Kyle Carhart

193 cm / 86 kg
Syntynyt 1983


Uutisia henkilöstä Kyle Carhart

31.3.2009 Pääjuttu

Lapuan ja Loimaan kotietu kesti

Loimaan Korikonkarien ja Lapuan Korikobrien kotietu kesti miesten I divisioonan puolivälierissä. Lapualaiset kohtaavat välierissä Salon Vilppaan ja LoKoKo puolestaan haastaa Kauhajoen Karhun.

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Miesten divarissa ratkaisujen viikonloppu

Miesten I divisioonassa alkanut viikonloppu on paljon vartijana, kun haetaan joukkuetta Korisliigaan ensi kaudeksi. Suoran nousijan paikassa on tällä hetkellä kiinni Forssan Koripojat, kun BC Nokia ja Lapuan Korikobrat kärkkyvät selän takana kisaillen ohessa liigakarsintaan oikeuttavasta toisesta sijasta.

28.9.2007 Pääjuttu

Miesten I divisioona käyntiin herkkupalalla

Miesten koripalloilun I divisioona käynnistyy tulevana viikonloppuna. Sarjasta on odotettavissa tasokkain ja mielenkiintoisin vuosikausiin, sillä suurin osa joukkueista on satsannut tulevaan kauteen vahvasti, ja nousuhaluja tuntuu olevan yhdellä jos toisella. Lauantaina herkkupalana nähdään Turkuhallissa viime kauden kakkosen (TuNMKY) ja kolmosen (FoKoPo) taisto. Forssa on jälleen kerran yksi sarjan suosikeista, ja nähtäväksi jää, nousevatko forssalaisvärit Korisliigaan kauden päätteeksi.

Korikobrien nippu divisioonaan muodostumassa

Lapuan Korikobrat on solminut tukun sopimuksia. Miesten I divisioonassa pelaavaan lapualaisryhmän vahvuuteen on kiinnitetty kaikkiaan 11 pelaajaa. Yksi Korikobrien uusista pelureista on viime kaudella Kauhajoen Karhun paidassa ylivoimaisesti divisioonan levypallokuninkuuden voittanut Baboucarr Bojang.