Maxhuni ja Ahonen vauhdissa Espanjassa

19.1.2020 08:42 Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

Edon Maxhunilla oli syytä hymyyn. (Kuva: Ville Vuorinen)

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München koki viikon toisen tappionsa Kreikassa, kun se taipui tällä kertaa Olympiakosille 72-89 (32-37). Koponen kirjautti kahdeksan pistettä ja riiston. Tappio oli saksalaisille jo kuudes peräkkäinen ja se on Euroliigassa viimeisenä kuudella voitolla ja 14 tappiolla.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Teneriffa otti kotonaan selvän 76-59 (39-29)-voiton Estudiantesista. Salin jäi tällä kertaa pisteittä, mutta koristeli tilastojaan kahdella levypallolla, syötöllä ja kahdella riistolla. Teneriffa on Espanjan liigassa neljäntenä 11 voitolla ja kuudella tappiolla.
Ottelutilastot

LEB Orossa Ahosen vahva vire sai jatkoa Breoganin kaataessa Castellon 87-69 (42-31). Ahonen pussitti 15 pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja täydensi tilastojaan vielä yhdellä riistolla. Breogan on sarjassa kolmantena voitettuaan 18 ottelustaan 12.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Maxhuni jatkoi upeita esityksiä Espanjan LEB Platassa, kun hän kasasi tilastoriviinsä 20 pistettä, seitsemän levypalloa, seitsemän syöttöä ja riiston. Maxhunin siivittämänä Gran Canaria voitti Lleidan 98-82 (44-36). Gran Canarialla on kahdeksan voittoa ja 10 tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg hävisi Nanterren vieraana 70-85 (43-49). Strasbourgilla on kahdeksan voittoa ja kymmenen tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Aix-Maurienne hävisi vieraskentällä selvästi Bloisille 58-90 (24-46). Seppälälle merkittiin kahdeksan pistettä, levypallo, viisi syöttöä ja kaksi riistoa. Aix-Mauriennen on tällä kaudella voittanut seitsemän peliä ja hävinnyt kahdeksan.
Ottelutilastot

Alexander Madsen on taas pelikunnossa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Alexander Madsen palasi pelikentille loukkaantumisen jälkeen ja pussitti seitsemän pistettä, otti viisi levypalloa ja torjui kahdesti VEF Riian voittaessa Viron ja Latvian yhteisliigan ottelussa Tallinnan Kalevin 76-70 (38-40). Riika johtaa sarjaa saldonaan 17 voittoa ja vain yksi tappio.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Daniel Janssonin apuvalmentaman Ulm vahva nousuvire sai jatkoa, kun se voitti kotonaan Bayreuthin 103-93 (48-43). Ulm on voittanut kuudesta viime pelistään viisi ja noussut pudotuspelipaikan tuntumaan saldonaan kahdeksan voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners hävisi kotonaan Oldenburgille 74-87 (30-44). Skyliners on voittanut viisi ottelua ja hävinnyt 10.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden hävisi ylemmän loppusarjan avauksessa Flyers Welsille 85-92 (40-52). Tappiosta huolimatta Swans johtaa edelleen sarjaa.
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

8.1.2024 10:00 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenille debyytti Espanjassa – Max Besselink palasi kentille

Vastikään sopimuksen Espanjan pääsarjaseura Andorran kanssa tehnyt Alexander Madsen pääsi heti uuden seuransa riveissä irti. Koko alkukauden sivussa ollut Max Besselink puolestaan palasi tositoimiin Belgiassa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

Näytä lisää vastaavia