Markku Salmikivi

cm / kg
Syntynyt 1954


Uutisia henkilöstä Markku Salmikivi

Koripalloliitto tasapainottaa talouttaan

Suomen Koripalloliitto on ryhtynyt toimenpiteisiin liiton talouden tasapainottamiseksi. Toimintaa on supistettu ja tulopuolen toteutumiseen on hankittu lisäresursseja.

Visa Heinonen Koripalloliiton myynnin ja markkinoinnin johtoon

Suomen Koripalloliitto on saanut riveihinsä raskaansarjan vahvistuksen yritysmaailmasta. Liiton myynti- ja markkinointijohtajaksi on nimitetty helsinkiläinen ekonomi Visa Heinonen, 43, joka tuo mukanaan monipuolista osaamista.

13.2.2007 Pohjoinen alue

Vantaan Energia Areena maajoukkueiden uusi kotiluola

Suomen Koripalloliitto ja Vantaan Energia Areena ovat sopineet ensi kesän miesten ja naisten maajoukkueita koskevasta yhteistyöstä. Myyrmäen urheilupuistoon rakennettu ja uutuuttaan kiiltävä Energia Areena toimii koripallon lippulaivojen kotiluolana tulevissa EM-karsintaotteluissa. Areenalle mahtuu koripallo-otteluihin 2600 katsojaa.

Julkilausuma Ilta-Sanomien uutisesta 9.2.

Ilta-Sanomat uutisoi 9.2.2007 koripallovalmentajaan kohdistuvista epäilyistä otsikolla ”Juniorivalmentajakin epäiltynä hyväksikäytöstä”. Koripalloliitto on tietoinen tutkittavana olevasta tapauksesta. Henkilö, johon epäilyt kohdistuvat ei ole mukana liiton toiminnassa ja hänet on suljettu pois seuran toiminnasta.

31.1.2007 Pääjuttu

Koripalloliitto etsii naisten maajoukkueelle uutta päävalmentajaa

Hilpi Savikon pesti naisten koripallomaajoukkueen päävalmentajana on päättynyt. Koripalloliitto vapautti Savikon tehtävistään joukkueen heikon menestyksen vuoksi. Maajoukkueen uuden päävalmentajan kartoitus- ja neuvotteluprosessi on käynnissä.

11.12.2006 Kaakkoinen alue

Henkilömuutoksia Koripalloliiton alueilla

Suomen Koripalloliiton alueille on tehty virkailijatason muutoksia. Aluepäällikkö Martti Mälkin työsuhde Koripalloliittoon on päättynyt. Kaakkoisen alueen asioita hoitaa jatkossa Jarmo Lehtonen ja Itäisen alueen asioita puolestaan Jukka Pyrrö.

8.11.2006 Pohjoinen alue

Koripalloliitolta yli 50 000 euroa kasvattajapalkkioita koulutukseen käytettäväksi

Koripalloliiton liittovaltuusto teki vuonna 2005 merkittävän päätöksen uusiessaan lajin parissa käytettävän kasvattajarahasäännöstön. Päätöksen mukaisesti Koripalloliitto maksaa kasvattajaseuralle palkkion aina, kun pelaaja pelaa ensimmäisen kerran aikuisten divisioona-, SM-sarja- tai maajoukkuetasolla. Pelikautta 2005-06 koskevia kasvattajapalkkioita seurat ansaitsivat koulutusseteleinä 51 200 euron arvosta.

Koripalloliiton julkilausuma ulkomaalaiskiintiöistä käytävään keskusteluun

Suomen Koripalloliiton tekemä päätös ulkomaalaiskiintiöiden poistamisesta on viime viikkojen aikana synnyttänyt laajasti julkista keskustelua. Osin keskustelua on käyty omien ennakkoluulojen vankeina kokonaisuutta näkemättä. Koripalloliitto haluaa omalta osaltaan vielä taustoittaa päätöksen syntyä ja näkemyksiään vaikutuksista antamalla seuraavan julkilausuman.

2.11.2006 Pohjoinen alue

Koripallon TV-näkyvyys taattu vuoteen 2009 saakka

Suomen Koripalloliitto on mukana kattavassa yhteistyösopimuksessa, joka julkistettiin torstaina Helsingissä. Kuuden palloilulajin, YLEn, Urheilukanavan ja Veikkauksen muodostama yhteistyörintama takaa mukana oleville lajeille kattavan TV-näkyvyyden maksuttomilla kanavilla vuoteen 2009 saakka.

Koripalloliiton tutkimusjohtajan tehtävä lakkautettu

Suomen koripalloliiton liittohallitus on lakkauttanut tutkimusjohtajan tehtävän. Samassa yhteydessä Elina Piispasen työsuhde Koripalloliittoon on päättynyt.

3.8.2006 EM-kilpailut

Suomen 16-vuotiaat aloittavat kisaurakkansa huomenna

Alle 16-vuotiaiden tyttöjen B-divisioonan EM-kilpailut käynnistyivät keskiviikkona kahdella ottelulla. Avauspäivän ensimmäisessä ottelussa Bosnia & Herzegovina kukisti Luxemburgin lukemin 91-67. Saksa teki lähes samaa jälkeä Hollantia vastaan voittaen päivän toisen kamppailun luvuin 70-53. Suomi avaa kotikisansa perjantaina 4.8. ottelulla Islantia vastaan.

Korisliigan kaikki seurat läpäisivät liigalisenssi-syynin

Suomen Koripalloliitto otti viime keväänä käyttöön uudistetun liigalisenssijärjestelmän. Sen tarkoituksena on varmistaa, että miesten Korisliigassa pelaavien seurojen toiminnot ovat vähintään määriteltyjen minimitasojen mukaisia, ja että seurojen talous ja organisaatioiden tasot mahdollistavat Korisliigassa pelaamisen. Kaikki Korisliigan seurat todettiin tarkastelussa liigalisenssikelpoisiksi.

13.6.2006 Pohjoinen alue

Juha Huusko palaa entisen työnantajansa palvelukseen

Suomen Koripalloliiton kehitysjohtaja Juha Huusko on päättänyt vastata myönteisesti entisen työnantajansa kutsuun ja palata takaisin Finnvera Oy:n palvelukseen. Huusko on jatkossa mukana Koripalloliiton seuratoiminnan tukemisen luottamusyksiköissä.

Valmennuspäälliköt kokoontuivat Vierumäellä

Suomen Koripalloliitto järjesti viidennen kerran valtakunnalliset valmennuspäällikköpäivät Vierumäellä. Paikalle oli saatu ennätysmäärä osallistujia, kun 60 seuraihmistä ja 31 eri seuraa edustettuna.

10.5.2006 Seura tiedottaa

Kouvoille Koripalloliiton Kultainen Kori-laatupalkinto

Kouvot ry:lle myönnettiin Koripalloliiton Kultainen Kori-laatusertifikaatti tiistai-iltana Mansikka-aholla pidetyssä kauden päätöstilaisuudessa. Lisäksi nuorten parlamentin järjestämässä tilaisuudessa leikkimielisten kisojen lisäksi palkittiin mm.seuran eri-ikäisiä junioripelaajia.

Ulkomaalaispelaajien kiintiöt poistuvat Suomen koripallosta

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt, että rajoitukset ulkomaalaisten pelaajien määrän osalta poistuvat sen sarjoista kaudesta 2006-2007 lähtien.

30.3.2006 Maajoukkue

B-tyttöjen Final Four lämmittelynä 16-vuotiaiden tyttöjen EM-kisoihin

Ensi viikonloppuna B-tyttöjen SM-sarjan mitalisijat ratkaistaan Orimattilan Urheilutalolla. Final Four –turnaus toimii myös hyvänä lämmittelynä elokuussa Jyväskylässä pelattaviin 16-vuotiaiden tyttöjen EM-kisoihin. Vahva ennakkosuorikki Final Fourissa on järjestävän seuran joukkue Orimattilan Jymy.

Oulun NMKY:n koripallojaostolle Kultainen Kori -laatupalkinto

Suomen Koripalloliiton laaturyhmä on myöntänyt Oulun NMKY:lle liiton laatupalkinnon nuorisokoripalloilun eteen suoritetusta työstä. ONMKY on näin yksi seitsemästä suomalaisesta seurasta, jolle Kultainen Kori -laatusertifikaatti on myönnetty.

27.1.2006 Eteläinen alue

Dettmann näkee suomalaisen koripallon muutosprosessissa suuren mahdollisuuden

Suomen Koripalloliitto lähtee toteuttamaan maaliskuun alusta jo syksyllä liittokokouksen hyväksymää uutta strategialinjausta, jonka toiminta ja tavoitteet jaetaan selkeästi kahteen eri osa-alueeseen, huippu-urheiluun ja seuratoiminnan kehittämiseen.

Juha Huusko Koripalloliiton kehitysjohtajaksi

Koripalloliiton hallitus on valinnut dipl.ins. Juha Huuskon liiton kehitysjohtajaksi 1.2.2006 alkaen. Huuskon valinta toteuttaa syksyllä hyväksyttyä strategiaa, jossa Koripalloliittoon muodostetaan kaksi toimialaa eli seuratoiminnan tukeminen ja huippu-urheilu.

Näytä lisää vastaavia