Koposen Bayernin vahva vire jatkui – Huff käsi kuumana

30.12.2018 23:51 Petteri Koposen edustama Bayern München otti neljännen voittonsa Euroliigassa viidessä viime pelissään joukkueen voitettua Buducnostin ja kruunasi loppuvuotensa jatkamalla puhtaalla pelillä Saksan Bundesliigassa. Shawn Huff, Sasu Salin, Roope Ahonen ja Carl Lindbom olivat niin ikään hyvässä iskussa.

Petteri Koposen vuosi loppui iloisissa merkeissä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern oli pitkään ahtaalla Buducnostin kanssa, mutta nousi vahvan viimeisen neljänneksen turvin (28-18) lopulta 93-88 (38-49)-voittoon. Koponen sai tilastoihinsa kaksi pistettä ja kaksi levypalloa. Voitto oli saksalaisjoukkueelle neljäs viidessä viime ottelussa ja Bayern on kivunnut Euroliigassa kuudenneksi.
Ottelutilastot

Bayernin voittomarssi jatkui myös Saksan Bundesliigassa, kun se voitti kärkiottelussa tiukkojen vaiheiden jälkeen Bambergin 80-75 (39-37). Koponen käytti saamansa 16-minuuttisen tehokkaasti heittäen joukkueensa toiseksi korkeimman pistemäärän 14 ja sinetöi Bayernin voiton vapariviivalta viime sekunneilla. Koponen kasasi tilastoihinsa myös viisi levypalloa, syötön ja riiston. Bayern jatkaa Bundesliigassa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Shawn Huff on kauden edetessä pääsemässä hyvään vireeseen. (Kuva: Ville Vuorinen)

Huffin oli vuoro loistaa Frankfurtin suomalaisista heitettyään 17 pistettä, mutta sekään ei riittänyt voittoon Ulmin ollessa vahvempi kotikentällään lukemin 82-72 (36-36). Huffin tilastoihin merkittiin myös neljä levypalloa, syöttö ja riisto. Erik Murphy sen sijaan keräsi kuusi pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja peräti kolme torjuntaa. Frankfurt pitää hallussaan sijaa 11.

- Oma peli on alkanut kulkea paremmin viime aikoina. Jotenkin kauden alut ovat aina olleet minulle vähän vaikeita, mutta joulukuussa on yleensä alkanut sujua paremmin, Huff analysoi otteitaan.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim hävisi vieraskentällä Bayreuthille selvästi 85-102 (39-48). Crailsheim on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Sasu Salin ja Malaga ovat pelanneet vahvan kauden. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan liigassa Salinin Malaga haki 94-80 (41-45)-vierasvoiton San Sabastian Gipuzkoasta. Salin kunnostautui sukittamalla 10 pistettä ja ottamalla yhden levypallon. Malaga on mukana kärkitaistelussa neljäntenä.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Ahosen ja Matti Nuutisen Oviedo hävisi kärkijoukkue Real Betisille 69-85 (31-54). Ahonen oli jälleen joukkueensa paras pistemies 14 pisteen saaliilla ja kerrytti tilastojaan myös levypallolla ja kahdella syötöllä. Nuutinen paranteli edelleen alaraajavammaa eikä ollut kokoonpanossa. Oviedo on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Carl Lindbomin hieno kausi Puolassa sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Lindbomin 18 pistettä eivät riittäneet Rosa Radomille Puolan liigassa joukkueen hävittyä vieraskentällä mahtiseura Zielona Goralle 71-99 (32-48). Joukkueen korkeimman pistemäärän lisäksi Lindbom kasasi tilastoihinsa kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja blokin. Rosa Radom majailee sarjataulukossa sijalla 12.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan luotsaama Trefl Sopot taipui Ostrow Wielkopolskin vieraana 77-91 (40-51). Sopot on Puolan liigassa toiseksi viimeisenä viidentenätoista.
Ottelutilastot

 
10.2.2020 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli seurajoukkueiden maailmanmestaruutta

Sasu Salin pääsi ensimmäisenä suomalaispelaajana juhlimaan seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen, FIBA Intercontinental Cupin, voittoa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

19.1.2020 08:42 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Ahonen vauhdissa Espanjassa

Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

4.1.2020 07:15 Suomalaiset ulkomailla

Lindbom ja Ahonen aloittivat vuoden vahvasti

Carl Lindbom ja Roope Ahonen aloittivat vuotensa vakuuttavasti. Lindbom lähenteli tupla-tuplaa Puolassa ja Ahosen vahva heittovire sai jatkoa Espanjassa.

29.12.2019 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Ahonen ja Seppälä päättivät vuotensa tehokkaasti

Roope Ahonen ja Ilari Seppälä päättivät vuotensa vahvasti molempien ollessa tarkkakätisinä ja Jamar Wilson pääsi niin ikään voiton makuun.

22.12.2019 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä vireessä joulun viettoon

Sasu Salin ja Roope Ahonen olivat jälleen tarkkakätisiä Espanjan sarjoissa. Carl Lindbomin hyvät otteet saivat niin ikään jatkoa Puolan liigassa ja Jamar Wilson sekä Ilari Seppälä esiintyivät vahvasti Ranskassa.

16.12.2019 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen hurjasteli tupla-tuplan

Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä. Carl Lindbom oli tarkassa heittovireessä Puolan liigassa ja Edon Maxhuni väläytti Espanjassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

30.9.2019 09:51 Susijengi

Petteri Koponen puolustamaan Bundesliigan mestaruutta

Saksan Bundesliigan kausi alkaa Petteri Koposen, 31, ja Bayern Münchenin osalta maanantaina. Bayern lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja Bundesliigan lisäksi joukkue tähyää menestystä myös Euroliigassa.

Näytä lisää vastaavia