Tapiolan Hongan naisten joukkueet kiinnittivät viisi omaa kasvattia

Tapiolan Hongan naiset pelaavat ensi kaudella naisten Korisliigaa sekä valtakunnallista I-divisioonaa. Joukkueiden runko koostuu seuran omista kasvateista.

9.4.2019 22:37 Nuorten SM-sarjat

Tapiolan Honka on 19-vuotiaiden tyttöjen Suomen mestari

19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjan ratkaiseva loppuottelu päättyi Tapiolan Hongan niukkaan 66-65 (36-21) -voittoon Helmi Capitalsista Honkahallissa.

26.3.2019 21:07 Naisten I divisioona

Tapiolan Honka avausvoittoon naisten Divarin finaaleissa

Naisten I divisioonan finaalisarjan avausottelu päättyi tiukan taistelun päätteeksi Tapiolan Hongan voittoon, kun Helmi Capitals kaatui Espoossa lukemin 71-62 (29-24).

17.3.2019 20:32 Naisten I divisioona

Honka ja Capitals voiton päässä naisten I divisioonan finaalipaikasta

Tapiolan Honka ja Helmi Capitals nappasivat toiset voittonsa naisten Divarin välieräpareissa ja tarttuivat samalla tiukemmin kiinni sarjan finaalipaikkaan.

14.3.2019 21:08 Naisten I divisioona

Naisten I divisioonan pudotuspelit käyntiin – Honka ja Capitals voittoihin

Sunnuntaina päättyneen runkosarjan myötä paikkansa naisten I divisioonan välierissä varmistivat sarjakärki Tapiolan Honka, toiseksi sijoittunut Ringside, viime kauden finalisti Helmi Capitals sekä yhden pisteen erolla viivan yläpuolelle kivunnut Turun Riento.

12.9.2018 13:08 Naisten Korisliiga

Minna Mali palaa naisten Korisliigaan Hongan paidassa

Minna Mali palaa takaisin naisten Korisliigaan kasvattajaseura Tapiolan Hongan paidassa. 21-vuotias Mali keskittyi menneen kauden ajan opiskeluun, eikä pelannut naisten edustusjoukkueessa.

26.8.2017 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt puristivat mehut Portugalista, päätyivät viidenneksi

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue päätti B-divisioonan EM-kisansa Makedonian Skopjessa kurittamalla Portugalia pistein 46-63 (15-28). Suomalaistyttöjen puolustus oli rautaa etenkin avauspuoliskolla, jolloin Portugali heitti kaikki 24 kahden pisteen heittoyritystään ohi. Suomi sijoittui turnauksessa viidenneksi.

25.8.2017 Maaottelu

Suomen 16-vuotiaat tytöt silppusivat Bosnia-Hertsegovina

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue pelaa huomenna B-divisioonan EM-kisojen viidennestä sijasta, kun Sudenpennut veti avausneljänneksen aikana Bosnia-Hertsegovinaa vastaan vankan eron, joka säilyi loppulukemiin 71-59 (44-29) asti. Suomi lähtee maksamaan huomenna kalavelkoja Portugalille.

24.8.2017 Maaottelu

Suomen 16-vuotiaat tytöt kaatuivat saappaat jalassa Belgialle

Suomen 16-vuotiaat tytöt hävisivät B-divisioonan EM-kisojen pudotuspeleissä Belgialle trillerimäisesti 65-64 (27-26). Tappion vuoksi Suomi pelaa turnauksessa sijoista 5.-8.

17.8.2017 Maaottelu

Awak Kuier johdatti Suomen 16-vuotiaat tytöt EM-avausvoittoon Bulgariasta

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen B-divisioonan EM-kisat alkoivat voitokkaasti, kun Sudenpennut murskasivat Bulgarian selvin numeroin 41-87 (26-44). Koko parketin kuningatar oli Awak Kuier, joka tehtaili hurjat 25 pistettä, 20 levypalloa ja yhdeksän torjuntaa vain 21 peliminuutissa.

16.8.2017 EM-karsinnat

Suomen 16-vuotiaat tytöt valmiina EM-kisoihin

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue aloittaa viimeisenä Suomen nuorisomaajoukkueista EM-urakkansa, kun Sudenpennut avaa B-divisioonan EM-kisansa huomenna torstaina 17. elokuuta Makedonian Skopjessa. Suomen kanssa samassa alkulohko A:ssa pelaavat Portugali, Viro, Bulgaria ja Norja.

30.6.2017 17:00 Maaottelu

Sudenpennuille kolme Pohjoismaiden mestaruutta

Suomen nuorisomaajoukkueet löylyttivät Ruotsia neljästi Pohjoismaiden mestaruuskisojen päätöspäivänä Kisakallion Susi Training Centerissä. Suomen 16-vuotiaat tytöt ja pojat sekä Suomen 18-vuotiaat tytöt pääsivät juhlimaan Pohjoismaiden mestaruutta, kun taas Suomen 18-vuotiaat pojat nappasivat kauloihinsa hopeamitalit.

29.6.2017 Maaottelu

Norja kaatui Sudenpentujen toimesta neljästi PM-kisoissa

Suomen nuorisomaajoukkueet pelasivat jälleen puhtaan päivän Kisakallion Susi Training Centerissä pidettävissä Pohjoismaiden mestaruuskisoissa kaatamalla Norjan neljästi. Suomi pelaa huomenna perjantaina PM-kisojen päätöspäivänä Ruotsia vastaan.

28.6.2017 Maaottelu

Sudenpennut raateli Tanskan PM-kisoissa

Kisakallion Susi Training Centerissä pidettävissä Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Suomi nappasi kolme voittoa Tanskasta. Voittojen myötä Suomen 16-vuotiaat tytöt ja pojat jatkavat PM-kisoissa voittamattomina, kun taas 18-vuotiaat pojat palasivat takaisin voittokantaan. Suomen 18-vuotiailla tytöillä oli lepopäivä.

26.6.2017 Maaottelu

Sudenpennuille puhdas avauspäivä Kisakallion PM-kisoissa

Suomen nuorisomaajoukkueet aloittivat viisipäiväiset Pohjoismaiden mestaruuskisat Kisakallion Susi Training Centerissä päihittämällä Islannin neljästi. Sudenpennut kohtaa huomenna PM-kisojen toisena päivänä Viron neljässä peräkkäisessä pelissä Susi Training Centerin ykköskentällä.

17.5.2017 21:01 Koripalloliitto tiedottaa

Rannikko Korisliigan finaalien MVP, Nikkarinen arvokkain pelaaja

Joensuulaisen Kataja Basketin toiseen Suomen mestaruuteen kolmen kauden sisään johdattanut Teemu Rannikko, 36, nimettiin toisen kerran urallaan Korisliigan finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi (MVP). Korisliigan arvokkaimpana pelaajana (MVP) palkittiin puolestaan ensimmäistä kertaa urallaan Helsinki Seagullsin Antto Nikkarinen, 26.

17.5.2017 20:54 Koripalloliitto tiedottaa

Naisten palkintogaala mestari-Pontevan juhlaa

Seurahistoriansa ensimmäisen Suomen mestaruuden voittanut Hyvinkään Ponteva karkeloi myös kauden parhaiden palkitsemisgaalassa. Taru Tuukkanen palkittiin niin Naisten Korisliigan vuoden pelaajana kuin SM-finaalien vuoden pelaajanakin, Bria Goss haki vuoden ulkomaalaisvahvistuksen pystin Hyvinkäälle ja Miikka Sopanen nimettiin vuoden valmentajaksi.

22.4.2017 Nuorten SM-sarjat

A- ja B -nuorten finaalisarjat käynnistyivät – pronssimitalit jakoon

A- ja B- nuorten SM-sarjojen finaalit käynnistyivät lauantaina. Uudet Suomen mestarit ovat selvillä aikaisintaan sunnuntaina. SM-sarjojen pronssimitalit löysivät ottajansa lauantain otteluissa.

19.6.2016 Maaottelu

15-vuotiaille tytöille kultaa ja hopeaa Kööpenhaminassa, pojat hopealle

Suomen 15-vuotiaiden tyttöjen Suomi White ja Suomi Blue kohtasivat Kööpenhaminan kutsuturnauksen loppuottelussa toisensa ja pidemmän korren veti Suomi Blue, joka voitti 69-59 (37-31). Suomen 15-vuotiaiden poikien Blue-joukkue ylsi myös turnauksen finaaliin, mutta hävisi päätösneljänneksellä fyysiselle Englannille 75-62 (24-30).

18.6.2016 Maaottelu

Suomelta kolme joukkuetta loppuotteluihin Kööpenhaminan 15-vuotiaiden kutsuturnauksessa

Suomen 15-vuotiaiden tyttöjen voittokulku Kööpenhaminan vuotuisessa kutsuturnauksessa jatkuu, kun Suomen molemmat joukkueet Blue ja White etenivät lauantaipäivän päätteeksi turnauksen loppuotteluun puhtaalla pelillä. Myös 15-vuotiaiden poikien Suomi Blue -joukkue selvisi loppuotteluun voittamalla välierissä Ruotsin Yellow-joukkueen.