Kimmo Hanhinen

cm / kg
Syntynyt 1979


Uutisia henkilöstä Kimmo Hanhinen

8.5.2009 Eteläinen alue

MaSu vahvistaa valmennustaan

Helsinkiläisseura MaSu Basket on kiinnittänyt uudeksi valmennuspäällikökseen Kimmo Hanhisen. MaSu-perheeseen liittyy myös Juha Oikarinen, joka ottaa ensi kaudella valmennettavakseen seuran uuden A-poikajoukkueen.

Helsingin NMKY:n divarijoukkueelle sopimuksia

Helsingin NMKY:n miesten edustusjoukkue on solminut ensimmäiset sopimuksensa tulevalle kaudelle. Valmentajana jatkaa Juha Oikarinen, jonka sopimus kattaa myös kauden 2009–10.

30.5.2007 Eteläinen alue

HNMKY ja MaSu käynnistävät yhteistyön

Helsingin NMKY ja Malmin Super-Koris ovat sopineet seurayhteistyön käynnistämisestä, jonka tarkoituksena on edistää seurojen pelaajien ja valmentajien sekä molempien seurakokonaisuuksien kehittymistä omissa ympäristöissään.

Oikarisesta HNMKY:n miesten luotsi

Miesten I divisioonapaikan säilyttänyt Helsingin NMKY uudistaa valmennusportaansa kaudelle 2007-08. Edustusjoukkueessa valmennusvastuun ottaa seuran oma kasvatti Juha Oikarinen, 28. Hän saa avukseen niin ikään 28-vuotiaan Kimmo Hanhisen.

18.8.2005 Pääjuttu

Korihait solminut uusia sopimuksia

Miesten liigassa pelaava Uudenkaupungin Korihait on tehnyt yksivuotiset pelaajasopimukset Daniel Nummen, Marko Blomqvistin, Erkki Mäkelän ja Ville Haapasalon kanssa. Uudeksi apuvalmentajaksi ryhtyy Kimmo Hanhinen.

18.8.2005 Pääjuttu

Stacy Harris Korihaiden kokoonpanon viimeinen lenkki

Miesten liigassa pelaava Uudenkaupungin Korihait on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen amerikkalaisen yleispelaajan Stacy Harrisin, 32, kanssa. Sopimukseen sisältyy kahden viikon koeaika.