Kari Venäläinen

190 cm / 95 kg
Syntynyt 1965


Uutisia henkilöstä Kari Venäläinen

Porvoon Tarmolle pelaajasopimuksia, Uronen valmennusrinkiin

Miesten I divisioonaa pelaava Porvoon Tarmo on solminut ensimmäiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2011/12. Porvoolaisjoukkue vahvistuu myös valmentajapuolella, kun seuran oma kasvatti Petri Uronen, 34, liittyy joukkueen valmennusrinkiin.

Porvoo voiton päässä paluusta Korisliigaan

Porvoon Tarmon otti vahvan kiinnityksen Korisliigan suoraan nousuun, kun se voitti lauantain toisessa divisioonafinaalissa Korikobrat. Porvoolaiset hakivat Lapualta 88-84 (30-36) –voiton ja siirtyivät ottelusarjassa 2-0-johtoon. Tarmo pääsee kokeilemaan nousun varmistamista maanantaina kotikentällään.

Tarmo vääntäytyi divisioonan loppuotteluihin

Miesten koripalloilun ykkösdivarin runkosarjan voittanut Porvoon Tarmo pelaa sarjan loppuotteluissa. Tarmo varmisti vähintään paikan liigakarsintaan voittamalla välierissä BC Jyväskylän voitoin 3-1.

13.11.2009 Korisliiga

FoKoPon 15-vuotiaasta Huttusesta nuorin Korisliiga-pelaaja

Forssan Koripoikien Eero Huttusesta tuli keskiviikkona Korisliigan historian nuorin pelaaja, joka on liigapelissä tositoimiin päässyt. Huttunen pelasi vajaat viisi minuuttia UU-Korihaita vastaan 15 vuoden, 2 kuukauden ja 19 päivän ikäisenä.

18.2.2009 Pääjuttu

Kataja pyöritti Kouvoja kärkiottelussa

Joensuun Kataja nousi keskiviikkona yksin Korisliigan kärkeen, kun se haki komean vierasvoiton tasapisteissä olleista Kouvoista. Kouvolalaiset taipuivat lukemin 78-105 (33-55). Voitto oli Katajalle jo kauden kolmas Kouvoista.