Tyrwone Still

200 cm / 107 kg
Syntynyt 1977


Uutisia henkilöstä Tyrwone Still

Konkari-King avittamaan Tarmoa

Miesten I divisioonan Porvoon Tarmo kohtaa perjantaina kotikentällään vahvistuneena Tapiolan Hongan. Tarmon tuorein vahvistus on Suomessa ensi kertaa kaudella 1999-2000 pelannut, 37-vuotias ja 201-senttinen Mike King.

5.10.2011 Pääjuttu

FoKoPo ja Tarmo divarikauteen ennakkosuosikkeina

Viime viikonloppuna alkaneeseen miesten I divisioonakauteen lähtevät ennakkosuosikkeina viime keväänä divarin välieriin edennyt Forssan Koripojat sekä Korisliigasta tippunut Porvoon Tarmo. Uutena joukkueena divarikahinoissa nähdään Tampereen Pyrinnön kehitysjoukkue sekä muutaman vuoden tauon jälkeen divarikartalle palannut Oulun NMKY.

Holme palaa Tarmoon, Mäki-Tulokas jatkaa

Viime keväänä Korisliigasta miesten valtakunnalliseen I divisioonaan tippunut Porvoon Tarmo on saamassa jalkeille vahvan joukkueen alkavaksi divarikaudeksi. Pitkäaikainen Tarmo-ikoni Mikael Holme palaa Porvooseen KTP:ssa vietettyjen kausien jälkeen, jonka lisäksi maajoukkueessakin esiintynyt Esa Mäki-Tulokas jatkaa porvoolaisjoukkueessa.

16.3.2011 Pääjuttu

Lapualaiset jälleen voitokkaita Forssassa

Forssan Koripojat ja Lapuan Korikobrat eivät poikenneet runkosarjan käsikirjoituksesta aloitettuaan ykkösdivarin välierät Forssassa. FoKoPo menetti kotietunsa hävittyään eteläpohjalaisille pistein 66-69 (33-37).

Lapuan Korikobrille pelaajasopimuksia

Lapuan Korikobrien joukkue pian alkavaan miesten I divisioonaan on lähes valmis. Tuttua suomalaisrunkoa täydentävät amerikkalaispelaajat Tyrwone Still ja Benny Valentine.

5.4.2010 Pääjuttu

Porvoon Tarmo nousi takaisin Korisliigaan

Porvoon Tarmon visiitti koripallon I divisioonaan jäi yhden kauden mittaiseksi. Porvoolaiset varmistivat nousunsa takaisin Korisliigaan maanantaina voittamalla Lapuan Korikobrat divisioonan loppuotteluissa kolmannen kerran. Ottelusarjan katkaissut voitto heltisi tuloksella 79-67 (48-33).

Porvoo voiton päässä paluusta Korisliigaan

Porvoon Tarmon otti vahvan kiinnityksen Korisliigan suoraan nousuun, kun se voitti lauantain toisessa divisioonafinaalissa Korikobrat. Porvoolaiset hakivat Lapualta 88-84 (30-36) –voiton ja siirtyivät ottelusarjassa 2-0-johtoon. Tarmo pääsee kokeilemaan nousun varmistamista maanantaina kotikentällään.

Porvoon Tarmon divarijoukkueen runko muodostuu

Viimeiset seitsemän kautta Korisliigaa pelanneen Porvoon Tarmon runko I divisioonakaudelle 2009/10 on muodostumassa. Tarmon divarijoukkueen kotimaisia profiilipelaajia ovat monivuotinen luottotakamies Mikael Holme sekä paluun edustusjoukkueeseen tehnyt Petri Uronen.

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Kyle Carhart jatkaa Korikobrissa

Miesten I divisioonassa pelaava Lapuan Korikobrat on tehnyt sopimuksen kolmannen vahvistuksen kanssa, kun viime kaudellakin seuraa edustanut 25-vuotias amerikkalaistakamies Kyle Carhart liittyy joukkueeseen.

28.3.2008 Pääjuttu

Team Componenta säilytti paikkansa Korisliigassa

Korisliigan karsinnat tulivat päätökseen perjantai-iltana, kun karkkilalainen Team Componenta voitti Korikobrat Lapualla tuloksella 87-95 (44-44). Liigapaikkansa säilyttänyt Componenta voitti ottelusarjan puhtaasti 2-0, eikä kolmatta karsintaottelua enää tarvita.

26.3.2008 Korisliiga

Componenta otti kiinnityksen liigapaikkaan

Team Componenta aloitti Korisliigan karsinnan kotivoitolla Karkkilassa, josta Lapuan Korikobrat joutui lähtemään kotimatkalle tuloksen 90-71 (44-37) tuoma tappio niskassaan. Liigapaikan varmistaminen on Componentalle katkolla Lapualla perjantaina, jolloin joukkueet kohtaavat toistamiseen.

Miesten divarissa ratkaisujen viikonloppu

Miesten I divisioonassa alkanut viikonloppu on paljon vartijana, kun haetaan joukkuetta Korisliigaan ensi kaudeksi. Suoran nousijan paikassa on tällä hetkellä kiinni Forssan Koripojat, kun BC Nokia ja Lapuan Korikobrat kärkkyvät selän takana kisaillen ohessa liigakarsintaan oikeuttavasta toisesta sijasta.

28.9.2007 Pääjuttu

Miesten I divisioona käyntiin herkkupalalla

Miesten koripalloilun I divisioona käynnistyy tulevana viikonloppuna. Sarjasta on odotettavissa tasokkain ja mielenkiintoisin vuosikausiin, sillä suurin osa joukkueista on satsannut tulevaan kauteen vahvasti, ja nousuhaluja tuntuu olevan yhdellä jos toisella. Lauantaina herkkupalana nähdään Turkuhallissa viime kauden kakkosen (TuNMKY) ja kolmosen (FoKoPo) taisto. Forssa on jälleen kerran yksi sarjan suosikeista, ja nähtäväksi jää, nousevatko forssalaisvärit Korisliigaan kauden päätteeksi.

26.9.2007 Suomen Cup

Lapua pudotti Katajan Suomen cupista

Miesten I divisioonajoukkue Lapuan Korikobrat järjesti keskiviikkoisten Suomen cupin neljännesvälierien suurimman yllätyksen. Lapua pudotti liigajoukkue Joensuun Katajan pois leikistä voittamalla vieraissa reiluin 100-74-lukemin. Muut Korisliigan joukkueet pitivät pintansa divisioonatasojen haastajiaan vastaan.

Korikobrien nippu divisioonaan muodostumassa

Lapuan Korikobrat on solminut tukun sopimuksia. Miesten I divisioonassa pelaavaan lapualaisryhmän vahvuuteen on kiinnitetty kaikkiaan 11 pelaajaa. Yksi Korikobrien uusista pelureista on viime kaudella Kauhajoen Karhun paidassa ylivoimaisesti divisioonan levypallokuninkuuden voittanut Baboucarr Bojang.