Murales Louis

199 cm / 95 kg
Syntynyt 1977


Uutisia henkilöstä Murales Louis

31.3.2007 Korisliiga

Korihait piti Turun takanaan

Uudenkaupungin Korihaiden voittotili pysyi puhtaana miesten Korisliigan karsinnassa. Divarijoukkue Turun NMKY tarjosi Korihaille täyden iltapuhteen, mutta joutui lopulta taipumaan Pohitullissa 81-70 (39-38) –tulokseen.

28.3.2007 Korisliiga

Turku päihitti Pussihukat

Miesten I divisioonan päätöskierroksella sarjakakkoseksi taipunut Turun NMKY aloitti miesten SM-karsintasarjan jymy-yllätyksellä. Turku voitti kotonaan Vantaan Pussihukat 102-95. Myös toinen Korisliigan joukkue Korihait oli tiukoilla, kun se tarvitsi kaksi jatkoaikaa Forssan Koripoikien lyömiseen.

16.3.2007 Katsojat

Miesten divisioonakaudelle unelmafinaali

Mielenkiintoisempaa päätöstä ei sarjamuotoinen kilpailu voi saada kuin tulevana lauantaina nähdään miesten I divisioonassa. Divarin kärkijoukkueet Turun NMKY ja Kauhajoen Karhu iskevät loppuunmyydyn katsomon edessä yhteen päätöskierroksella panoksenaan divarin voitto ja sen tuoma suora nousu Korisliigaan.

2.2.2007 Katsojat

Panokset kovenevat I divisioonassa

Koripallon miesten I divisioonaa on pelattu kolme neljännestä ja jännitys on pysynyt päällä koko alkutalven. Runkosarjan voittajallehan aukeaa latu Korisliigaan, ja tällä hetkellä vielä kolmella joukkueella on saumat nousuun. Jännitys tiivistyy käsinkosketeltavaksi 10.-11. helmikuuta, jolloin tuplaviikonlopun aikana nousijan leimaa sovitellaan TuNMKY:n, FoKoPon ja Kauhajoen otsaan.

3.11.2006 Katsojat

Divisioonassa neljännes takana, Turku ja Forssa ilman tappioita

Koripallon miesten I divisioonakautta on takana neljänneksen verran, ja sarjan kärjessä keikkuvat joukkueet, joita sinne ennen kauden alkua veikkailtiinkin. Piikkipaikalla oleva Turun NMKY ei kuulunut aivan kuumimpien suosikkien joukkoon, Forssan Koripojat kylläkin. Tuleva viikonloppu tarjoileekin divarin ystäville varsinaisia herkkupaloja.