Rudy Gobert

cm / kg
Syntynyt 1970


Uutisia henkilöstä Rudy Gobert

30.8.2017 11:10 EM-kilpailut

Susijengin torstain avausvastustajana nahkansa luonut Ranska

Vuoden 2017 EM-kisat käynnistyvät torstai-iltana, kun Susijengi isännöi Hartwall Areenan sudenpesässä Euroopan kestomenestyjää Ranskaa. Tony Parker ja kourallinen viime vuosien avainpelaajia on jäänyt sivuun, mutta nahkansa luonut Ranska on valmistavien maaotteluiden perusteella jopa nopeampi, monipuolisempi ja vaarallisempi kuin aiemmin.

28.8.2017 12:40 EM-kilpailut

Helsingin EM-alkulohkossa ennakkosuosikkeja ja mustia hevosia

Vuoden 2017 koripallon EM-kisojen Helsingin alkulohko pyörähtää käyntiin torstaina Islannin ja Kreikan välisellä ottelulla. Moninkertainen EM-mitalisti Ranska sekä lajin suurmaa Kreikka ovat lohkon suurimmat ennakkosuosikit, mutta pirteästi pelannut Puola, tulivoimainen Slovenia, vaarallinen Islanti ja kotijoukkue Susijengi tähtäävät kaikki yllätykseen.

3.9.2015 EM-kilpailut

Ranska ennakkosuosikkina Susijengin alkulohko A:ssa

Susijengi aloittaa urakkansa EM-kisojen Montpellierin alkulohkossa 5. syyskuuta, kun avausottelussa vastaan astelee hallitseva Euroopan mestari ja koko kisojen ennakkosuosikkeihin kuuluva Ranska. Isäntäjoukkueen jälkeen kaikki sijoitukset alkulohkossa ovat otettavissa, kun Suomen lisäksi lohkossa pelaavat Israel, Venäjä, Bosnia-Hertsegovina ja Puola.

30.7.2015 15:32 Pääjuttu

Ranska Suomeen 1878 NBA-ottelun kokemuksella, 9 MM-pronssimitalistilla, 8 Euroopan mestarilla

Lauantaina Hakametsän Jäähallissa, Tampereella vieraileva Ranskan maajoukkue on julkaissut kokoonpanonsa Susijengiä vastaan. Nelinkertaisen NBA-mestarin Tony Parkerin johdolla Ranska saapuu Suomeen miehistöllä, josta löytyy 1878 NBA-ottelun kokemus, yhdeksän MM-pronssimitalistia viime vuodelta ja kahdeksan Euroopan mestaria vuosimallia 2013.

29.7.2015 12:35 Haastattelu

Suomeen tulevan Ranskan tähti: ”Meillä on paras maajoukkue koskaan”

Hallitsevan Euroopan mestari Ranskan tähtipelaaja Tony Parker, 33, kertoo FIBA:n haastattelussa, että tämän kesän ranskalaisjoukkue on maan historian paras joukkue. Parker valittiin EM-kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi (MVP), kun Ranska jylläsi ensimmäiseen Euroopan mestaruuteensa vuoden 2013 kisoissa. Ranska kohtaa Suomen Susijengin lauantaina 1.8. Tampereen Hakametsän Jäähallissa.

7.5.2015 Maajoukkue

Susijengin Tampereella kohtaava Ranska nimesi väkivahvan pelaajaringin

Susijengin maaottelussa elokuussa Tampereella haastava Ranska julkaisi nimekkään maajoukkueringin. Hallitsevan Euroopan mestarin kesän kokoonpanoon kuuluvat mm. nelinkertainen NBA-mestari Tony Parker, 32, sekä Portland Trail Blazersia edustava urheilullinen laituri Nicolas Batum, 26.

Murphylle kuusi pistettä Jazzin kesäliigapäätöksessä

Erik Murphy teki kuusi pistettä ja haki neljä levypalloa, kun Utah Jazz päätti NBA:n Las Vegasin kesäliigan voittamalla Portland Trail Blazersin 75-73 (29-25). Heittospesialisti Murphyn heitti pisteensä kahdella kolmosella.

Murphylle kaksi pistettä NBA:n kesäliigassa, Jazz hävisi

Suomen miesten Susijengin kesän 2014 harjoituskokoonpanoon nimetty amerikansuomalainen Erik Murphy, 23, ja Utah Jazz hävisivät Las Vegasin kesäliigassa Philadelphia 76ersille 70-74 (36-39). Murphyn saldoksi jäi kaksi pistettä ja neljä levypalloa.