Riikka Kinnunen

cm / kg
Syntynyt 1986


Uutisia henkilöstä Riikka Kinnunen

11.7.2012 EM-karsinnat

16-vuotiaat tytöt odottavat suomalaiskannustusta Tallinnan EM-kisoissa

Suomenlahden rannoilla eletään torstaista alkaen kisatunnelmissa, kun 16-vuotiaiden tyttöjen B-divisioonan EM-kisat käynnistyvät Viron pääkaupungissa Tallinnassa. Antti Koskelaisen valmentama Suomi uskoo ”susipuolustuksen” iskukykyyn ja odottaa suomalaiskatsojia sankoin joukoin saapuvaksi maistelemaan kisatunnelmaa.

15.5.2012 Pääjuttu

Suomen nuoret aloittavat maajoukkuekesän PM-kisoissa

Suomen 18- ja 16-vuotiaiden poikien ja tyttöjen maajoukkueet avaavat vuoden maajoukkuekesän 2012 tällä viikolla Ruotsin Solnassa järjestettävissä PM-kisoissa. Viime keväänä Suomen 16-vuotiaat voittivat PM-kultaa niin poikien kuin tyttöjenkin sarjoissa.

1.1.2012 Pääjuttu

Nuorisomaajoukkueiden vuosi käynnistyy Baltic Sea Cupilla

Suomen nuorisomaajoukkueiden vuosi käynnistyy perinteiseen tapaan Tallinnassa Audentesin urheilukoululla pelattavan Baltic Sea Cupin merkeissä. Suomen 16- ja 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet ottavat turnauksessa mittaa Latvian, Viron ja Ruotsin maajoukkueista.

24.11.2011 Valmentajat

Sudenpennut jatkavat ammattilaisten hoivissa 2012

Suomen nuorten koripallomaajoukkueiden, ”sudenpentujen” valmentajat vuodelle 2012 on valittu. Susijengit jatkavat ammattilaisvalmentajien komennossa. Viime vuosista tuttuun tapaan on valmentajien keskuudessa toteutettu tehtävänkiertoa ikäluokkien välillä.

3.8.2011 Pääjuttu

Universiadijoukkue kohtaa Norjan, 15-vuotiaat Viron

Suomen miesten universiadijoukkue valmistautuu Kiinan Shenzhenissä 12.-23. elokuuta pelattaviin ”opiskelijoiden olympialaisiin” kohtaamalla Norjan miesten maajoukkueen Tikkurilassa 4. ja 5. elokuuta. Samoina päivinä tulessa ovat myös 15-vuotiaat tytöt ja pojat, jotka kohtaavat Viron Tikkurilassa ja Tampereella.

5.7.2011 Pääjuttu

15-vuotiaiden maajoukkueet Baltian kiertueelle

Suomen alle 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet (1996 ja myöhemmin syntyneet) lähtevät tiistaina harjoitus- ja ottelumatkalle Baltiaan. Kumpikin joukkue pelaa kymmenpäiväisen leirityksen aikana kolme ottelua.

Sudenpentujen valmentajat nimetty – 18-vuotiaat Bundesliiga-kaksikon opissa

Suomen Koripalloliitto on nimennyt nuorten koripallomaajoukkueiden valmennusjohdot vuodelle 2011. Nimettyjen valmentajien joukossa on jälleen alansa huippuammattilaisia, kuten paluun 20-vuotiaiden miesten peräsimeen tekevä Pekka Salminen sekä Bundesliigassa valmentavat Gordon Herbert ja Anton Mirolybov, jotka ottavat luotsattavakseen Suomen 18-vuotiaiden maajoukkueet.

11.8.2010 EM-kilpailut

16-vuotiaat tytöt ottavat mittaa Euroopan parhaimmistosta

Koripallon maajoukkuekesä lähestyy loppuaan ja alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue suuntaa Kreikkaan A-divisioonan EM-kisoihin ottamaan mittaa ikäluokkansa eurooppalaisesta parhaimmistosta. Suomi kohtaa EM-kisojen alkulohkossa Venäjän, Liettuan ja Ruotsin.

4.7.2010 Pääjuttu

Nuorisomaajoukkueet toiselle Baltian kiertueelle

Suomen alle 18-vuotiaiden tyttöjen sekä alle 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet matkaavat maanantaina kymmenpäiväiselle Baltian leiritykselle. Maajoukkueet pelaavat leirityksen aikana kaikkiaan 15 maaottelua.

11.5.2010 Pääjuttu

Nuorisomaajoukkueet suuntaavat Solnaan PM-kisoihin

Suomen alle 18-vuotiaiden sekä alle 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet suuntaavat tiistaina kohti Ruotsin Solnaa vuotuisiin nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisoihin.

Nuorten maajoukkue-ehdokkaat testileirille 30.4.–2.5.

Nuorten maajoukkuetoiminta pyörähtää isolla vaihteella vappuviikonloppuna, kun 18- ja 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkuekokelaat leireilevät Vierumäellä. Testileirillä pelaajilta testataan koripallotaitojen ohella nopeutta, voimaa ja kimmoisuutta. Lisäksi kaikille tehdään kattavat lihastasapainokartoitukset fysioterapeuttien johdolla.

Baltic Sea Cup avaa nuorten uuden maajoukkuevuoden 3.-5.1.

Nuorten 16- ja 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet matkaavat tulevana viikonloppuna Tallinnaan jo kuudennen kerran järjestettävään Baltic Sea Cup turnaukseen. Viron ja Suomen lisäksi turnauksessa pelaavat Latvian ja Ruotsin nuorten maajoukkueet kaikissa ikäluokissa. Suomen joukkueet valittiin juuri ennen vuoden vaihdetta Suomen urheiluopistolla järjestettyjen valintaleirien pohjalta.

24.6.2009 Pääjuttu

Nuorisomaajoukkueet matkaavat kesän toiselle Liettuan leiritykselle

Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue sekä alle 15-vuotiaiden poikien ja tyttöjen maajoukkueet matkaavat keskiviikkona Liettuan Anyksciaihin harjoitus- ja ottelumatkalle. Turnauksen aikana suomalaisjoukkueet pelaavat yhteensä kuusi kansainvälistä ottelua.

27.4.2009 Maajoukkue

Alle 15-vuotiaiden testileiri Vierumäellä 1.-3.5.

Suomen alle 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet kokoontuvat testileirille Vierumäen urheiluopistolle tulevana viikonloppuna. Leirin aikana maajoukkue-ehdokkailta testataan koripallotaitojen ohella nopeutta, voimaa ja kimmoisuutta. Lisäksi pelaajille tehdään kattavat lihastasapainokartoitukset fysioterapeuttien johdolla.