Mika Rinne

185 cm / 87 kg
Syntynyt 1970


Uutisia henkilöstä Mika Rinne

29.9.2016 Pääjuttu

Korisliiga 2016-17 pähkinänkuoressa: Pettymyksestä toipunut Karhu mitalijahtiin tutulla sapluunalla

Piinkovaa laatutyötä Pohjanmaalla koko kuluvan vuosikymmenen ajan tehnyt Kauhajoen Karhu metsästää edelleen seurahistoriansa ensimmäistä SM-mitalia. Viime kevät päättyi Karhun osalta katkeraan pettymykseen puolivälierävaiheessa. Takapakista huolimatta Karhussa luotetaan toimivaksi osoittautuneeseen menestysreseptiin, jolla haetaan uutta nousua mitalipeleihin.

19.11.2009 13:15 Pääjuttu

Timo Hakamaasta Kauhajoen uusi valmentaja

Korisliigassa pelaavan Kauhajoen Karhun valmennusporras uudistuu. Karhu on nostanut joukkueen uudeksi päävalmentajaksi seuran oman kasvatin Timo Hakamaan, jonka tehtävänä on muuttaa alkukauden mollivoittoinen sävel.

7.9.2009 Pääjuttu

Kauhajoki palkkasi kokoa korin alle

Kauhajoen Karhun miesten koripallojoukkueen palaset liigakaudelle 2009/10 alkavat loksahdella paikoilleen. Sunnuntaina seura teki yksivuotisen sopimuksen sentteri Jesse Smithin kanssa.

8.4.2009 Pääjuttu

Kauhajoella tappioton Karhu luottaa kotiparkettiinsa

Miesten I divisioonan loppuotteluista voi odottaa huikeaa taistelua Kauhajoen Karhun ja Salon Vilppaan välillä, vaikka pikaista paluuta Korisliigaan suunnitteleva Karhu olikin runkosarjassa selkeä ykkönen.

6.8.2007 Korisliiga

Karhu kiinnitti takamiehen nousijajoukkueeseensa

Korisliigaan noussut Kauhajoen Karhu on kiinnittänyt miehistöönsä Alonzo Evansin. Evans on takamieheksi suhteellisen kookas, 193-senttinen pelaaja. Hän on 26–vuotias ja tuo näin myös hieman kokemusta nuoreen Karhu-sikermään.

2.8.2007 Korisliiga

Cincinnati-kasvatti Karhun toinen vahvistus

Kauhajoen Karhun Korisliiga-joukkue on kiinnittänyt toiseksi ulkomaalaisvahvistuksekseen Cedric McGowanin. Parimetrinen McGowan on Cincinnatin yliopiston kasvatti, joka valmistui opinahjostaan viime keväänä.

17.3.2007 Korisliiga

Kauhajoki ensi kertaa Korisliiga-kartalle

Odotetusta miesten divisioonakauden huipennuksesta muodostui yksipuolinen näytös, kun Kauhajoen Karhu dominoi kärkiottelua isännän lailla, vaikka vieraskentällä pelasikin. Kauhajoki voitti Turun NMKY:n lukemin 101-70, kahmaisi itselleen divarin kärkisijan ja sen tuoman suoran nousun Korisliigaan. Kauhajoki pääsi ensi kertaa liigakartalle kuuden divisioonakauden jälkeen.

Kauhajoen divarimiehistö tähtää suoraan nousuun

Kauhajoen Karhun kokoonpano miesten I divisioonaan tulevalle kaudelle on valmis. Joukkueessa tulee olemaan 13 pelaajaa ja kolme valmentajaa. Tavoitteekseen Kauhajoki on asettanut divisioonan voiton ja sen tuoman suoran nousun Korisliigaan.

7.1.2005 Katsojat

Miesten divarissa kihelmöivä kevätkierros edessä

Miesten I divisioonasta ennusteltiin tasokasta ja tasaista sarjaa. Edellytykset mielenkiintoiselle kevätkierrokselle ovat olemassa, vaikka helsinkiläinen ToPo ja Forssan Koripojat sekä syksyn yllätysjoukkueeksi laskettava Korikobrat ovat ottaneet hieman etumatkaa tasaiseen keskiryhmään.