Elias Valtonen auttoi Manresan tärkeään voittoon

22.1.2024 12:59 Elias Valtonen käytti peliminuuttinsa tehokkaasti auttaessaan Manresan tärkeään voittoon Espanjan liigassa. Alex Murphy oli myös isossa roolissa Estudiantesin jatkaessa voittojen tiellä.

Elias Valtonen pelasi vahvasti Manresan ottaessa tärkeän voiton. (Kuva: Ville Vuorinen)

Valtonen saalisti 10 pistettä, kun Manresa kukisti vieraskentällä Palencian 95-88 (39-41). Pisteiden lisäksi euralaisen käsiin jäi neljä levypalloa ja hän syötti kaksi joukkueensa koria.
Ottelutilastot

Teneriffan nousuvire jatkui, kun se voitti Obradoiron vieraskentällä 97-86 (54-43). Sasu Salinin tilastoihin kirjattiin yksi levypallo ja yksi syöttö. Teneriffa ja Manresa ovat tasapisteissä.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin Andorra puolestaan taipui Baskonian vieraana 95-108 (47-49) suomalaispelaajan kasatessa kuusi pistettä, seitsemän levypalloa ja riiston. Andorra on sarjassa 12.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Alex Murphyn Estudiantes jatkaa LEB Oron kärkipaikalla voitettuaan Real Betisin 93-87 (50-32). Joukkueensa suurimmat minuutit, 30,5, urakoinut Murphy saalisti tilastorivilleen yhdeksän pistettä, kolme levypalloa, syötön ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Jacob Grandisonin Menorca otti tärkeän voiton Oviedon kaatuessa 90-74 (43-39). Grandison jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä. Menorca paranteli asemiaan sarjan häntäpäässä.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Edon Maxhuni jäi pisteittä, kun Le Portel hävisi Cholet'n vieraana 82-89 (45-57). Vaikka pistesaldo jäi kartuttamatta, Maxhuni täytteli muita tilastosarakkeitaan yhdellä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Tappion myötä Le Portel putosi tasaisessa sarjassa sijalle 12.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Mikko Larkaksen apuvalmentama Strasbourg nousi Le Portelin rinnalle, kun Limoges kaatui vieraskentällä 80-73 (34-35).
Ottelutilastot

Japanin liigassa Erik Murphy vietti kahden voiton viikonloppua, kun Sender 89ers kukisti kahdesti Kawasaki Brave Thundersin. Ensimmäisessä kohtaamisessa 89ersin oli kotonaan vahvempi 84-77 (48-34) Murphyn kahmiessa viisi levypalloa.
Ottelutilastot

89ersin oli etevämpi myös joukkueiden toisessa kohtaamisessa, josta se nappasi 80-74 (43-29)-voiton. Tällä kertaa Murphy täytteli pistesaldoaan kahdeksalla ja sai lisäksi kaksi merkintää levypallotilastoon sekä yhden syöttösarakkeeseen.
Ottelutilastot

Puolan kakkosliigassa Mikael Laihosen Radom otti kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun tällä kertaa Koszalin sai tuta Radomin nousuvireen. Radom nousi kotonaan 93-90 (38-57)-voittoon Laihosen kasatessa kuusi pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunnan. Radom pitää kymmenettä sijaa hallussaan.
Ottelutilastot

Italian liigassa Lassi Tuovin apuvalmentama Bologna ei antanut Varesen yllättää, vaan haki vieraista 81-69 (47-40)-voiton. Bologna on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa suomalaisvalmentajilla oli tappiollinen viikonloppu. Daniel Janssonin luotsaama Tigers Tübingen joutui tunnustamaan Göttingen paremmakseen numeroin 116-95 (57-50). Tigers ärjyy sarjassa sijalla 16.
Ottelutilastot

Jussi Laakson ja Daniel Herbertin valmentama Merlins Crailsheim puolestaan jatkaa sarjassa viimeisenä hävittyään kotonaan Löwen Braunschweigille 70-80 (47-36).
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Valtteri Mervola ei pystynyt auttamaan Ehingen Urspringiä voittoon, kun Frankfurt Skyliners Juniors oli kotonaan vahvempi 84-66 (53-35). Mervola auttoi joukkuettaan viidellä pisteellä, kahdella levypallolla ja kahdella syötöllä. Ehingen on juuri putoamisrajan yläpuolella.
Ottelutilastot

Pohjoislohkossa Miikka Sopasen käskyttämä Herford sen sijaan karisteli putoamisviivaa kauemmas, kun Wolmirstedt kaatui 101-96 (55-49). Herford on lohkossaan 11.
Ottelutilastot

 
12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

20.1.2024 09:36 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaismiehet onnistuivat laajalla rintamalla Euroopan kentillä

Alkuviikon aikana useat suomalaispelaajat saivat onnistumisia ympäri Eurooppaa. Henri Kantonen jatkoi vahvasti Liettuassa ja Severi Kaukiainen on pääsemässä vauhtiin Virossa. Perttu Blomgrenin oli iskussa Sloveniassa, Antti Kanervo tarkkakätisenä Islannissa ja Mikael Laihonen tehokkaana Puolassa.

15.1.2024 11:15 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen väläytteli voitto-ottelussa

Severi Kaukiainen alkaa päästä sinuiksi uuden seuransa Kalev/Cramon kanssa, kun hän heitti joukkueensa korkeimman pistemäärän. Alexander Madsen teki tarkkaa työtä Andorrassa ja Mubashar Ali mellasti jälleen Qatarissa.

11.1.2024 21:57 Susijengi

Urheilugaalasta koripallon juhlaa: Lauri Markkanen vuoden urheilija, Gordon Herbert vuoden valmentaja!

Torstai-illan Urheilugaala muuttui koripallon juhlaksi, kun Susijengin johtotähti Lauri Markkanen nimettiin vuoden urheilijaksi ensimmäisenä koripalloilijana kautta aikain. Korisjuhlat jatkuivat vuoden valmentajan kategoriassa, kun Gordon Herbert palkittiin vuoden valmentajana ensimmäisenä koripallon edustajana vuosikymmeneen.

Näytä lisää vastaavia