Kaido Saks

205 cm / 95 kg
Syntynyt 1986


Uutisia henkilöstä Kaido Saks

Haanpää jylläsi pisteitä Ruotsin suomalaiskamppailussa

Samuel Haanpää oli 33 pisteellään ja loppuhetkien vapaaheitollaan ylivoimainen tähtipelaaja Ruotsin Basketliganin ”suomalaisjoukkueiden” kamppailussa, kun Haanpään Borås nujersi Ray Ailuksen ja Janne Koskimiehen komentaman Solna Vikingsin 86–88 (35–33).

Huff ja Koponen tehokkaina, Koivisto ja Salin palasivat tositoimiin

Shawn Huff sivalteli 16 pistettä Saksan Bundesliigassa Ludwigsburgin hakiessa kolmannen perättäisen voittonsa ja Petteri Koponen rankaisi VTB-liigassa Nymburkia tupla-tuplalla. Loppusyksyn ja alkutalven sivussa tositoimista olleet Mikko Koivisto ja Sasu Salin palasivat puolestaan Frankfurtin ja Union Olimpijan pelaaviin kokoonpanoihin viikonloppuna.

Huffin Ludwigsburg voittoon Koiviston Skylinersistä, Tuomisen Bears ilmiömäisellä pelipäällä

Shawn Huff pelasi 26 minuuttia, kun MHP Riesen Ludwigsburg haki toisen perättäisen voittonsa Saksan Bundesliigassa kukistamalla Mikko Koiviston ja Gordon Herbertin Frankfurt Skylinersin 88–75 (46–27). Tanskassa Ville Tuomisen komentama Bakken Bears lähti murskavoitolla uuteen vuoteen pidettyään ottelun avausneljänneksellä Aalborgin ilman pelitilannekoria.

13.10.2013 20:30 Pääjuttu

Pyrintö hassutti Kalevia Baltian liigan avausottelussaan

Tampereen Pyrintö ylsi ylivoimaiseen voittoon seurahistoriansa ensimmäisessä Baltian liigan ottelussa nujertamalla sunnuntaina Pyynikillä perinteikkään Tallinnan Kalevin 75–54 (32–22). Kelvin Lewis ja Topias Palmi kairasivat Pyrinnölle kahteen pekkaan 11 onnistunutta kolmosta ja Antti Nikkilä reuhtoi 16 levypalloa.

12.10.2013 Pääjuttu

Pyrintö aloittaa suomalaisjoukkueiden eurourakan sunnuntaina Baltian liigassa

Seurajoukkuekauden 2013/14 aikana kansainvälisillä kentillä nähdään peräti neljä suomalaisjoukkuetta Bisonsin, Team TEHO Sportin (KTP), Kataja Basketin ja Tampereen Pyrinnön muodossa. Korisliigasta tuttujen joukkueiden eurourakka alkaa sunnuntaina Tampereella, kun Pyrintö isännöi Tallinnan Kalevia Baltian liigan (BBL) avauspelissä.

28.9.2007 Pääjuttu

Miesten I divisioona käyntiin herkkupalalla

Miesten koripalloilun I divisioona käynnistyy tulevana viikonloppuna. Sarjasta on odotettavissa tasokkain ja mielenkiintoisin vuosikausiin, sillä suurin osa joukkueista on satsannut tulevaan kauteen vahvasti, ja nousuhaluja tuntuu olevan yhdellä jos toisella. Lauantaina herkkupalana nähdään Turkuhallissa viime kauden kakkosen (TuNMKY) ja kolmosen (FoKoPo) taisto. Forssa on jälleen kerran yksi sarjan suosikeista, ja nähtäväksi jää, nousevatko forssalaisvärit Korisliigaan kauden päätteeksi.

PuHu hankki ”Korihaista tutun” Akeem Scottin

Vantaan Pussihukat on tehnyt viime hetken pelaajavaihdon ennen I divisioonan kauden alkua. Viime kaudella Uudenkaupungin Korihaita Korisliigassa esiintynyt Akeem Scott on ”hukkalauman” uusi heittävä takamies. Scott korvaa kuukausi sitten Suomeen saapuneen Tim Forbesin.

PuHu-sikermä valmis divarikauteen

Korisliigasta pudonnut Pussihukat Vantaalta on koonnut divisioonaan iskukykyisen ryhmän. Viime kauden runkopelaajista sekä Nanayaw Awuah-Addae että Eero Lehtinen jatkavat. Espoon Hongan riveissä SM-kultaa huuhtonut Philip Hickey palaa Vantaalle, jonka lisäksi joukkue esittelee kaksi uutta vahvistusta.