Steve Horne

198 cm / 95 kg
Syntynyt 1980


Uutisia henkilöstä Steve Horne

17.3.2007 Korisliiga

Kauhajoki ensi kertaa Korisliiga-kartalle

Odotetusta miesten divisioonakauden huipennuksesta muodostui yksipuolinen näytös, kun Kauhajoen Karhu dominoi kärkiottelua isännän lailla, vaikka vieraskentällä pelasikin. Kauhajoki voitti Turun NMKY:n lukemin 101-70, kahmaisi itselleen divarin kärkisijan ja sen tuoman suoran nousun Korisliigaan. Kauhajoki pääsi ensi kertaa liigakartalle kuuden divisioonakauden jälkeen.

16.3.2007 Katsojat

Miesten divisioonakaudelle unelmafinaali

Mielenkiintoisempaa päätöstä ei sarjamuotoinen kilpailu voi saada kuin tulevana lauantaina nähdään miesten I divisioonassa. Divarin kärkijoukkueet Turun NMKY ja Kauhajoen Karhu iskevät loppuunmyydyn katsomon edessä yhteen päätöskierroksella panoksenaan divarin voitto ja sen tuoma suora nousu Korisliigaan.

3.11.2006 Katsojat

Divisioonassa neljännes takana, Turku ja Forssa ilman tappioita

Koripallon miesten I divisioonakautta on takana neljänneksen verran, ja sarjan kärjessä keikkuvat joukkueet, joita sinne ennen kauden alkua veikkailtiinkin. Piikkipaikalla oleva Turun NMKY ei kuulunut aivan kuumimpien suosikkien joukkoon, Forssan Koripojat kylläkin. Tuleva viikonloppu tarjoileekin divarin ystäville varsinaisia herkkupaloja.