John Smith

203 cm / 110 kg
Syntynyt 1973


Uutisia henkilöstä John Smith

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

Miesten divarissa ratkaisujen viikonloppu

Miesten I divisioonassa alkanut viikonloppu on paljon vartijana, kun haetaan joukkuetta Korisliigaan ensi kaudeksi. Suoran nousijan paikassa on tällä hetkellä kiinni Forssan Koripojat, kun BC Nokia ja Lapuan Korikobrat kärkkyvät selän takana kisaillen ohessa liigakarsintaan oikeuttavasta toisesta sijasta.

28.9.2007 Pääjuttu

Miesten I divisioona käyntiin herkkupalalla

Miesten koripalloilun I divisioona käynnistyy tulevana viikonloppuna. Sarjasta on odotettavissa tasokkain ja mielenkiintoisin vuosikausiin, sillä suurin osa joukkueista on satsannut tulevaan kauteen vahvasti, ja nousuhaluja tuntuu olevan yhdellä jos toisella. Lauantaina herkkupalana nähdään Turkuhallissa viime kauden kakkosen (TuNMKY) ja kolmosen (FoKoPo) taisto. Forssa on jälleen kerran yksi sarjan suosikeista, ja nähtäväksi jää, nousevatko forssalaisvärit Korisliigaan kauden päätteeksi.

Pyrbasketin Tero Minetti siirtyy Englantiin

Pyrbasketia koko uransa edustanut Tero Minetti, 26, siirtyy ammattilaiseksi Englannin pääsarjaan. Minetin uusi työnantaja on, BBL-nimeä kantavassa liigassa pelaava, Leicester Riders. Englantiin Minetti matkaa Pyrbasketin keskiviikkoisen (4.2.) Tarmo-ottelun jälkeen.