Jukka Lindberg

cm / kg
Syntynyt 1960


Uutisia henkilöstä Jukka Lindberg

27.9.2017 Pääjuttu

Ura Basket valmis alkavaan divarikauteen

Viime kaudella kolmanneksi miesten I divisioona B:ssä sijoittunut Ura Basket lähtee kauteen vahvistuneella rosterilla ja uudella päävalmentajalla. Seuran tavoitteena on nousu Korisliigaan kauteen 2022 mennessä.

20.5.2016 Pääjuttu

Catzille jälleen kunniaa palkintogaalassa, Korpivaara ja Reshetko vuoden parhaat

Naisten Korisliigan vuosikymmenen joukkue, Catz Lappeenranta, puhdisti jälleen tehokkaasti palkintopöytää kauden parhaita palkittaessa. Vuoden valmentaja Mika Haakana, vuoden ulkomaalaispelaaja Elena Reshetko ja finaalien MVP Jennifer Schlott hakivat kukin vuorollaan palkinnon vuoden työstä. Hongan Heta Korpivaara haki puolestaan gaalassa kaksi palkintoa.

20.5.2016 Pääjuttu

Mestari-Kouvojen Lehtoselle ja Richardsonille kunniaa Korisliigan gaalassa, Rannikko ylivoimainen vuoden pelaaja

Kouvot ensimmäiseen Suomen mestaruuteensa 12 vuoteen luotsannut Jyri Lehtonen, 42, on äänestetty Korisliigan vuoden valmentajaksi 2015/16. Lehtosen alaisuudessa pelannut DJ Richardson, 25, nimettiin Korisliigan finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi ja Korisliigan parhaaksi ulkomaalaispelaajaksi, kun taas vuoden pelaajan palkinnon vei nimiinsä ylivoimaisesti Kataja Basketin Teemu Rannikko.

3.2.2011 Pääjuttu

Pudotuspeleihin mielivä Ura Basket vahvistuu Brownilla

Ura Basket on päättänyt taistella loppuun asti koripallon miesten I divisioonan pudotuspelipaikasta. Tavoitteen saavuttamiseksi joukkueeseen on hankittu loppukaudeksi toinen amerikkalaisvahvistus, 31-vuotias Carlton Brown. Kokenut Brown siirtyy Kaarinaan Lahdesta.

Ura Basketin joukkue hahmottuu

Miesten I divisioonan Ura Basket Kaarinasta on solminut ensimmäiset pelaaja- ja valmentajasopimuksensa kaudelle 2009-10. Joukkueen päävalmentajan tontilla nähdään tulevalla kaudella Kimmo Vyyryläisen sijaan Mikko Tupamäki.

11.10.2007 Pääjuttu

Miesten divarijoukkueiden valmentajat "piinapenkissä"

Koripallon miesten I-divisioonasta ennustetaan tulevan erittäin tasainen sarja. Koris.net kysyi päävalmentajien ennakkotunnelmia sarjakauden alkuhetkillä. Divarikatsomoihin on luvassa tiukkoja kamppailuja, sillä useampi seuroista hamuaa nousua Korisliigaan.

28.9.2007 Pääjuttu

Miesten I divisioona käyntiin herkkupalalla

Miesten koripalloilun I divisioona käynnistyy tulevana viikonloppuna. Sarjasta on odotettavissa tasokkain ja mielenkiintoisin vuosikausiin, sillä suurin osa joukkueista on satsannut tulevaan kauteen vahvasti, ja nousuhaluja tuntuu olevan yhdellä jos toisella. Lauantaina herkkupalana nähdään Turkuhallissa viime kauden kakkosen (TuNMKY) ja kolmosen (FoKoPo) taisto. Forssa on jälleen kerran yksi sarjan suosikeista, ja nähtäväksi jää, nousevatko forssalaisvärit Korisliigaan kauden päätteeksi.

Tony Bennett Ura Basketin riveihin

Miesten koripallon I divisioonaan noussut Kaarinan Ura Basket on vahvistanut rivejään kolmella uudella pelaajalla, joista yksi on 23-vuotias ja 183-senttinen amerikkalaistakamies Tony Bennett.

1.2.2005 Pohjoinen alue

Loimaalle ja Kaarinaan ensimmäiset Koripalloliiton laatupalkinnot

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt historiansa ensimmäiset seuratason laatupalkinnot ja -sertifikaatit. Laatupalkinnot saivat esimerkillisen nuorisokoripallotyönsä ansiosta Kaarinan Ura sekä Loimaan Korikonkarit.

Tammivaara ja Helimäki vuonna 1990 syntyneiden päävalmentajiksi

Vuoden 2005 alussa toimintansa aloittavien vuonna 1990 syntyneiden maajoukkueiden valmentajat on nimetty. Sekä poika- että tyttömaajoukkueet saavat päävalmentajikseen huippunimet. Poikien puolella vetovastuun ottaa Ari Tammivaara. Tyttöjen päävalmentajaksi on valittu Ensio Helimäki.