2015 12:35 Haastattelu

Suomeen tulevan Ranskan tähti: ”Meillä on paras maajoukkue koskaan”

Hallitsevan Euroopan mestari Ranskan tähtipelaaja Tony Parker, 33, kertoo FIBA:n haastattelussa, että tämän kesän ranskalaisjoukkue on maan historian paras joukkue. Parker valittiin EM-kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi (MVP), kun Ranska jylläsi ensimmäiseen Euroopan mestaruuteensa vuoden 2013 kisoissa. Ranska kohtaa Suomen Susijengin lauantaina 1.8. Tampereen Hakametsän Jäähallissa.

7.5.2015 Maajoukkue

Susijengin Tampereella kohtaava Ranska nimesi väkivahvan pelaajaringin

Susijengin maaottelussa elokuussa Tampereella haastava Ranska julkaisi nimekkään maajoukkueringin. Hallitsevan Euroopan mestarin kesän kokoonpanoon kuuluvat mm. nelinkertainen NBA-mestari Tony Parker, 32, sekä Portland Trail Blazersia edustava urheilullinen laituri Nicolas Batum, 26.

31.7.2013 17:45 Pääjuttu

Susijengin kesän avausvastustajalla Ranskalla EM-kullan kiilto silmissään

Kun Suomen koripallomaajoukkue eli Susijengi avaa maaottelukesänsä kuluvalla viikolla, on vastustaja suoraan maailman huipulta. Ranskan Pau’ssa isäntämaa marssittaa kentälle mm. NBA-tähdet Tony Parkerin ja Nicolas Batumin, joiden johdolla ranskalaiset haluavat kirkastaa viime EM-kisojen hopeamitalin kultaiseksi.

Murphy löysi kolmosjyvän, Bullsille toinen voitto

NBA:n Las Vegasin kesäliigan avausottelussaan heittonsa kanssa hermoillut Erik Murphy hyvitti avausottelun ohiheitot korkojen kera ja upotti viidestä kaukoheitostaan neljä sisään Bullsin kaataessa Denver Nuggetsin 93–81 (37–35). Murphy oli 18 pisteellään Chicagon toiseksi paras pistemies.