Kaulo, Pirttinen ja Monk sopimuksiin Forssan Alun kanssa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Forssan Alku on tehnyt kauden 2022-23 kattavat pelaajasopimukset Mimmi Kaulon, Kaisa Pirttisen ja LaShonda Monkin kanssa.

25.4.2022 21:46 Naisten I divisioona

Torpan Pojat II juhlisti naisten ykkösdivisioonan voittoa Nokialla

Naisten I divisioonan finaalit saivat päätöksensä tänään Nokian palloiluhallilla, kun Torpan Pojat II juhli sarjan voittoa kaatamalla BC Nokian otteluvoitoin 2-0. ToPo II voitti toisessa finaaliottelussa Nokian 78-92 (37-37).

18.4.2022 22:37 Naisten I divisioona

BC Nokialle trillerivoitto HNMKY:stä ja tiketti naisten ykkösdivisioonan finaaleihin

Naisten I divisioonassa selvisi myös toinen finaalijoukkue, kun BC Nokia voitti Helsingin NMKY:n Nokian palloiluhallissa pelatussa jännitysnäytelmässä 63-61 (35-34). Nokia voitti välieräsarjan otteluvoitoin 2-1.

13.4.2022 22:34 Naisten I divisioona

BC Nokia ja ToPo II käynnistivät naisten ykkösdivisioonan välierät kotivoitoilla

Naisten I divisioonan välierät käynnistyivät tänään keskiviikkona. Torpan Pojat II voitti Töölön Kisahallissa Pyrintö Akatemian, kun taas BC Nokia voitto Nokialla Helsingin NMKY:n.

6.4.2022 20:55 Naisten I divisioona

ToPo II, Nokia ja Helmi avasivat naisten ykkösdivisioonan puolivälierät voitoilla

Naisten I divisioonassa saatiin kaikki puolivälieräsarjat käyntiin keskiviikkona, kun Torpan Pojat II, BC Nokia ja Helmi Capitals jylläsivät voittoihin kotikentällään.

5.4.2022 09:55 Naisten I divisioona

Naisten ykkösdivisioonan pudotuspelit käynnistyvät tällä viikolla

Naisten I divisioonan runkosarja saatiin päätökseen sunnuntaina ja puolivälierät käynnistyvät tällä viikolla. Runkosarjan piikkipaikan nappasi Torpan Pojat II, jonka jälkeen kotiedun nappasivat BC Nokia, Helsingin NMKY ja Pyrintö Akatemia.

6.4.2021 20:42 Naisten I divisioona

BC Nokia eteni naisten ykkösdivisioonan finaaleihin ToPo II:n pariksi

Naisten ykkösdivisioonassa BC Nokia päihitti selkä seinää vasten Helmi Capitalsin välierien viidennessä ottelussa 88-69 (44-34). BC Nokia etenee finaaleihin otteluvoitoin 3-2 ja saa vastaansa Torpan Pojat II:n.

15.10.2020 08:33 Naisten I divisioona

”Kova taistelu käydään molemmissa päissä sarjataulukkoa” – Naisten divari alkaa sunnuntaina

Naisten ykkösdivisioonassa pelataan ensimmäiset viisi ottelua ympäri Suomen sunnuntaina 18.10. Sarjaennakossa paneudutaan ykkösdivisioonan ennakkoasetelmiin BC Nokian päävalmentaja Denis Kucevicin avustuksella.

Honka ja Sykki C-nuorten Suomen mestareiksi

C-nuorten Suomen mestaruudet ratkottiin viikonloppuna Kisakalliossa. Tytöissä SM-kultaa juhli Tapiolan Honka ja poikien mestaruuden vei Sykki.